Under Defeat [XBOX360]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.264
Τι θρυλικο Under Defeat του DC ερχεται την Ανοιξη 2012 στα δυο κονσολια.

Καλο απο τη μια μιας και θα το δουμε με HD γραφικα και με (υποθετω) leaderboards και κακο απο την αλλη διοτι φαινεται να στερευουν οι ιδεες. Οτι γινεται και στο σινεμα δηλαδη που μας εχουν μπουκωσει στα remakes...

Eλπιζω να εχει και το soundtrack...

Πηγη
 
Καλο νεο μαρεσει πολυ το συγκεκριμενο παιχνιδι.
 
Άντε τυχερούληδες, θα παίξετε και κανένα καλό παιχνίδι στις κασέλες σας. :p

Ειδικά το Under Defeat είναι σίγουρα το πιό όμορφο από τα shooters του Dreamcast και ταυτόχρονα και από τα πιό playable.

Πάντως δεν θα συμφωνήσω 100% με τα περί έλλειψης ιδεών που περιγράφεις. Ενώ είναι μάλλον σωστή σκέψη όταν πρόκειται για μεγάλες εταιρείες που κάνουν εύκολες αρπαχτές (γκουχ γκουχ $ony, Capcom κλπ κλπ) δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο για μικρότερης εμβέλειας εταιρείες όπως η G.Rev, η Cave ή η Treasure που βγάζουν παλιά τους παιχνίδια σαν downloads. Με το κόστος ανάπτυξης νέων τίτλων να έχει εκτοξευτεί σε απίθανα ύψη, προσπαθούν απλά να επιβιώνουν βγάζοντας τους παλιότερους τίτλους τους για νέο κοινό. Γιατί απλά δεν τις παίρνει οικονομικά να αναπτύξουν νέους retail τίτλους όταν το κοινό πλέον απαιτεί μόνο ΑΑΑ και μόνο με budget εκατομμυρίων.
 
Εγω παντως στο Dreamcast το παιζω.Να ασχοληθω τοσες ωρες στο xbox360 οταν κυκλοφορησει χλωμο το βλεπω.Αν ειναι το ιδιο παιχνιδι απλα σε HD δεν προκυται να το παρω.
 
Κυκλοφορεί τελικά στην Ευρώπη σε retail στις 9 Νοεμβρίου σύμφωνα με το Αmazon.
 
Πολυ καλη η widescreen εκδοση. Απλα περιμενα να μην υπαρχει αυτη η εκνευριστικη παυση οταν χανεις που ειχε και το arcade. Λες και φορτωνει κατι τεραστιο.

Ενα συμπαθητικο παιχνιδι που δεν το τσακισε ιδιαιτερα ο χρονος και η νεα εκδοση του παιζεται ευχαριστα.

Η δυσκολια παραμενει στα ιδια υψηλα επιπεδα και στα 2 modes.

Δεν θα κυκλοφορησει τελικα για PS3
 
ετσι, ετσι χαχαχαχα
 
Mακράν από τα καλύτερα shoot 'em ups που 'χουν βγει. Η δε ΗD version του είναι πανέμορφη. Aπό shoot 'em ups του είδος μόνο αυτό και το Raystorm έχω πετύχει που στα HD re-releases του έχουν γίνει wide screen.
 
Πίσω
Μπλουζα