Vintage Toys 2024: Η μεγαλύτερη έκθεση Retro παιχνιδιών επιστρέφει!

Είδες τιμές για αυτά;
Αν θυμάμαι καλά πρέπει αυτά να ήταν σε πάγκο από αυτούς που τα αντικείμενα δεν πωλούνταν.
Υπήρχε μήπως ο φωτεινούλης της elgreco κι αν ναι ποία, η τιμή του;
Κάπου πήρε το μάτι μου κάποιους ανοιχτούς φευγαλέα, αλλά δεν είδα τιμή. Νομίζω κάπου υπήρχαν και κάποιοι φωτεινούληδες-μελισσάκια στα κουτιά τους (δεν είμαι σίγουρος).

Θα ήθελα πολύ να πάω, αλλά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ γιατί έχει εισιτήριο, ενώ διατίθενται είδη προς πώληση.
Να πληρώσω για να έχω την ευκαιρία να αγοράσω ;

Καλησπέρα παραθέτω το πρώτο κόμμάτι απο την εμπειρία μας στο Vintage Festival! Μπορώ να πω πως η διοργανώτρια αρχή είναι τρομερή και θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος το αγάπησε και το τίμησε δεόντως! Αναμένουμε μέσα στο έτος να παραβρεθούμε και εδώ στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη!

Φέτος για πρώτη φορά το Festival Vintage Toys έγινε και στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

Παραθέτω βιντεάκι απο το μέλος μας @Spk - Retro X Gamers!

VINTAGE TOYS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Τελευταία επεξεργασία:
Να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα.
Πρώτα από όλα, όπως πολύ σωστά γράφει ο Exetlaios, πλήρωνες εισιτήριο για να μπορείς μετά να αγοράσεις!
Το 90% των πάγκων ήταν ότι ακριβώς στήνεται και στην Comicon (εδώ στην Θεσσαλονίκη). Οι πάγκοι που πραγματικά είχαν να εκθέσουν vintage παιχνίδια ήταν μόνο 6-7. Οι υπόλοιποι κανονικά μαγαζάκια.
Και επίσης κάποιος πρέπει να τους πει πως οκ το πουλάς το vintage αλλά πλύντο το ρημάδι. Έστω, πάρε ένα μωρομάντηλο και σκούπισέ το λίγο. Μην το φέρνεις με την χολέρα και την σύφιλη πάνω του.

Επισης ακουσα οτι επαιζαν πολυ οι "Μην Αγγιζετε" πινακιδες και εξτρα σχοινια λες και εκθετουν την Γκουερνικα.
Να φερνεις καμπίνες (και μαλιστα σε μια φωτο που μου ηρθε, δεν μιλαμε για οριτζιναλ αλλα αυτες που ψωνιζει καποιος απο τον Μουστακα!) και να μην μπορει ο κοσμος να παιξει??

Νομιζω οτι αυτο που λειπει στην Ελλαδα ειναι τα garage sales που υπαρχουν παντου αλλου στον κοσμο. Ομως λογω μενταλιτε και ΑΑΔΕ, δεν θα γινει ποτε...(εκανα τρελη ριμα)

Τελευταία επεξεργασία:
Στο προηγούμενο vintage toys που είχε γίνει στην Αθήνα, ένα γνωστό μαγαζί που φτιάχνει και πουλάει μόνο καμπίνες arcade, είχε σε ένα τραπέζι μερικά bartops προς πώληση. Πρώτο πρώτο ήταν ένα που εκείνη την στιγμή έπαιζε το bubble bobble και έτυχε να περνάω από εκεί κοντά και παρατηρούσα την κατασκευή του. Ξαφνικά τρέχει ένα παιδάκι που είδε το bubble bobble να παίξει το παιχνίδι με την μάνα του από πίσω να τρέχει. Μόλις το παιδί ακούμπησε το joystick ο τύπος που της εταιρίας του έβαλε κάτι φωνές (λες και ήταν στο γήπεδο) να μην πιάνει το παιχνίδι και πως είναι μόνο προς πώληση. Το παιδί έβαλε τα κλάμματα και η μάνα του προσπάθησε να το συνεφέρει. Ήμουν έτοιμος να τσακωθώ με τον τύπο για αυτή την αντι-επαγγελματική συμπεριφορά αλλά έδωσα τόπο στην οργή, αφού αυτό το περιστατικό το είδαν πολλοί εκεί γύρω.

Στο προηγούμενο vintage toys που είχε γίνει στην Αθήνα, ένα γνωστό μαγαζί που φτιάχνει και πουλάει μόνο καμπίνες arcade, είχε σε ένα τραπέζι μερικά bartops προς πώληση. Πρώτο πρώτο ήταν ένα που εκείνη την στιγμή έπαιζε το bubble bobble και έτυχε να περνάω από εκεί κοντά και παρατηρούσα την κατασκευή του. Ξαφνικά τρέχει ένα παιδάκι που είδε το bubble bobble να παίξει το παιχνίδι με την μάνα του από πίσω να τρέχει. Μόλις το παιδί ακούμπησε το joystick ο τύπος που της εταιρίας του έβαλε κάτι φωνές (λες και ήταν στο γήπεδο) να μην πιάνει το παιχνίδι και πως είναι μόνο προς πώληση. Το παιδί έβαλε τα κλάμματα και η μάνα του προσπάθησε να το συνεφέρει. Ήμουν έτοιμος να τσακωθώ με τον τύπο για αυτή την αντι-επαγγελματική συμπεριφορά αλλά έδωσα τόπο στην οργή, αφού αυτό το περιστατικό το είδαν πολλοί εκεί γύρω.

Τωρα που το διαβασα αυτο Μαριε με το παιδακι αν πηγαινα εκει πραγματικα δεν θα ηθελα να πλησιασω σε αυτο το σημειο γιατι θα αηδιαζα.

Αν το πλησιαζα αναγκαστικα το συγκεκριμενο σημειο λογο διαδρομης απο τα νευρα θα μου αναβαν τα λαμπακια με αυτο που διαβασα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Είμαι Έλληνας Αγρότης και αντιμετώπισα πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά χάρη στον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ κατάφερα να συνέλθω από τις οικονομικές μου δυσκολίες.Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες επικοινωνήστε με το ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Απλώς με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € που μου έκανε πραγματικά καλό. Email: kikivas86@gmail.com
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα , μείνετε μακριά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πίσω
Μπλουζα