και ναι! μετά από 20 σχεδόν μέρες αναμονής (προέκυψαν κάποια προβλήματα με την παραγωγή) έχω την συλλεκτική έκδοση στα χέρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τώρα "καίω" το cd και το βραδάκι πριν τον ύπνο διάβασμα της Βίβλου Τους ( και τις 84 σελίδες
) :dribble:
γενικά πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη έκδοση στο σύνολό της αν και καλό θα ήταν να ήταν λίγο πιο σκληρό εξώφυλλο στη Βίβλο/βιογραφία τους γιατί λόγω πάχους μου ήρθε ελαφρώς τσακισμένη.
πάντως,αν και έμεινα απολύτως ικανοποιημένος θα ήθελα να υπήρχε μια ακόμα πιο "καμμένη" έκδοση έστω και με υψηλότερο κόστος
.
εξηγούμαι...
ένα κουτί από σκληρό χαρτόνι που μέσα να περιέχεται
-το βιβλίο συν το διπλό cd συν 4 αφίσες διπλής όψης σε διαστάσεις κουτιού δίσκου βινυλίου (διπλωμένες εννοείται
) οι οποίες να έχουν αντίστοιχα τα 4 εξώφυλλα των κυκλοφοριών τους (οι 3 κυκλοφορίες τους συν το best of που είχε βγει σε βινύλιο) με τις πίσω όψεις τους να έχουν πληροφορίες για τα αντίστοιχα άλμπουμ.
-ένα patchακι και ένα...λάβαρο
του συγκροτήματος.
-ένα φλασάκι που να περιέχει ότι έχουν τα cd σε μορφή mp3 συν το βιβλίο σε pdf συν ηχητικές και γραπτές,σε pdf,συνεντεύξεις που έδωσαν στο παρελθόν (εφόσον μπορούσαν να εξασφαλιστούν τα διακιώματά τους) ή έστω έναν μοναδικό κωδικό για κατέβασμα όλων αυτών.
εεεε,αυτά τα λίγα
...