Videogames X Christmas Cosplay Party 18/12 @ Dasein (by Akai Panda)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

namida

RetroActive
Joined
11 Mαϊ 2007
Μηνύματα
222
Αντιδράσεις
6
Όπως κάποιοι θα ξέρετε, είμαι μέλος στην ομάδα Akai Panda που διοργανώνει japanese music related events και cosplay party. Το επόμενα πάρτι μας έχει θέμα videogames, και σκέφτηκα να το βάλω και εδώ, μήπως ενδιαφέρει κάποιους. Εάν αυτό το νήμα είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ, παρακαλώ να ακυρωθεί άμεσα.

[edit] dead imageshack photo [edit]




Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το φετινό εορταστικό πάρτι μας έχει σπέσιαλ θέμα videogames!

Στις 18 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο αγαπημένος μας Dasein (Σολωμού 12, Εξάρχεια) για να ανταλλάξουμε ευχές και δώρα (στο Secret Santa`s Game) και να αποχαιρετήσουμε μαζί το 2010!

Η είσοδος είναι δωρεάν, και ώρα έναρξης 21:00

Από εσάς θέλουμε να ντυθείτε οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από videogames και όπως πάντα οι προσπάθειες σας θα επιβραβευτούν! Επιπλέον, όπως και πέρσι, θα έχουμε και το Secret Santa Game στο οποίο όσοι θέλουν μπορούν να ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους.

Η μουσική θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα σας είδη, j-pop, k-pop, j-rock, visual kei, anime OST, πολλά openings και endings από παιχνίδια όλων των εποχών, πολλά ανάλογα AMV καθώς και χριστουγεννίατικες μελωδίες

COSPLAY REGITRATION & PHOTO SHOOTING

Η διαδικασία επιλογής της καλύτερης στολής είναι όπως την ξέρετε, με την διαφορά ότι θα προηγηθεί photo shooting. Όσοι κάνετε cosplay μπορείτε να έρθετε από τις 19:00 για να φωτογραφηθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να καταγραφεί το cosplay σας και να πάρετε το ταμπελάκι με το νούμερο που θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε στο διαγωνισμό. Από αυτό το πάρτι και μετά δεν ψηφίζουμε με το όνομα του cosplay αλλά με το νούμερο που έχει πάρει, για να αποφεύγονται λάθη ή μπερδέματα. Χαρτάκι θα παίρνεται με την είσοδο σας στο μαγαζί, και η ψηφοφορεία θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι τις 12 περίπου.

SECRET SANTA`S GAME

Καθώς τα Χριστούγεννα συνηθίζεται να ανταλλάζουμε δώρα. Όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να φέρει κάτι που δεν χρειάζεται πια (π.χ. ένα manga, μια μικρή φιγούρα, κάποιο μπρελόκ, DVD ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με anime) και να το ανταλλάξει με κάποιον άλλο. Όμως για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι η ανταλλαγή θα γίνει στην τύχη. Η συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό είναι προαιρετική, και όποιος φέρνει δώρο, θα μας το παραδίδει με την είσοδο του και θα σφραγίζεται στο χέρι, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει ένα δώρο όταν θα φεύγει.

Ελπίζουμε να σας αρέσει η ιδέα μας, και να συμμετέχετε

NAME THE GAME CONTEST

Και ένας διαγωνισμός έκπληξη που θα σας προκαλέσει να δοκιμάσετε τις γνώσεις πάνω στα videogames.

Requests για μουσική περιμένουμε με pm ή σε κάποιον από τους δικτυακούς τόπους μας

Κώδικας:
φεισμπουκτελειακομ/ακαιπαντα - μαισπεηςτελειακομ/ακαιπαντα - ακαιπανταπαπακιχοτμεηλτελειακομ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν υπαρχει προβλημα Namida - και περσι κανονικα ειχε ανεβει εδω προσκληση για παρτι της Akai Panda ;)

Για να δουμε, θα ερθει κανας "master" του videogaming απο το retromaniax, στο "Name the game contest" ?
 
Αμα δεν χρειαζεται να ειμαι ντυμενος θα παω εγω.

Αφου μαλιστα θα εχει και δεσποινιδες με μωβ μαλλια...(εκτος αν σκασω μυτη μασκαρεμενος με κανα τσοκαρο της Ms Wally καρφωμενο στο κρανιο μου)
 
Δεν είναι απαραίτητο να είστε μεταμφιεσμένοι, υπάρχει και αρκετός κόσμος που έρχεται με τα καθημερινά του ρούχα. Όσο για δεσποινίδες με μωβ/ροζ/πράσινα μαλλιά, εχουμε κάμποσες xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
namida είπε:
Όσο για δεσποινίδες με μωβ/ροζ/πράσινα μαλλιά, εχουμε κάμποσες xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Εγώ προτιμώ τις ξανθιές. Έχετε; :p
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα