Επικό τεύχος - μπράβο στον savalegion.
S.o.t.B II, τι να λέμε τώρα... (97% απο τον "Sonic" Eλ-Κροντήρ

) Πάω να φορέσω το (συλλεκτικότατο) μπλουζάκι για maximum "πόρωση".
Βλέπω όμως και άλλους ενδιαφέροντες τίτλους, όπως Matrix Marauders, RVF Honda, Fire & Brimstone, Tennis Cup, Khalaan (άλλο ένα υπέροχο μίγμα action-strategy απο την CHIP), Thunderstrike, Deja Vu II, Codename Iceman.
Eξαιρετική εντύπωση μου είχε κάνει και η περιγραφή ενός κονσολοπαίχνιδου ονόματι Assault Suit Leynos, το οποίο υπήρξε μέσα στις πρώτες μου "προτεραιότητες" όταν ασχολήθηκα με 16-μπιτο console emulation γύρω στο '98 (έπαιξα και άλλο game της ίδιας σειράς).
Πάντως αν κρίνουμε απο τον τίτλο, μάλλον είχαν κάποιο ιαπωνικό import και έπαιζαν (ακόμα και το Target Earth είχα διαβάσει πως ήταν αποκλειστικά NTSC/USA έκδοση).
Επιπλέον υπάρχουν τίτλοι παρουσιασμένοι και δοκιμασμένοι πάνω σε 6128, αρκετούς απο τους οποίους είχα αυθεντικούς: Χ-Οut (το προσωπικό μου favorite απο τα shmups του amstrad), Stunt Car Racer (το είχα τελειώσει σε amstrad και αργότερα σε amiga), Hostages ("πρόγονος" του Alcatraz, υπέροχο αλλά θα το τελειώσετε γρήγορα), Night Raider, Techno-cop, Dark Fusion, Turrican, Star Wars, Barbarian II, Dan Dare III (απο το θρυλικό δίδυμο Perry & Bruty), και πολλά άλλα.
Απο παρουσιάσεις προγραμμάτων υπάρχουν διάφορα, όπως π.χ. το Fantavision και το Print Master, ενώ ο μουσικόφιλος shock αρθρογραφεί περί MIDI sequencers.