Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Karalol ,τι ειχε ακουσει εδω μεσα το Ps3 οταν πρωτοβγηκε 6 χρονια πριν και ειχε browser,αχρηστη λειτουργια ηταν το λιγοτερο.

Αλλο flashback εδω μεσα το οτι μια κονσολα πρεπει να παιζει παιχνιδια και μονο και οχι να ειναι πολυμηχανημα καφετιερα και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Γουάου, συναρπαστικό νέο. Ελπίζω να έχει κάποια επιλογή ώστε να scroll-αρεις τις σελίδες κάνοντας εικονικό πετάλι και να κατεβάζεις αρχεία παίρνοντας κάμψεις με το Wiimote στον σβέρκο...

Wally είπε:
2 GB ειναι ολη η RAM. 1 GB για games και 1 GB για OS. Αρα ο browser θα εχει 1 GB που παλι ειναι υπεραρκετο για την αχρηστη δυνατοτητα που λεγεται browsing σε παιχνιδομηχανη.Ποιος εκανε τα τεστ απο τη στιγμη που οχι μονο δεν εχει κυκλοφορησει το WiiU αλλα δεν ξερουμε και τι browser φοραει?
Εγω οπως και χιλιαδες αλλοι ειδαμε 1 μηνα σχεδον πριν την κυκλοφορια του ολο το Campaign και τον τερματισμο του Halo 4 αυτου του και καλα επτασφραγιστου μυστικου που δεν αφηναν ουτε φωτογραφια να βγει προς τα εξω και σενα σε φαινετε παραξενο για το πως εγειναν τα test.Καποιοι testers που ειχαν στα χερια τους την κονσολα μπηκαν και το εκαναν.Και μπορει ο οποιοσδηποτε να το κανει απο καθε συσκευη πολυ απλα μπαινοντας στο http://www.Html5test.com και κατευθειαν του βγαζει το αποτελεσμα και αναλυτικες πληροφοριες.Επειδη δεν εχει test για ps3 να πω οτι το εκανα εγω και το αποτελεσμα ειναι για γελια και χειροτερο και απο του DSi.ps3 score 68 Bonus 0.Και αντι να απορητε και καλα για το πως εγεινε το Test καθηστε να δειτε οτι o Browser του Wii U εστω και για λιγο παραπανω εχει υψηλοτερο σκορ ακομα και απο τον Internet explorer 10.Και οι κονσολες σημερα δεν παιζουν μονο παιχνιδια δεν ειναι NES που βαζουμε την κασσετα και παιζουμε.Ωσα περισσοτερα προσφερει τοσο το καλητερο και ενας τοσο καλος Browser μονο πλεονεκτημα μπορει να ειναι γιατι δεν με χαλαει καθολου να ειμαι αραχτος να εχω το Wii U gamepad για πληκτρολογιο και να σερφαρω και να βλεπω βιντεο στην τηλεοραση μου και γενικα να κανω οτι γουσταρω αν θα υποστηριζει και ελληνικα βεβαια.Φυσικα αν αυτος ο αξαιρετικος Brwser δεν ηταν για το Wii U αλλα ηταν για το xbox360 θα το κανατε σημαια.
Stormwatch είπε:
Γουάου, συναρπαστικό νέο. Ελπίζω να έχει κάποια επιλογή ώστε να scroll-αρεις τις σελίδες κάνοντας εικονικό πετάλι και να κατεβάζεις αρχεία παίρνοντας κάμψεις με το Wiimote στον σβέρκο...
Εξαιρετικο νεο οχι απλα συναρπαστικο.Και μολις κανω εικονικο πεταλι για να κατεβασω τα αρχεια ενω περνω καμψεις εχοντας το Wiimote στην πλατη μετα θα σταθω ορθιος μπροστα στο Kinect και παιζοντας Dragon Ball Z θα κανω κινησεις σαν κανενας καθυστερημενος πως πεταω fireball.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειπες kinect ? Αυτη την ανωτερη ψηφιακη τεχνολογια - χωρις μπιλιες και διακοπτες - με τα απιστευτα παιχνιδια που ουτε 4χρονα δεν παιζουν - αλλα που μπορει να σερφαρεις με ποιοτητα (??) στο ιντερνετ ?

