Twelve Tales: Conker 64 [video]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
To Twelve Tales ειναι ενα cancelled παιχνιδι της Rare που αναπτυχθηκε πριν ξεκινησει το Conker Bad Fur Day αλλα το εφαγε το μαυρο χωμα επειδη παραηταν "χαριτωμενο" (?)

Χθες, 14 χρονια μετα, ανεβηκε ενα 30λεπτο gameplay video!

Δραστης του upload το rareminion.com

Διαβαζω οτι υπηρχε σαν playable demo στην Ε3 1998 και ειχε και co-op.

IAhyt.jpg
 
Μονο σε κονσολα της NINTENDO θα ξαναβγαλει η Rare παιχνιδι που να αξιζει.αμεχρι τοτε θα παιζετε μετριοτητες.Εγω δεν ασχοληθηκα μαυτους σοβαρα μετα NINTENDO εποχης και ουτε προκυται να αρχοληθω.
 
Εχω δει πολλά βιντεάκια αλλά αυτό μοιάζει λες και δείχνει τελειωμένο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην αγορά! Πάντως θυμάμαι που εκείνη την εποχή δεν με τραβούσε το παιχνίδι από τις εικόνες που έβλεπα στα περιοδικά, όχι μόνο γιατί έμοιαζε πιο χαριτωμένο από τα ήδη χαριτωμένα platforms του N64 αλλά γιατί πραγματικά δεν χρειαζόταν άλλο τέτοιο παιχνίδι στο N64 είχαμε ήδη χορτάσει πια, άσε που ακόμα περιμέναμε να βγει το sequel του Banjo-Kazooie. Μέχρι που μια μέρα καθώς ξεφύλλιζα το N64 magazine πέφτει το μάτι μου σε ένα σκίτσο του Conker να είναι λιπόθυμος με το κεφάλι χωμένο σε μια λεκάνη τουαλέτας...

Πάντως, αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό το build του παιχνιδιού σε ROM.

Edit: στην αρένα (13:40) η μουσική είναι από το Jet Force Gemini (λίγο αλλαγμένη).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Μονο σε κονσολα της NINTENDO θα ξαναβγαλει η Rare παιχνιδι που να αξιζει.αμεχρι τοτε θα παιζετε μετριοτητες.Εγω δεν ασχοληθηκα μαυτους σοβαρα μετα NINTENDO εποχης και ουτε προκυται να αρχοληθω.
Kακώς γιατί το Kameo - Elements of Power για το Xbox360 είναι αριστούργημα από τα λίγα κι ίσως το μοναδικό παιχνίδι της προκοπής που έβγαλε η Rare για κονσόλα της Μicrosoft (κι αρχικά ήταν να έβγαινε για Gamecube ως γνωστόν). Για το Perfect Dark Zero δεν θα μιλήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά (αν κι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το Zero) και το Viva Pinata αν και ποιοτικός τίτλος προσωπικά δεν μου κάνει κλικ. Κρίμα που η Microsoft δεν έδωσε ποτέ το πράσινο φως για sequel του Kameo.

http://www.unseen64.net/2009/10/14/kameo-2-xbox-360-cancelled/
 
Πολύ ωραίο θέμα Wally μιας και δε γνώριζα αυτή την ιστορία. Πάντως οι φωτό μου είναι αρκετά οικείες....πρέπει να τις είχα δει στο N64 Magazine διότι το αγόραζα μηνιαίως. Από τις εικόνες και μόνο ήταν από τα πιο αναμενόμενα παιγνίδια εκείνης της εποχής για μένα. Βέβαια έσκασε η βόμβα του Banjo Kazooie χωρίς να το περιμένουμε και ευχαριστηθήκαμε gaming όλοι οι λάτρεις των τίτλων πλατφόρμας.
 
Φρέσκο...

...βίντεο με footage και σχολιασμό από την Louise O'Connor, animator του Bad Fur Day, πρώην Twelve Tales, πρώην Conker's Quest.

 
Μου κάνει εντύπωση όλη αυτή η μανία της RARE με τα παλιά της παιχνίδια τώρα τελευταία. Έχουμε το "RARE: Replay" και τώρα μας δείχνουν videos του unreleased Conker. Κάτι μου λέει ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι το μόνο που έμεινε πλέον για την εταιρία είναι τα παλιά games και η νοσταλγία. Κρίμα.
 
Ωραίο βίντεο!

Ε ναι Imgema..αφού είναι τελειωμένοι :p
 
Πίσω
Μπλουζα