vimms lair

Paratrooper-7

Retro Member
Joined
5 Οκτ 2020
Μηνύματα
137
Αντιδράσεις
124
Ρε παιδια πηγα γεματος χαρα να κατεβασω το dishonored goty για ps3 και... μαθαινω οτι το σαιτ εχει αποσυρει παρα πολλα παιχνιδια. Και εμεινα με τη χαρα. Δεν εχει κλεισει αλλα... εχει κλεισει (στην ουσια). Τι γινεται??? Το ξερετε το σαιτ - ειναι πολλα χρονια στην πιατσα.

Εντιτ: sega, nintendo απαιτησαν να αποσυρθουν τιτλοι. Και πως θα βρουμε τα παιχνιδια τωρα??? Ουτε ιους ειχε ουτε τιποτα - καθαρο downoad. kai μιλαμε για ΠΑΛΙΑ παιχνιδια. Που δεν τα βρισκεις τωρα. ουτε σε τορρεντ ουτε δεν ξερω που. Μ@λ*κι@. Εσεις τι λετε για το θεμα?
 
Τελευταία επεξεργασία:
υπάρχουν μπόλικα στο archive.org που θεωρητικά είναι νόμιμα για αρχειακούς σκοπούς μέχρι να ζητήσουν να αποσυρθούν
 
Φτιαχτε το emulation battle station σας (κρατατε και backup). Ολα θα κυνηγηθουν.
Καπου ειχα διαβασει οτι η αδεια του Archive Org ανανεωνεται καθε καποια χρονια. Αν ισχυει, δεν βλεπω απιθανο να τα βρει μπαστουνια στην επομενη ανανεωση.
 
Το ήξερα χρόνια το σαιτ.Ευτυχως υπάρχουν πολλά εναλλακτικά.Κρατηστε αρχείο όσο πιο πολλά μπορείτε.Τουλαχιστον έχω μεγάλο αρχείο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια από όλες τις κονσόλες.
 
Μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα, αλλα δυστυχως τους εχουν ταραξει στις μηνυσεις.
Για τα βιβλία δυστυχώς ναι, που ήταν και ο κύριος λόγος ύπαρξης. Αλλά στα βιντεοπαιχνίδια ακόμα υπάρχουν αρκετά από κονσόλες και υπολογιστες.

Αρκεί να τα κατεβάζεις με εξωτερικό πρόγραμμα που είναι γρηγορότερα
 
Το ήξερα χρόνια το σαιτ.Ευτυχως υπάρχουν πολλά εναλλακτικά.Κρατηστε αρχείο όσο πιο πολλά μπορείτε.Τουλαχιστον έχω μεγάλο αρχείο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια από όλες τις κονσόλες.

Εγω ξερεις τι εκανα? Νοικιαζα (ή κατεβαζα) και αντεγραφα στο σκληρο παιχνιδια και μετα τα διεγραφα γιατι δε χωραγαν (80 gb σκληρος του ps3) και επαιρνα αλλα (απο video club). ΔΕΝ κραταγα αρχειο. Πλεον εχω αγορασει σκληρο και τα αποθηκευω ολα οσα τελειωνω.
 
Tα ωραια παιχνιδια της 7ης γενιας κονσολων που ειναι και πολλα πρεπει να τα εχουμε για παντα. Τα τερματιζεις και μετα θα τα ξαναπαιζεις με μεγαλη ευχαριστηση παρα πολλες φορες τα επομενα χρονια.

Τα καλα παιχνιδια παντα θα ειναι καλα παιχνιδια και θα θελησουμε καποια στιγμη να τα ξαναπαιξουμε οχι απαραιτητα να τα τερματισουμε αλλα μπορουμε να παιζουμε αποστολες δρασης σε καποιες πιστες που μας αρεσαν.

Δεν ειναι και ευκολη η δημιουργια των ποιοτιων παιχνιδιων που μας κρατανε και καθε χρονια δυσκολα καλυβει καποιους.

Και οσον αφορα τα γραφικα ηδη τοτε προς το 2010 σε pc - ps3 - xbox 360 - που εχει hardware του 2005 - τα γραφικα σε πολλα παιχνιδια του σε λεπτομερειες των textures σε εφε νερου κλπ ξεπερνανε με ανεση παρα παρα πολλα παιχνιδια που βγηκαν τα τελευταια χρονια.

Ας εχουμε 2024 εκτος καποιων παιχνιδιων μικρης λιστας γενικα δεν ειναι και ευκολη η δημιουργια καποιων γραφικων λεπτομερειων που κανουν το παιχνιδι πιο ρεαλιστικο και ας υπαρχουν αυτες οι λεπτομερειες στα γραφικα ηδη απο το 2007 σε 3d παιχνιδια fps - 3rd person shooters κ.α οπως πχ οι διαφορες στα ρεαλιστικα εφε νερου το halo 3 με τα εφε νερου στο halo infinite του 2021 που τετοια εφε νερου βλεπαμε σε μετρια παιχνιδια του gamecupe και ps2. Επισης αντοιστοιχα παραδειγματα και σε textures σε αλλες επιφανειες εκτος νερου και απο αλλα παιχνιδια.
 
Πίσω
Μπλουζα