Ενταξει, τα πιασαμε τα λεφτα μας....

herco είπε:
Ειπες kinect ? Αυτη την ανωτερη ψηφιακη τεχνολογια - χωρις μπιλιες και διακοπτες - με τα απιστευτα παιχνιδια που ουτε 4χρονα δεν παιζουν - αλλα που μπορει να σερφαρεις με ποιοτητα (??) στο ιντερνετ ?
Ενταξει, τα πιασαμε τα λεφτα μας....
Ναι γιαυτη την εξωγηινη τεχνολογια μιλαω που μονο η micro$oft σε συνενοηση με τους εξωγηινους καταφερε και εφερε στην γη.Τουλαχιστων με το Wiimote κατι κρατας και μπορεις να δωσεις απαντησει αν σε πει κανενας γιατι κουνας το χερι σου σαν παλαβος στο Kinect τι θα πεις που απλα κουνιεσε σαν χαζος.

Το Kinect που κολλάει; Προσωπικά δεν είχα , δεν έχω ασχοληθεί ούτε πρόκειται να αποκτήσω τέτοιου είδους μαραφέτι. Η διαφορά ήταν οτι στο 360 μπορούσες να το αγνοήσεις το Kinect ενώ στο Wii sto επέβαλαν ως το "νεο" τρόπο χειρισμού πουλώντας σου ένα overclocked Cube του 2001...

Το kinect κολλαει στο οτι εφευρεθηκε/προωθηθηκε ως μια απαντηση στα 100.000.000 πωλησεις του Wii. Εσυ μπορεις να μην το αγορασες να μην σου αρεσει αλλα σιγουρα το ειδες και το θαυμασες...

Δινεται πλεον μαζι με τη κονσολα - μπας και .... και σιγουρα κρινεται ως εναλλακτικο μεσο χειρισμου και σαν game (??) development προτυπο - οποτε αν εσυ θυμασαι το wiimote στο σερφαρισμα - καποιοι αλλοι θα θυμουνται τους....φακους

Καλη ωρα...

Γεια σου ρε Herco Φοβερο το βιντεο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D

Αν δουλευει γρηγορα ο broswer του WiiU και δεν ειναι αργος σαν του ps3. Τοτε μια χαρα μπορεις να σεραφαρεις στην Tv σου απο το καναπε, να μπαινεις στο φορουμ η ακομα να δουλευεις το gamepad σαν surfing tablet. Δεν βρησκω να ειναι κατι περιττο σε αυτην την λειτουργια.Αν υποστηριζει και Ελληνικα οπως ειπα θα ειναι σουπερ.Και αφου θα υποστηριζει html5 θα μπορεις να βλεπεις streaming ταινια και σειρες απο συγκεκριμενα html5 sites.

α και μην ξεχναμε

FINISH THE FIGHT!! :P

herco είπε:
Εσυ μπορεις να μην το αγορασες να μην σου αρεσει αλλα σιγουρα το ειδες και το θαυμασες...
Όσο θαύμασα εγώ το Kinect άλλο τόσο εσύ έγινες ο Μαμαλάκης του GRM με το cooking mama. Σαν τεχνολογία είναι σαφώς πιο προχώ από αυτή του Wiimote (και μόνο έτσι μπορώ να το δω) αλλά δεν παύει να απευθύνεται σε παιδάκια ή σε non gaming κοινό του στυλ Wii που εκτός από τα παιχνίδια που ερχόντουσαν μαζί (κάτι Sports κλπ), δεν έπαιξαν τίποτα άλλο μετά από μια πρώτη εβδομάδα χρήσης. Ίσως και σε κάποιο άλλο τομέα, σίγουρα εκτός gaming , που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα και δεν με νοιάζει. Και επειδή ξέρεις οτι υπάρχει Kinect στην ευρύτερη οικογένεια, μπορείς να μάθεις για πόσα ακριβώς δευτερόλεπτα ασχολήθηκα...

