Voltes V ή Voltus 5 (1977)

Μπράβο ρε κάμπια!!!!!Ευχαριστώ πολύ!Να είσαι καλά! :D
 
Παιδιά,συγνώμη, επειδή δεν έχω καταλάβει!Υπάρχουν τα μεταγλωτισμένα επεισόδια;
 
Ακομα και αν υπηρχαν, δεν εχει σχεση με το forum μας - εδω συζηταμε για αυτα αλλα δεν τα διακινουμε ουτε αναφερουμε το που και πως. Το link που υπαρχει σε αυτο το thread ειναι 3 χρονια πριν - και το site οπως ειναι φυσικο εκλεισε (το εκλεισαν).
 
okey να σε καλά φίλε!!!!!!ευχαριστώ...
 
Κυκλοφορησαν 8 επεισοδια (3+3+2) σε 3 κασετες μεση του 80 απο την select home video.

Η δευτερη κασετα ειχε ονομα Voltus μικροι μαχητες.

Η τριτη κασετα ειχε διαφορετικο εξωφυλλο (space battleship yamato) καθως και διαφορετικη μεταγλωτιση. Δυστηχως δεν υπαρχει η Ελληνικη μεταγλωτιση σε dvd,μιας και λογικα η εταιρια εχει κλεισει πολλα χρονια τωρα..
 
ευτυχως που για μενα εχω την δευτερη κασετα!!μεταγλωτισμενη!!!
 
Βρήκα και είδα όλα τα επεισόδια με Γιαπωνέζικη γλώσσα και Αγγλικούς υπότιτλους. Το πως εξελίχθηκε η ιστορία όπως και το πως τελειώσε, ήταν πρωτότυπο και έξυπνο για anime εκείνης της εποχής που ήταν τα περισσότερα υποτίθεται πιο μονοκόμματα και αγορίστικα στην υπόθεση τους, και εξελίχθηκε σε κάτι ενδιαφέρον που δεν είχε σχέση μόνο με το γνωστό σενάριο εισβολής εξωγήινων που θα πολεμήσουν οι ήρωες για να σώσουν την γη, χάρηκα που το ξαναείδα. :)

'Οταν ήμουν μικρή τρωγόμασταν με την αγοροπαρέα για το αν δέρνει ο Voltus τον Voltron, ή ο Voltron τον Voltus. Εγώ υποστήριζα τον Voltron όπως τώρα λέω πως ο αγαπημένος μου Τσακ Νόρις δέρνει...τους πάντες!
bb2.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
βολτους 5

πιστευω οτι αυτο θα το θυμουνται οι περισοτεροι ειχαν κυκλοφορισει 3 βιντεοκασετες στα ελληνικα και παιζοταν και στην τηλεοραση προσωπικα μου αρεσε το τραγουδι των τιτλων αρχης [video=youtube;TXpSB-Q1SKk]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
015.jpg


020.jpg


017.jpg


017.jpg

015.jpg

020.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φιλε amynta εισαι θεος πιστευα οτι δεν θα τα ξαναβλεπα ποτε στην ζωη μου το 3 δεν ειναι που εχει το επεισοδιο με το αλογο που ειχε ενας και το ειχε αφησει και του το ξαναφερανε?
 
[edit]Αφαίρεση yt link λόγω ολόκληρου επεισοδίου [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να πεις για ενα απο τα καλυτερα mecha anime ολων των εποχων. Για μενα ειναι το υπερτατο mecha anime και παντα θα το εχω στην καρδια μου και θα θελω να το βλεπω μεχρι και τα βαθια μου γεραματα. Αγαπημενο μου σκαφος ηταν η φρεγατα(τα ποδια) και αγαπημενος χαρακτηρας μου η μανα των παιδιων και αργοτερα ο θανασιμος εχθρος τους, ο πριγκηπας(ο οποιος ηταν και τραγικη φιγουρα).
 
Ανακοινωθηκε απο την Discotek media πως προκειται να κυκλοφορησει και τα 40 επισοδεια της θρυλικης σειρας, σε standard definifion bluray.


Η κυκλοφορια ειναι στα πλαισια αναβιωσης και επανακυκλοφοριων διαφορων παλαιοτερων σειρων οπου απεκτησαν τα δικαιωματα για τις ΗΠΑ.

DkaRC3yXsAAemqN.jpg large.jpg

Βολτους Πεντε!
 
στις Φιλιππίνες τα 4 τελευταία επεισόδια δεν μεταδώθηκα γιατί ο Μάρκος θεώρησε πως η σειρά υποκινούσε τη νεολαία με επαναστατικά μυνήματα. Που θεωρητικά δίκιο είχε γιατί σχεδόν όλες οι σειρές mecha είναι αντιεξουσιαστικές, αλλά δείχνει τη μικροπρέπεια τέτοιων ανθρώπων που αντί να ασχολούνται με τα τεράστια προβλήματα της χώρας τους, καταπιάνονται με μια παιδική σειρά....

27-VoltesV-artwork-660x774.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οπως και η σειρα ηταν απο τους βασικους λογους οπου ο λαος τους εξεργηθηκε, και τον ανετρεψε, αφου επιρρεαστηκαν απο την σειρα! Αδιανοητο αλλα πραγματικο.

Παρεπιπτωντος, η σειρα θεωρειται απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες των Φιλιππινων. Σημειωσε τεραστια ποσοστα τηλεθεαματικότητας,  μεχρι και οι ηθοποιοι που εδωσαν τις φωνες τους στην αρχικη μεταγλωτιση, εχουν ημιθεοποιηθεί.
 
Πίσω
Μπλουζα