TV Μικρή Οθόνη [1983 -19??]

RIO είπε:
Χατζάρας....θρυλική για πολλούς λόγους, 80ς τηλεοπτική μορφή... :xm:
Θυμάμαι ακόμα και τώρα ένα δελτίο στην ΕΤ-1, κάπου στο '89, όπου ξέφυγε από την παρουσίαση και ξεσπάθωσε (κυριολεκτώ) για κάποια δευτερόλεπτα υπέρ του πολιτικού χώρου που υποστήριζε και του αρχηγού του... Παίζει να ήταν και το τελευταίο του δελτίο στην ΕΡΤ.
 
211.jpg
211.jpg
 
Στα πρώτα τουλάχιστον τεύχη το περιοδικό αυτό έβαζε στο εξώφυλλο παρουσιαστές ειδήσεων, χωρίς να αναγράφει τα ονόματά τους. Στο παραπάνω εξώφυλλο εικονίζεται η Αθηνά Ραπίτου.
 
atanasio είπε:
Στο τεύχος 6 ο Μάριος Κυπριανίδης και στο τεύχος 7 η Μένια Παπαδοπούλου. Πού να βρίσκονται άραγε σήμερα;
Ο Μάριος Κυπριανίδης "έφυγε" πριν λίγα χρόνια. Για τη Μένυα (έτσι θυμάμαι να τη γράφουνε) Παπαδοπούλου, όμως, απορώ κι εγώ, δεδομένου ότι ήταν από τα "ονόματα" της ΕΡΤ-2...
 
Αυτή είναι η ερώτηση που είχα κάνει, ξεκινώντας τη στήλη:

stam1370 είπε:
Έχει κανείς -μήπως, κατά λάθος- τεύχη του περιοδικού "ΤV ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ" που έβγαινε αρχές και μέσα δεκαετίας '80 σε μικρό μέγεθος; Ψάχνω δύο συγκεκριμένα τεύχη με εξώφυλλα στο ένα Γιάννη Δημαρά και στο άλλο Μένυα Παπαδοπούλου, και οι δύο φωτογραφημένοι στο στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ-2, εποχή '83.
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Και να οι απαντήσεις...

tonytony είπε:
Κάτι μου θυμίζει ο κύριος παραπάνω αλλά όνομα δεν...Ο παρακάτω πάντως είναι ο Γιάννης Δημαράς 


201.jpg
Προβολή συνημμένου 127101

tonytony είπε:
Φαίνεται πως η παιδική μου μνήμη δεν με ξεγέλασε. Είναι καιρός να σ' ευχαριστήσω και'γω με τη σειρά μου, tonytony, για την τεράστια προσφορά σου! Γνωρίζουμε, μαθαίνουμε, ξαναθυμόμαστε και συμπληρώνουμε γνώσεις και αναμνήσεις μέσα από τις αναρτήσεις σου!
 
Στο τεύχος 8 εικονίζεται η παρουσιάστρια και στιχουργός Σάσα Μανέτα.

Στο τεύχος 9 εικονίζεται η δημοσιογράφος και κατόπιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη.

Στο τεύχος 10 εικονίζεται ο δημοσιογράφος Κώστας Σερέζης.

Στο τεύχος 13 εικονίζονται οι ηθοποιοί Γιούλη Γαβαλά, Πάνος Χατζηκουτσέλης και Αλίκη Καμινέλη σε στιγμιότυπο από το ιστορικό σήριαλ "Μαντώ Μαυρογένους", που μεταδιδόταν τότε από την ΕΡΤ.

Ήταν αληθινά εξωφρενικό να μην βάζει το περιοδικό τα ονόματα των εικονιζόμενων στο εξώφυλλο.
 
Πίσω
Μπλουζα