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά της εναλλακτικής με την επιβολή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και πίστεψε με, αν βγει η MS στο επόμενο ΧΒΟΧ και μου πει οτι θα πρέπει, για να παίξω, να είμαι όρθιος και να κουνάω τον .... μου θα της δώσω άκυρο...

Οκ καταλαβαινω το θεμα με τα παιδακια του kinect - αν και θα θυμασαι οτι το ολο project πλασαριστηκε ως πολυ σοβαρη εξελιξη του gaming τμηματος της m$ - ασχετα που τελικα οι τιτλοι που βγηκαν ηταν οντως για παιδακια.

Αυτο με τους non gamers δεν το καταλαβα ποτε. Δηλαδη οι εκατομμυρια αγοραστες του fifa και του pro - απο την εποχη του XBOX1 και PS2 - που δεν ασχολουνται με αλλο παιχνιδι δεν ειναι gamers ? Ποσα εκατομμυρια πωλησεις ειχαν και οι 4 αυτες κονσολες (XBOX1, PS2, XBOX360, PS3) απο ανθρωπους που παιζουν μονο ποδοσφαιρακι ?

Δεν τους θες διπλα σου ? δεν ξερω - παντως τους μετρας οποτε θες να μιλησεις για τις πωλησεις της αγαπημενης σου κονσολας. Οταν θες ομως να πεις κατι για το Cooking Mama του Wii τοτε ολοι αυτοι ειναι μιασματα. Δεν εχει λογικη αυτο Stormy.

Επισης, αυτο με το "αναγκαστικο του Wii" ειναι λιγο ως πολυ fake. Τα περισσοτερα παιχνιδια του Wii δεν χρησιμοποιουν αναγκαστικα motion moves για να παιχτουν - με τη χρηση του nunchuk κατευθυνεις με μοχλο - το ιδιο συμβαινει με τον classic controller οπως και με το παλιο χειριστηριο του Gamecube (σε οσα παιχνιδια το υποστηριζουν οκ).

Δεν σε υποχρεωνει κανεις να κουνιεσαι παιζοντας.

Τωρα σχετικα με τη σημασια της χρησης internet με μια κονσολα - οι περισσοτεροι σημερινοι φανς των XBOXes ειναι πρωην φανς του Dreamcast που ηταν και η πρωτη κονσολα που σε συνεδεε στο διαδικτυο, χαρακτηριστικο που αρεσε πολυ τοτε στους οπαδους - εστω και ως οχι κυριο. Τωρα που το browsing με κονσολα ειναι μια καθημερινοτητα (απο Wii μπαινω πολυ συχνα - και χωρις να κουνιεμαι, ημαρτον) μας χαλαει και το σχολιαζουμε αρνητικα - επειδη "ειμαστε hardcore gamers" και οχι "μαγειρισσες" ?

Για μενα ειναι μη σημαντικο στη σημερινη κοινωνια να διαλεγει κανεις εταιρικα στρατοπεδα - χρησιμοποιω λειτουργικο φτιαγμενο απο καποιο παληκαρι στην αργεντινη και τα προγραμματα μου ειναι φτιαγμενα απο κοινοτητες - δεν πληρωνω ουτε εχω support απο καμια εταιρεια - αλλα απο την αλλη δεν ειναι δυνατον με βαση το προσωπικο συναισθημα να πειθουμε εαυτους αλλα και τους αλλους οτι παιζουμε τα "καλυτερα παιχνιδια" στη "καλυτερη κονσολα" και να μην δεχομαστε τον αντιλογο. Σε αυτο το σημειο ας συμφωνησουμε τουλαχιστον.

