Vectrex Source Code

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.886
Αντιδράσεις
3.882
Ποιος θα κανει bid να τα φερει Ελλαδα.

exec01.jpg


exec06.jpg


exec09.jpg


Vectrex Source Code
 
Αν ο τύπος ήταν πιο λογικός στο τι ζητούσε ίσως να τα χτυπούσα...αν και δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία πέρα από το obscurity...
 
Γίνεται μεγάλη συζήτηση στα newsgroup με κάποια μέλη της Vectrex Community να προσφέρονται "εις έρανο", προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να πάει όλο το αρχείο σε κάποιον που θα μπορέσει να δημοσιοποιήσει όλον αυτόν τον πλούτο πληροφοριών.

Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 4-5 προσφορές.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ο αναλυτικός σχολιασμός του κώδικα (BIOS και Minestrom) που ενδεχομένως να βοηθήσει τους προγραμματιστές homebrew.

Ο πωλητής δήλωσε ότι εάν τα αρχεία πάνε σε χέρια μέλους του group, θα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά :)
 
Ο πωλητής έπρεπε να διαθέσει ελεύθερα τέτοιες πληροφορίες. Δυστυχώς πρόκειται για έμπορο και όχι για μέλος της κοινότητας. Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν να βγάλω cent από κάτι τέτοιο.

Anyway καθείς με το τρόπο του και τα πιστεύω του.
 
Μέσες άκρες Pooky όλα αυτά υπάρχουν ελεύθερα .....οι άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για το vectrex είχαν δώσει όλα τα υλικά τους για δωρεάν μη εμπορική χρήση....

η μόνη αξία του συγκεκριμένου αντικειμένου είναι η μοναδικότητά του....και ειδικά για τα λεφτά που ζητάει....

και εννοείται ο τύπος είναι έμπορος...άλλωστε έχει ανοιχτά βγει και πει ότι τα αγόρασε μαζί με άλλα αντικείμενα από έναν πρώην εργαζόμενο της CGE με σκοπό καθαρά να τα πουλήσει...
 
Τελικά η Vectrex κοινότητα αποφάσισε να απέχει από την δημοπρασία γιατί οι πληροφορίες είναι ήδη προσπελάσιμες στο ευρύ κοινό μέσω pdf (από ROM Rev. C)

(http://www.playvectrex.com/designit/joebritt/exec_rom_revc.pdf)

Ο εμποράκος έφαγε την πατάτα του και έμεινε ρέστος ! μου χα χα χα !!
 
Καλά να πάθει. Έχω βαρεθεί το κάθε άσχετο ή μη να προσπαθεί να πουλήσει ένα CBM-64 (insert your own here) περισσότερο από το τελευταίο φορητό της Alienware. Και να προσπαθεί να μας πείσει για τη μοναδικότητα, την πανσπανιότητα και τη χάρη που μας κάνει. Έλεος.
 
Μα, όπως το έχουμε και στο παρελθόν. Ο αγοραστής είναι που καθορίζει τελικά την τιμή. Αν τέτοιες προσπάθειες ανταμείβονται με όσο ζητάει ο κάθε πωλητής, δεν έχει λόγο και ο επόμενος να αλλάξει τακτική!!

Καλή κίνηση αυτή, η οποία δεν πιστεύω να συνεχιστεί όμως!!
 
Πίσω
Μπλουζα