Venom

Stratulator είπε:
Επειδη αναφερθηκε,ευτυχως το Black Metal δεν εμεινε στους Venom (και απο 'κει στους Cradle of Filth,οπως νομιζει ο Don:)).

Ενταξει... Ουτε οι Motorhead δεν ειναι 'τεχνικοι', 'παιχταραδες', 'μουσικαρες'...

Ειναι η ιδια φαση...

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ο αλλος αποφοιτος του Berklee,για να σε κανει να κουνησεις ρυθμικα το κεφαλι.

2-3 'ριφ' αρκουν...

..για Μοτορχεντ,τι να πω,δε χρειαζεται,με καλυψαν οι συντροφοι..αλλα και συ απαντας στον εαυτο σου

..Οι Βενομ χρειαζονταν ε,λιγο καραγκιοζιλικι παραπανω, για να καλυψουν την κουλαμαρα.

"2-3 ριφ αρκουν"για τους Μοτορχεντ,τους πρωιμους ΑC/DC κλπ..

Και για να μη νομιζετε οτι νομιζω κατι που δε νομιζα ποτε,δεν ειπα οτι απο Venom, το black πηγε στην παρεα του Νταννυ..

Το εργακι αυτο με το ΜπλακΜεταλ, το προλαβα απ την αρχη,απ τις διαφημισεις που λενε..

Τωρα,αν οι πατριαρχες του τυγχανει να ειναι αυτη η μπαντα..δεν τιμα ιδιαιτερα το υποειδος της σκληρης μουσικης.

Παντως χαιρομαι αληθεια που Πριγκιπικος Μπαρμπας Κονραντ και η παρεα του βρισκονται ακομα στο μουσικο κουρμπετι...επιμενοντας ατεχνα και τραγουδοντας για πανκηδες που δεν πεθαινουν..http://www.youtube.com/watch?v=gvgV9bG0LpM
 
ποτε δεν μου άρεσαν από τις χειρότερες μπάντες του NWOBHM.στα προσωπικά του Cronos που τραγουδάει κανονικά είναι πολύ καλύτερος
 
Οι "Venom" είναι αδιαμφισβήτητη ΙΣΤΟΡΙΑ στο heavy metal και όσοι τους είδαν τον Αύγουστο του '97, καταλαβαίνουν πολύ καλά αν αξίζει η μπάντα ή όχι. Τώρα, τα "περίτεχνα", για τους "περίτεχνους". Εμείς μπορεί να κάνουμε αναλύσεις των αναλύσεων απ' τα "σαλόνια" αλλά το metal είναι αλητεία και συγκροτήματα όπως οι "Venom" & οι "Motorhead" το αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Δεν ακούω black metal αλλά η προσφορά τους στο συγκεκριμένο είδος είναι αδιαμφισβήτητη (μη σου πω και στο thrash metal) και εκείνη την εποχή το N.W.O.B.H.M. είχε αρκετές μπάντες που ασχολούνταν με occult θεματολογία. Δεν ήταν μόνο οι Venom. Μην ξεχνάμε τους Witchfynde, τους Demon, τους Angelwitch και αρκετούς άλλους! Αν δεν υπάρχει στην metal μουσική σατανική θεματολογία, που απ' την απαρχή της χρησιμοποιεί αντικομφορμιστικό στίχο, που θα έπρεπε να υπάρχει; Στην pop, την disco ή την electronica; Και το "αν δεν ήταν αυτοί, θα το έκαναν κάποιοι άλλοι" είναι κλασικό απαξιωτικό εργαλείο του λόγου που δεν έχει καμία βάση και δεν αποδεικνύεται με κανέναν τρόπο (εκτός αν ανακαλύψουμε τη μηχανή του χρόνου ή/και τρόμους να ταξιδεύουμε σε παράλληλα σύμπαντα), οπότε δεν το δέχομαι. Η black metal θα μπορούσε κάλλιστα να ανακαλυφθεί 10 χρόνια μετά ή να μην ανακαλυφθεί ποτέ. Σε κάθε περίπτωση η metal μουσική δε θα ήταν ποτέ η ίδια.

Υ.Σ. Το album του Mantas είναι για τα πανηγύρια ενώ αντίθετα του Cronos, σίγουρα το προτιμώ!
 
Κομματάρα. Λογικά το καλύτερο των Venom

 
attachment.php


Το καλύτερο τραγούδι του δίσκου απλά δεν ακούγεται :D (προσωπική άποψη. Μην παρεξηγηθούμε :) )

Και με φόντο ρετρό σεμεδάκι.
 
Venom till death.Welcome to helllllllllllllllllllllllllllllll

 
Alucard είπε:
Κομματάρα. Λογικά το καλύτερο των Venom




Για να διηγηθώ λίγο και την ιστορία μου με αυτό το τραγούδι, θα αναφέρω πως το πρωτοάκουσα όταν ήμουν στο Γυμνάσιο από το κανάλι του ant1 σε μια εκπομπή για το heavy metal και το σατανισμό. Την είχα γράψει μάλιστα και στο video. Μου άρεσε τόσο πολύ το κομμάτι και μου έκανε τόσο αλγεινή εντύπωση ο φανατισμός του παρουσιαστή που είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Που να φανταστώ πως τελικά αυτοί οι άνθρωποι στα κανάλια έχουν το δικό τους Baphomet ($$$$).
 
Alucard είπε:
Που να φανταστώ πως τελικά αυτοί οι άνθρωποι στα κανάλια έχουν το δικό τους Baphomet ($$$$).
Αυτά τα $$$$ είναι το κίνητρο για όλους τους ανθρώπους. Η΄πιστεύεις πραγματικά ότι οι Venom και όλοι οι υπόλοιποι με τους τράγους και τα αίματα την δισκογραφία και τις συναυλίες τα κάνανε για άλλο λόγο εκτός από το να πουλήσουν;
 
Όχι, καμία αντίρρηση. Απλά μου έκανε εντύπωση τότε η υποκρισία των καναλιών εναντίον της heavy metal μουσικής και του «κακού που θα έφερνε στη νεολαία».

Τώρα δε μου κάνει :)
 
Χωρίς να μου λένε και πολλά το ...αποκηρυγμένο Prime Evil το γουστάρω κάργα και αυτή τη στιγμή το έβαλα στο πλατώ να ρίξει καμιά στροφή έτσι για να γουστάρουμε :fafoutis:
 
Ας καταθεσω και εγω την αποψη μου επι του θεματος,για μενα οι VENOM με μια λεξη περιγραφονται αριστα-ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.Οχι πολυ τεχνικοι η μουσικαρες αλλα δημιουργησαν στρατιες ολοκληρες συγκροτηματων με black-thrash-death κατευθυνση,οποιος δεν το παραδεχεται απλα δεν γνωριζει τα στοιχειωδη.Ανετα μπορουν να χαρακτηριστουν οι δημιουργοι αυτων των ιδιωματων,Αγαπημενο τραγουδι για μενα το Seven Gates Of Hell-Ιδανικο ξεκινημα στην συναυλια τους το 1997!
 
Πίσω
Μπλουζα