Turbo Cup

Stanfromgreece

RetroMasteR
Joined
5 Μάρ 2008
Μηνύματα
1.028
Αντιδράσεις
71
picture.php


picture.php
 
εγώ πάλι το μόνο game με αυτοκίνητα που μπόρεσα ποτέ να παίξω ήταν το lotus,outrun,jaguar αντε λιγο και το toyota caliga (και οχι τσέλιγκα-αχ καν του ενα review)..όλα τα άλλα μου έσπαγαν λίγο τα νεύρα.. και φυσικά στην αmiga και μόνο.. γιατί δεν ξέρω αν για παράδειγμα έχετε δει ποτέ το lotus σε amstrad θα φάτε φρίκη...
 
γιατί δεν ξέρω αν για παράδειγμα έχετε δει ποτέ το lotus σε amstrad θα φάτε φρίκη...
γιατί? πέρα από τριχρωμία (λόγω speccy port) το παιχνιδάκι είναι απολαυστικό και ένα απο τα αγαπημένα μου!!

stan,

Να σαι καλά για το review! Ωραίο game το Turbo Cup -μονάχα εάν εξαιρέσεις τον δύσκολο χειρισμό που τα χαλάει όλα... :precry:
 
Ο χειρισμός, αμα τον συνήθιζες δεν ήταν και τίποτα το τρομερό...απλά ήθελε να πατήσεις φρένο πριν μπείς στην στροφή... Μετά από αρκετές ώρες...μπορώ να ομολογήσω, τα κατάφερνα αρκετά καλά! Μάλλιστα έπαιρνα πρώτη θέση στα προκριματικά...και μετά μην είδατε τον Παναή!!!
 
Τα Γαλλικα παιχνιδια ηταν πολυ προσεγμενα στο οπτικο κομματι (και ειχαν μια πιο "καλλιτεχνιζουσα" αισθητικη σε σχεση με τα Αγγλικα), αλλα συνηθως επασχαν στον τομεα του gameplay
 
μάλλον ήμουν μαθημένος στα χρώματα από τον commodore 64

lotus_esprit_turbo_challenge-4.gif


και όταν είδα αυτό έφαγα μια μικρή φρίκη...

lotus_esprit_turbo_challenge-5.gif


μην το κάνουμε όμως σφαγή c64 vs amstrad απλά μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο και μόνο και για ποιο λόγο μου φάνηκε κάπως..
 
Πολύ καλό παιχνίδι, παρόλο που στο Pixel παραπονιούντουσαν για (τι άλλο; ) τον δύσκολο χειρισμό.

Συμφωνώ με τον Stan: Μόλις συνηθίσεις τα controls, είσαι ok. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού (γραφικά, κλπ) είναι επίσης σε υψηλά επίπεδα. :thumbup:
 
ομολογώ ότι δεν το ήξερα καν...θα γράψω για τιμωρία την φράση i love amstrad cpc 100 φορές
 
Πίσω
Μπλουζα