Wii Classic Controller Pro to USB Adapter

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.207
Καλησπερα σε ολους.Εδω και πολλα χρονια το Wii ειναι μεσα στο κουτι του ομως εχω 3 καινουργια Classic Pro Controllers μεσα στα κουτια τους αθικτα που τζαμπα καθονται και θα ηθελα να τα χρησιμοποιησω στο PC με τους διαφορους emulators που ασχολουμαι γιατι οπως και να το κανουμε ειναι εξαιρετικα gamepads.Εχω δει καποια USB Adapters για τα συγκεκριμενα gamepads ομως πλεον δεν ειναι διαθεσιμα εχει σταματησει η παραγωγη τους η κοστιζουν πολλα ευρω κατα την γνωμη μου και δεν αξιζει με τιποτα η αγορα τους.Ανοιγω λοιπον αυτο το θεμα για την περιπτωση που καποιος γνωριζει καποιον adapter η μπορει να τον εχει κιολας και να τον εχει δουλεψει οποτε να ποσταρει μπας και βρω και γω και αξιοποιησω τα gamepads που εχω και καθονται μεσα στα κουτια τους.

Υπαρχει το gbros απο την 8bitdo που σου επιτρεπει να συνδεεις wii classic pro σε pc. Ειναι διαθεσιμο και στην ελληνικη αγορα.
Aυτο φιλε freak ειναι το μονο που ξεχωρισα και γω στο μικρο ψαξιμο που εκανα της προηγουμενες μερες.Απλα δεν ηξερα πως υπαρχει και στην ελληνικη αγορα αν και απ'οτι βλεπω παραδοση λεει σε αρκετες μερες και τα φοβαμαι λιγο αυτα.Οπως ειδα λοιπον το συγκεκριμενο δουλευει με μπαταριες και ειναι bluetooth και οπως ειπα εγω το θελω για το PC.Στο PC λοιπον εχω ενα bluetooth 5.0 usb stick θα δουλευει κανονικα πιστευεις η μηπως θα εχω κανενα θεμα;

Οπως ειδα λοιπον το συγκεκριμενο δουλευει με μπαταριες και ειναι bluetooth και οπως ειπα εγω το θελω για το PC.
Απο το FAQ της 8bitdo:

"You can also connect it to Switch and Windows 10 via a USB cable and use it as a wired adapter. When it is connected to devices via USB, batteries are not needed."

Συνεπως δεν ειναι απαραιτητο να το χρησιμοποιησεις ασυρματα αν δεν θες. :ylsuper:

Τωρα αν θα δουλεψει με ενα συγκεκριμενο bluetooth dongle, ποτε δεν ξερει κανεις. Η απαντηση ειναι μαλλον ναι. Αλλα το καλο με αυτα τα bluetooth dongles ειναι οτι αγοραζεις ευκολα ενα πιο καλο και το αντικαθιστας. :cool:

απ'οτι βλεπω παραδοση λεει σε αρκετες μερες και τα φοβαμαι λιγο αυτα

Το ενα μαγαζι που ειναι Ελλαδα, ειναι σκρουτζομαγαζο. Συναλλαγες με σκρουτζομαγαζα ειναι κατα κανονα απροβληματιστες.

Απο το FAQ της 8bitdo:

"You can also connect it to Switch and Windows 10 via a USB cable and use it as a wired adapter. When it is connected to devices via USB, batteries are not needed."

Συνεπως δεν ειναι απαραιτητο να το χρησιμοποιησεις ασυρματα αν δεν θες. :ylsuper:

Τωρα αν θα δουλεψει με ενα συγκεκριμενο bluetooth dongle, ποτε δεν ξερει κανεις. Η απαντηση ειναι μαλλον ναι. Αλλα το καλο με αυτα τα bluetooth dongles ειναι οτι αγοραζεις ευκολα ενα πιο καλο και το αντικαθιστας. :cool:

Το ενα μαγαζι που ειναι Ελλαδα, ειναι σκρουτζομαγαζο. Συναλλαγες με σκρουτζομαγαζα ειναι κατα κανονα απροβληματιστες.
Χιλια ευχαριστω για την απαντηση:clap::clap::clap::clap:Ειδα και πως ειναι συμβατο απο windows 7 και πανω κατι που με ενδιαφερει γιατι το PC που θα το δουλεψω φοραει windows 7 που μπορει πλεον να ειναι πολυ παλια αλλα δεν με ενδιαφερει κατι αλλο στο συγκεκριμενο PC αφου κανει την δουλεια μου μια χαρα.Ριχνω την παραγγελια αμα ειναι και μολις ερθει θα ποσταρω την αποψη μου:headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:

Πίσω
Μπλουζα