• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Vulcan

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιον 2006
Μηνύματα
5.283
Αντιδράσεις
92
Ευχάριστα νέα από τη μεριά της OpenGL. Όσοι δεν γνωρίζετε τι είναι μάλλον δε θα σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ το Game programming. Κακώς ΠΟΛΫ κακώς!

Το consortium που βρίσκεται πίσω από την σχεδίαση των specs της και αποτελείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου πλην της Microsoft ανακοίνωσε τη νέα έκδοση που έχει τεράστιες διαφορές με τις υπάρχουσες εκδόσεις. Είναι τόσο διαφορετική που χρειαζόταν και νέο όνομα. Vulcan!

Όταν όλοι πάνε όσο γίνεται πιο χαμηλά στο σίδερο εσύ δε μπορείς να ξεφύγεις από τον κανόνα. AMD, Apple, Microsoft παρουσίασαν τις προτάσεις τους, κάποιες από αυτές είναι ήδη στην παραγωγή, ΟΚ η Microsoft έχει μέλλον ακόμα αλλά έχει και υψηλότερους στόχους. όπως να παντρέψει Nvidia,AMD στον ίδιο υπολογιστή σε crossfire/sli, να παντρέψει τις μνήμες τους κ.λ.π.

Περισσότερες πληροφορίες περί Vulcan θα βρείτε εδώ.
 
Μπλουζα