Εδώ που τα λέμε, έχει απόλυτο δίκιο ο Ηρακλής. Kinect και το sex toy της SONY δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε το Wii με το mote του.

Παραμείνετε gamers πάνω από όλα.

herco είπε:
Οκ καταλαβαινω το θεμα με τα παιδακια του kinect - αν και θα θυμασαι οτι το ολο project πλασαριστηκε ως πολυ σοβαρη εξελιξη του gaming τμηματος της m$ - ασχετα που τελικα οι τιτλοι που βγηκαν ηταν οντως για παιδακια.
Αυτο με τους non gamers δεν το καταλαβα ποτε. Δηλαδη οι εκατομμυρια αγοραστες του fifa και του pro - απο την εποχη του XBOX1 και PS2 - που δεν ασχολουνται με αλλο παιχνιδι δεν ειναι gamers ? Ποσα εκατομμυρια πωλησεις ειχαν και οι 4 αυτες κονσολες (XBOX1, PS2, XBOX360, PS3) απο ανθρωπους που παιζουν μονο ποδοσφαιρακι ?

Δεν τους θες διπλα σου ? δεν ξερω - παντως τους μετρας οποτε θες να μιλησεις για τις πωλησεις της αγαπημενης σου κονσολας. Οταν θες ομως να πεις κατι για το Cooking Mama του Wii τοτε ολοι αυτοι ειναι μιασματα. Δεν εχει λογικη αυτο Stormy.

Επισης, αυτο με το "αναγκαστικο του Wii" ειναι λιγο ως πολυ fake. Τα περισσοτερα παιχνιδια του Wii δεν χρησιμοποιουν αναγκαστικα motion moves για να παιχτουν - με τη χρηση του nunchuk κατευθυνεις με μοχλο - το ιδιο συμβαινει με τον classic controller οπως και με το παλιο χειριστηριο του Gamecube (σε οσα παιχνιδια το υποστηριζουν οκ).

Δεν σε υποχρεωνει κανεις να κουνιεσαι παιζοντας.

Τωρα σχετικα με τη σημασια της χρησης internet με μια κονσολα - οι περισσοτεροι σημερινοι φανς των XBOXes ειναι πρωην φανς του Dreamcast που ηταν και η πρωτη κονσολα που σε συνεδεε στο διαδικτυο, χαρακτηριστικο που αρεσε πολυ τοτε στους οπαδους - εστω και ως οχι κυριο. Τωρα που το browsing με κονσολα ειναι μια καθημερινοτητα (απο Wii μπαινω πολυ συχνα - και χωρις να κουνιεμαι, ημαρτον) μας χαλαει και το σχολιαζουμε αρνητικα - επειδη "ειμαστε hardcore gamers" και οχι "μαγειρισσες" ?

Για μενα ειναι μη σημαντικο στη σημερινη κοινωνια να διαλεγει κανεις εταιρικα στρατοπεδα - χρησιμοποιω λειτουργικο φτιαγμενο απο καποιο παληκαρι στην αργεντινη και τα προγραμματα μου ειναι φτιαγμενα απο κοινοτητες - δεν πληρωνω ουτε εχω support απο καμια εταιρεια - αλλα απο την αλλη δεν ειναι δυνατον με βαση το προσωπικο συναισθημα να πειθουμε εαυτους αλλα και τους αλλους οτι παιζουμε τα "καλυτερα παιχνιδια" στη "καλυτερη κονσολα" και να μην δεχομαστε τον αντιλογο. Σε αυτο το σημειο ας συμφωνησουμε τουλαχιστον.
Ηρακλή ειλικρινά δεν θέλω να μπω σε κόντρα περι Wii , 360 , PS κλπ. Η κατηγορία που μου αναφέρεις ειναι και αυτοί non gamers χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι μιάσματα. Δεν θα ασχολείται ο καθένας με games όπως και γω δεν ασχολούμαι με βελτιώσεις αυτoκινήτων και κόντρες στην βούτα. Ούτε θα αφαιρέσουμε το δικαίωμα σε κάποιον να παίζει παιχνίδια. Θέλεις να πιστεύεις οτι οι περισσότεροι της κατηγορίας των non gamers πήραν 360, PS3 και PC τούμπανο αντί για Wii , πίστευέ το, με γειά σου με χαρά σου.

