Volgarr The Viking ported to Dreamcast!

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.535
Αντιδράσεις
208
Οσοι γνωριζουν το Volgarr The Viking απο το ΧΒΟΧ Οne η PC ειναι μια πιστη αντιγραφη απο το Rastan. Το studio εδωσε το ενταξει σε 2 ατομα να το μεταφερουν στο Dreamcast. Ειναι ελευθερο να το κατεβασεις και νομιμα απο το site http://volgarr.rkd.zone/index.html

 
Έχει κατέβει ήδη και μένει να το "κάψω". Ανυπομονώ να το δοκιμάσω, καθώς τα sprites φαίνονται πολύ καλά και το animation, smooth. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει και το Saber Rider and the Star Sherrifs, θα έχουμε επιτέλους μια κάποια ποικιλία στα "καινούργια" παιχνίδια του Dreamcast, καθώς είχαμε πήξει στα bullet hell. Είδωμεν!!!
 
Το έχω λιώσει εδώ και δύο μέρες.

Δύσκολο το ατιμο.

Βρίσκω λίγο δύσκολα τα controls. Στο PC μου φαίνοταν λιγο ευκολότερος ο χειρισμός.

Πάντως είναι παιχνιδαρα.

Μπράβο και στις δύο ομάδες.
 
Φαίνετε πολύ ... παιχνίδι. Δεν το έχω κατεβάσει να το παίξω. Αλλά το Rastan ήταν ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια που ακόμη και σήμερα παίζω μέσω MAME που και που. Άρα θα δώσω μια ευκαιρία και σε αυτό να δω τι λέει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ξερω κατα το ποσο μπορει να βελτιωθουν τα γταφικα στο DC αλλα ρωτησα το ενα παλικαρι εαν θα υπαρχει καποια βελτιωση και να μπουν achievements σε καποια εκδοση αργοτερα.
 
Πολυ καλο το παιχνιδι το ελιωσα στο pc οταν ειχε βγει και γουσταρα τα παντα εκτος απο δυο πραγματακια.Μαρεσαν τα γραφικα,η εναλαγη της καμερας που βοηθαει σε πολλα σημεια του παιχνιδιου που δεν ξερεις τι σε περιμενει παρακατω,τα power ups και ολα τα μυστικα γενικοτερα,η μαγκια με το δορυ που το χρησιμοποιης για να φτασεις σε δισβατες περιοχες που συνηθως υπαρχει σεντουκι,το διπλο αλμα,η ποικιλια των εχθρων και ο σχεδιασμος της καθε πιστας και γενικοτερα μαρεσαν τα παντα και το απολαυσα μπορω να πω.Αυτο που δεν μαρεσε ειναι η ταχυτητα του παιχνιδιου που ειναι πιο αργο απο την καθυστερηση και κατανοω πως ηθελαν η κινηση ακομα και τα χτυπηματα να ειναι ιδια με του Rastan αλλα επρεπε το παιχνιδι να ειναι πιο γρηγορο θα ηταν πολυ καλητερο κατα την γνωμη μου.Το δευτερο που δεν μαρεσε ειναι πως αν και το παιχνιδι εχει καποια μετρια προς ικανοποιητικη σε γενικες γραμμες δυσκολια δεν σημβαινει το ιδιο με τους αρχηγους που συνανταμαι σε καθε πιστα που απλα ειναι για γελια.Μονο το αρχηγο που ειναι το φιδι να δει καποιος θα καταλαβει τι ενοω.Ακομα και ο τελικος δεν ειναι τελικος αυτος για τετοιου ειδους παιχνιδι μεχρι και τα Pokemon ποιο δυσκολους αρχηγους εχουν.Περα ομως απο αυτα τα δυο ελατωματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ το παιχνιδι γενικοτερα ειναι μια χαρα και πολυ καλο.
 
Κυκλοφορησε μια νεα εκδοση που διορθωνει την μουσικη σε καποιες πιστες, προσθηκη achievements κ.α

Τωρα καποια ατομα εχουν επαφη την Viking Studios ωστε να το κυκλοφορησουν σε retail.
 
Μονο και μονο που εχει την λεξη viking μεσα, το παιχνιδι πρεπει να αξιζει!! χαχα!! :p
 
Αξιζει και ειναι δυσκολο το ατιμο! :p
 
Πίσω
Μπλουζα