Tutankham (LC-Games)

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.340
Αντιδράσεις
9.486
Πριν μερικες μερες κυκλοφόρησε η μεταφορα απο την arcade εκδοση του παιχνιδιού Tutankham για υπολογιστες Commodore 64. Το παιχνιδι ειναι απο δωρεάν εως οτι θελετε να δώσετε. Αν και δεν ειμαι ο ειδικότερος στο θεμα, πρεπει να πω οτι ειναι μια πολυ καλη προσπάθεια και πιστευω οτι τα γραφικά ειναι ισάξια αν οχι καλυτερα του arcade.

Εκει που το παιχνιδι διαφοροποιείται σημαντικα απο το arcade ειναι στον χειρισμο, αφου το αρχικο χρησιμοποιούσε δυο μοχλους, εναν για την κινηση και εναν δυο κατευθύνσεων για τις σφαιρες. Η προσαρμογη σε εναν μοχλο αντιμετωπίζεται με δυο διαφορετικά επιλεγόμενα στυλ πυροβολισμών, για να διαλεξετε πιο σας ταιριαζει καλυτερα.

Ενα ακομα πολυ θετικο της νεας εκδοσης ειναι η ρυθμιση του επιπεδου ευκολίας, αφου μπορει να γινει απο σημαντικα πιο ευκολο απο το arcade εως το ιδιο (που ως συνηθως για τα παιχνιδια της εποχης ειναι εξαιρετικα δυσκολο). Ετσι μπορει κανεις να το ευχαριστηθεί περισσότερο και να ανεβάσει σταδιακά τις ικανοτητες του.

Ας δουμε και καμια φωτογραφια.

Αρχικη οθονη



Τα High Scores υποστηριζουν αποθηκευση στην δισκετα



Οθονη about



Gameplay





Ενα καλο παιχνιδι απο την προγραμματιστική ομαδα LC-Games. Εδω μπορείτε να βρειτε και τα υπόλοιπα παιχνιδια τους.
 
Πριν δυο μερες κυκλοφόρησε το παιχνιδι Tutankham Returns για υπολογιστες Commodore 64 απο την ιδια ομαδα που ειχε κυκλοφορήσει το Tutankham.

Ουσιαστικα πρόκειται για μια συλλογη απο καινούριες πρωτότυπες πιστες, οτι πρεπει για τους οπαδους του πρωτου παιχνιδιου.



 
Ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο Atari 2600! Ακόμα έχω το cartridge το οποίο είχα αγοράσει απο βιντεοκλαμπ.
 
Θα ρίξω ένα test drive μετα στο Vice-64 σε RetroArch.

Edit: Οκ επαιξα λιγο, ενδιαφερον παιχνιδακι, εχει και λιγο στρατηγικη, πανδυσκολο ειναι, οτι πρεπει δηλαδη για τον metalcandyman.

φωτο απο Retroarch
 

Συνημμένα

  • TUTANKHAM-220408-122930.png
    TUTANKHAM-220408-122930.png
    1.023,4 KB · Προβολές: 5
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα