User 041 - Νοέμβριος 1993

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.797
Αντιδράσεις
4.293
Σκανάρισμα: Donnie_D

Αριθμός σελίδων: 84

Μέγεθος Αρχείου: 50.1 ΜΒ

 
Ποιο ειναι το γουεστερνακι στο εξωφυλλο,το Sunset Riders θυμιζει.


Nα'σαι καλα Donnie_D
 
Ευχαριστούμε Donnie_D! :flower:

(α, ναι! Κατεβαίνει, εννοείται! ;) )
 
ευχαριστώ θα το τιμήσω λίαν συντόμως
 
Άντε να τελειώσει και η σημερινή δουλειά για να το απολαύσουμε με φραπέ στη βεράντα (ελπίζω να κόψει λιγάκι το βοριαδάκι :) ).

Ευχαριστούμε Donnie_D!
 
Donnie_D rocks !! :headbangdude:

Mπόλικα games και σε αυτό το τεύχος:

* Pirates Gold! : Οπως είχαμε πεί παλιότερα (για όσους θυμούνται), οι Gold εκδόσεις ήταν τέσσερις: Για PC & Mac (που μοιάζουν μεταξύ τους), και για κονσόλες (CD32 & Megadrive, που και πάλι μοιάζουν μεταξύ τους - αλλά έχουν πολλές διαφορές απο τις computer versions).

To παιχνίδι είναι μεν πολύ καλό (έχει και διάφορα νέα στοιχεία), αλλά προσωπικά δεν μου έκανε την "αίσθηση" του αρχικού. Δεν έχω τίποτα εναντίον των νέων γραφικών που θύμιζαν (κατά κάποιον τρόπο) έγχρωμες γκραβούρες & ελαιογραφίες, ούτε και τίποτα εναντίον του ήχου (αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος).

Εκείνο που με είχε πειράξει πιό πολύ, ήταν τα controls (ειδικά ο έλεγχος του πλοίου), τα οποία είτε με πλήκτρα είτε με mouse, δεν ήταν όσο "στρωτά" θα έπρεπε.

Θυμάμαι όταν το είχα εγκαταστήσει τότε, είχα και ένα "θεματάκι" προσπαθώντας να δω τα hi-res SVGA γραφικά σε 256 χρώματα (αν και αυτό το προκαλούσαν οι drivers της VGA μου)

* Τurrican 3: Kαλό, με κάποιες προσθήκες (γάντζος α-λα Bionic Commando) αλλά κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει στα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα του 2 (παραμένει καλό όμως).

* The Magic Candle III: H τρίτη συνέχεια μίας κλασσικής σειράς rpg, που γενικά όμως είχε "επισκιαστεί" απο άλλους τίτλους.

* Ηarpoon: Η παιχνιδάρα του Λάρρυ Μποντ, στους υπολογιστές μας !! :thumbup: (διαβάστε το Pixel νο.92 για tips)

* Lands of Lore: Eνα *πραγματικά* εκπληκτικό RPG απο την Westwood. To όλο σύνολο αγγίζει το άριστο, και είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα "κολλήσετε" μέχρι να το τελειώσετε (Ι know I did :D ).

* Dogfight: Eτσι κι έτσι. Mπόλικα αεροπλάνα απο διάφορες εποχές για να πειραματιστείτε, αλλά προσωπικά, προτιμούσα περισσότερο το θαυμάσιο Chuck Yeager's Air Combat.

* Second Samurai: Πολύ καλό game -θα έλεγα αντάξιο της αρχικής δημιουργίας του Cecco- που κρατάει το βασικό στυλ αλλά προσθέτει και 2ο παίκτη. Αντίθετα με το πρώτο, δεν το είχα τελειώσει - δυστυχώς.

* Wing Commander Academy: Για πολλούς, ήταν μία "προχειράτζα" (ή και "αρπαχτή"), αφού ουσιαστικά δεν είχαμε storyline, αλλά έναν glorified "mission generator" (θυμηθείτε και το μεταγενέστερο Armada - το οποίο όμως είχε και άλλες "αρετές").

Παρ' όλα αυτά, οι πορωμένοι Wingcommanderάδες (σαν και του λόγου μου) δεν γινόταν να μην το αποκτήσουν !! Eχετε όλα τα σκάφη του WCII στη διάθεσή σας, συν δύο ακόμα (Wraith & Jrathek) τα οποία έχουν πάνω τους μερικά φοβερά οπλάκια, ενώ υπάρχει διαθέσιμος mission randomizer, καθώς και ξεχωριστή επιλογή gauntlet με προκαθορισμένες "αποστολές" όπου κρατιέται και high score.

Aardvark είπε:
Ποιο ειναι το γουεστερνακι στο εξωφυλλο,το Sunset Riders θυμιζει.
Nα'σαι καλα Donnie_D
Το πέτυχες διάνα. :) Φαίνεται πως είναι mirror-image του artwork απο την έκδοση για SNES. (εγώ μόνο στα arcades το είχα παίξει πάντως).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και η Userιάδα συνεχίζεται.

Bonus, η σούπερ ανάλυση του τεύχους by billy ©!!!!!! :thumbup:

Ευχαριστούμε Donnie_D!!!
 
Θενκς.

Ωραίο εξώφυλλο παντως.
 
Πίσω
Μπλουζα