Αλλά ο επίλογος περί εταιρικών στρατοπέδων να ακούγεται από εσένα που όπου μυριστείς MS βγάζεις καντίλες, ακούγεται κάπως...

Αλλά ο επίλογος περί εταιρικών στρατοπέδων να ακούγεται από εσένα που όπου μυριστείς MS βγάζεις καντίλες, ακούγεται κάπως...
Αυτο ειναι αληθεια, βεβαιως. Μιλουσαμε ομως για εταιρεια vs εταιρεια - εγω περαν απο την παλαι ποτε Atari του Nolan δεν εχω καμια επισημη αγαπημενη - απλα υποστηριζω την nintendo επειδη φτιαχνει ακομα κυριως "παιχνιδια" και οχι ταινιες βιας με πρωταγωνιστες τους πελατες της οπως ολοι οι αλλοι.

Και εννοειται οτι δεν θελω να μπω σε κοντρα για τις κονσολες - αν και αντικρουω τα οσα δεν συμφωνω. Οπως πχ για τους non gamers, που το βρισκω λαθος να χαρακτηριζονται ετσι. Κανεις δεν γεννηθηκε με το joystic ή το pad στο χερι και κανεις δεν ηταν ποτε υποχρεωμενος να παιξει ολο το range των βιντεοπαιχνιδιων που υπαρχουν. Anyway το καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν βγαινει ακρη - ειναι θεμα διαφορετικης οπτικης.

Stormwatch είπε:
Θέλεις να πιστεύεις οτι οι περισσότεροι της κατηγορίας των non gamers πήραν 360, PS3 και PC τούμπανο αντί για Wii , πίστευέ το, με γειά σου με χαρά σου.
Πολλοί πιτσιρικάδες non-gamers πήραν Wii. Αλλά υπάρχουν και οι ενήλικοι non-gamers αυτοί δηλαδή που όταν εμείς παίζαμε με το NES/SNES/MegaDrive αυτοί έβγαιναν πιο πολύ έξω, έπαιζαν μπάσκετ ή καπνίζαν με τους φίλους τους (λέμε τώρα). Γνωρίζω πάρα πολλά άτομα που στο σχολείο μας κορόιδευαν (εμάς που παίζαμε games) και δεν είχαν ποτέ δική τους κονσόλα ή υπολογιστή.

Ολοι αυτοί (που ξαφνικά γουστάρουν games) αγόρασαν ξέρεις ποια κονσόλα? Το PS3. Κανείς τους δεν πήρε Wii. Όλοι είναι Sony fanboys γιατί πόσοι non-gamers άρχισαν να ασχολούνται από το PS1-PS2-PS3 λόγω του ότι ήταν της μόδας? Κανείς τους δεν πήρε Wii γιατί είναι πολύ cool για κάτι τέτοιο. Και όλοι αυτοί που σου λέω (προσωπικά γνωρίζω 5-6 άτομα) παίζουν μόνο mainstream/casual παιχνίδια και ένας παίζει μόνο Pro (δεν θεωρώ όσους παίζουν ΜΟΝΟ ποδοσφαιράκια ως gamers).

Οπότε non-gamers υπάρχουν σε όλα τα στρατόπεδα. Στο Wii γιατί έχει τα παιδικά minigames, και στο PS3 γιατί είναι της μόδας (έχει και bluray λένε όταν τους λες ότι τα παιχνίδια που παίζουν έχουν καλύτερες εκδόσεις στο 360, άσχετα αν δεν έχουν δει ποτέ μία ταινία). Φαντάζομαι στο στρατόπεδο του 360 θα έχει λιγότερους.

