Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.822
Στην αρχη της δεκαετίας του 90 ενας καλλιτεχνης με το ονομα "Βαλένσια" είχε βγάλει ένα θεαματικό τραγούδι/βιντεο κλιπ με τίτλο Gaia. Το μόνο που ξέρω γι αυτό ήταν οτι το έπαιζε πολύ συχνά το κανάλι Seven X τις ώρες που δεν είχε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Την πρώτη φορά που το είδα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ηταν όλο φτιαγμένο με CGI πολύ θεαματικό για την εποχή του, ο ίδιος ο τραγουδιστής ήταν μέσα στο επιβλητικό σκηνικό και η κάμερα έκανε εντυπωσιακές περιστροφές και ζουμ.
Όσο για το τραγούδι με είχε εντυπωσιάσει κι αυτό, ήταν σχεδόν επικό, επιβλητικό, με πολλές φωνές, ορχήστρα και χωρωδία.
Στο συνολο μου φαινόταν υπερπαραγωγή και είχα φάει κόλλημα όποτε το έδειχνε. Τελικά κατάφερα να το πάρω σε βιντεο και ποτε ποτε το χαζευα.
Παροτι το βιντεο κλιπ ηταν πολλα υποσχομενο δεν εχω ακουσει τον Βαλενσια πουθενα αλλου, δεν ξέρω αν έκανε πετυχημένη καριέρα ή αν προσπάθησε και "δεν τού κατσε". Απο ότι λέει η Wikipedia έγινε διάσημος στην πατρίδα του τις Κάτω Χώρες, καθώς και στην Ιαπωνία.
Για να ειαι ειλικρινης ακομα και σημερα δεν εχω καταλαβει το θεμα του τραγουδιου και του βιντεοκλιπ. Φανταζομαι ήταν ένα "ό,τι νά'ναι" τραγούδι που απλά έτυχε να έχει εντυπωσιακή υλοποίηση
Ξεχασα να παραθεσω και λινκ για πειτε, το θυμαται κανενας;;;
[video=youtube;0hZb-CXV2f4]
Όσο για το τραγούδι με είχε εντυπωσιάσει κι αυτό, ήταν σχεδόν επικό, επιβλητικό, με πολλές φωνές, ορχήστρα και χωρωδία.
Στο συνολο μου φαινόταν υπερπαραγωγή και είχα φάει κόλλημα όποτε το έδειχνε. Τελικά κατάφερα να το πάρω σε βιντεο και ποτε ποτε το χαζευα.
Παροτι το βιντεο κλιπ ηταν πολλα υποσχομενο δεν εχω ακουσει τον Βαλενσια πουθενα αλλου, δεν ξέρω αν έκανε πετυχημένη καριέρα ή αν προσπάθησε και "δεν τού κατσε". Απο ότι λέει η Wikipedia έγινε διάσημος στην πατρίδα του τις Κάτω Χώρες, καθώς και στην Ιαπωνία.
Για να ειαι ειλικρινης ακομα και σημερα δεν εχω καταλαβει το θεμα του τραγουδιου και του βιντεοκλιπ. Φανταζομαι ήταν ένα "ό,τι νά'ναι" τραγούδι που απλά έτυχε να έχει εντυπωσιακή υλοποίηση
Ξεχασα να παραθεσω και λινκ για πειτε, το θυμαται κανενας;;;
[video=youtube;0hZb-CXV2f4]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: