alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 214
Ανέκαθεν με απωθούσαν τα video reviews. Ίσως εγώ δεν έχω παρακολουθήσει τα κατάλληλα, πάντως σε όσα έχω πετύχει το μοτίβο είναι παρόμοιο: Ένας τύπος παίζει ενώ μιλάει ακατάπαυστα σχολιάζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια, καταστρέφοντας κάθε υποψία ατμόσφαιρας, συχνά κακαρίζοντας σαν να του καθαρίζουν αυγά ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι απεικονίζει την κηδεία ενός νεογέννητου μονόκερου. Στα χειρότερα εξ' αυτών, για κάποιο ανεξήγητο λόγο βλέπουμε και τη μούρη του σε ένα παραθυράκι.
Υπάρχει μια υποκατηγορία αυτών των videos που πετυχαίνω όλο και συχνότερα, και είναι τα reviews που κάνουν σύγχρονοι gamers νεαρής ηλικίας σε retro games, με σκοπό να τα κοροϊδέψουν. Ακούστε για παράδειγμα το παρακάτω "review" του Bomb Jack για Atari ST:
Τι να πει κανείς...
Υπάρχει μια υποκατηγορία αυτών των videos που πετυχαίνω όλο και συχνότερα, και είναι τα reviews που κάνουν σύγχρονοι gamers νεαρής ηλικίας σε retro games, με σκοπό να τα κοροϊδέψουν. Ακούστε για παράδειγμα το παρακάτω "review" του Bomb Jack για Atari ST:
Τι να πει κανείς...