συμφωνω με τν imgema.Να μην ξεχναμε πως οταν κυκλοφορησε το playstation 2 πολλοι το αγορασαν γιατι μπορουσε να διαβασει και DVD.Εχω 4 φιλους(ναι 4)που πηραν τ playstation 2 μονο και μονο για το DVD(οικονομικη λυση για τις τανιες εξαλλου)...ουτε ενα παιχνιδι δεν αγορασαν μετα(εκτος απο τν εναν που πηρε το tomb raider 2)Γενικα το ειχα παρατηρησει και γω αυτο οτι τοτε το 1995 πχ εμεις που παιζαμε με snes/megadrive κτλ πολλοι συμαθητες μου δεν ειχαν ιδεα απο βιντεοπαιχνιδια.Δεν τους ενδιεφερε κιολας.Αλλα ξαφνου καπου στο 1998-1999 ολοι μα ολοι γνωριζαν το sony palystation.

Πανω κατω συμφωνω με imgema και sephirothson απλα να πω και γω κατι απο την δικει μου πλευρα.Ps1 και ps2 πηρε η πλοιοψηφια του κοσμου γιατι πολυ απλα το κοστος ηταν μονο η κονσολα και το τσιπαρισμα και μετα ειχαν κανα δυο τσουβαλια αντιγραφες ο καθενας.Γιαυτο το πηραν γιατι αν επερναν Ν64 θα επρεπε να τα σταξουν για να παρουν οποιοδηποτε παιχνιδι.Και για DVD το πηραν καποιοι αλλα αυτοι ηταν μικρο ποσοστο γιατι DVD ακομα και τοτε αγοραζες κατι παμφθηνα ακομα και απο τον μαρινοπουλο που μια χαρα εκαναν την δουλεια τους.Και ωσο γιαυτους που εβγαιναν συχνα εξω,επαιζαν μπασκετ,κλπ δεν ξερω αν ειναι ο κανονας και γω η εξερεση αλλα εγω μια ζωη ολη μερα και το βραδυ εξω ημουνα,αλητευα ολη μερα δηλαδη με μηχανακια με γκομενακια και ενα σωρο αλλα για να μην τα αναφερω τωρα αλλα τα ηλεκτρονικα ηταν η μεγαλη μου καψουρα και ολη μερα στα Arcades ημουνα και δουλευα απο 13 χρονων για να μπορω να αγοραζω κονσολες.Και φυσικα ποτε δεν κοροιδεψα καποιον που επαιζε και ασχολιοταν μαυτα.Και δεν υπαρχει περιπτωση να με πει κανενας εμενα non-gamer η οτι ανακαλυψα το gaming το 1997-1999.

αυτο με το τσιπαρισμα ισχυει 100% Για το dvd-player αν θυμαμαι καλα δεν ηταν κ πολυ ακριβα καποια απο αυτα οντως αλλα ο κοσμος εβλεπε και την επιγραφη SONY πανω στο playstation οποτε αυτοματα το διαλεγε εναντι πχ μιας μαρκας που δεν την γνωριζε κανεις ασχετα αν ηταν πολυ οικονομικη.Και στην τελικη δεν γινεται καποιος 17-χρονος που το 1994 δεν ηξερε τι ειναι κονσολα ξαφνικα να θεοποιοι τν crash και ν μην γνωριζει τν mario και sonic:D(πλακα κανω.συμφωνω πως τα γουστα ειναι γουστα και ο καθενας εχει αγαπημενα παιχνιδια)

την γυρισατε παλι τη κουβεντα στα ιδια και στα ιδια το εχουμε εξαντλησει το θεμα αυτο νομιζω :D . Ειναι δεδομενο οτι με το playstation τα video games γινανε mainstream ... Και φυσικα οι περισσοτεροι απο αυτους που αρχισαν να παιζουν παιχνιδια τοτε απαξιωνουν τα παλαιας κοπης παιχνιδια...

Πίσω
Μπλουζα