Wii U [Nintendo's Next Console]

attachment.php
 
Δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο το σημερινο Nintendo Direct , πιστευω θα μας δειξουν παλι τα ιδια. Μακαρι να διαψευστω!
 
H μεγαλυτερη ειδηση ηταν τα νεα χριστουγεννιατικα τραγουδια στο Wii KARAKOE U.

χαχαχαχ δακρυσα σε εκεινο το σημειο...
 
Καλο direct ηταν , εδειξαν και καποια καινουργια πραγματα , νεο παιχνιδι Dr.Luigi , 2 Free Dlc για το Sonic lost world , trailers απο Mario Kart και Smash Bros.

Αυτο που μου αρεσε και θεωρω highlight ειναι το spinoff Zelda , Hyrule Warriors! (Δεν ειναι το νεο Zelda , απλα ενα spin off παιχνιδι που θα κυκλοφορησει το 2014 )

 
Eιχε καποια πραματακια.





Το ΝΕS Remix δειχνει ενδιαφερον,περισσοτερο μολις καταλαβω τι παιζει με αυτο.
 
Εντάξει, τεχνικά το Mario Kart είναι με διαφορά το καλύτερο game του WiiU. Προσωπικά με εντυπωσιάζει περισσότερο από ότι έχω δει σε PS4/One μέχρι στιγμής. To drawing distance σου επιτρέπει να βλέπεις ολόκληρη την πίστα χωρίς το παραμικρό object popup, τρέχει στα 60fps (κάτι που οι devs δυσκολεύονται να πετύχουν στα "πανίσχυρα next gen consoles"), φαίνεται να έχει πολύ ανώτερο geometry detail από άλλα παιχνίδια με αυτό το ύφος και τα lighting effects/υφές/art είναι λες και βλέπεις prerendered CGI movie από Pixar, Dreamworks κλπ.

Το Hyrule Warriors μου φαίνεται απλά σαν σπατάλη πόρων, χρόνου και δυναμικού.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θαψες το Hyrule Warriors :p . Ειναι ενα παιχνιδι που φαινεται διασκεδαστικο σε στυλ dynasty warriors μεσα στο Zelda Universe . Πολυ πιθανο να ειναι και e-shop only ,περισσοτερα θα δουμε στην πορεια. Ηταν εκπληξη ομως οπως και να το δουμε.

Οπως πιστευω καταλαβαινετε ολοι νεο "κανονικο" Zelda απο 2015 και βλεπουμε ;) .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dr Luigi?? Αυτο που το πας; Μου θυμιζει κατι σκηνικα πριν χρονια που δειχνανε στις διαφημισεις ..... 'Να! Τωρα η Barbie και γιατρος!!" lol

Wii U KARAOKE?? Τελικα Nintendo εχεις ταλεντα ....και πολλα μαλιστα! lol
 
Imgema είπε:
Το Hyrule Warriors μου φαίνεται απλά σαν σπατάλη πόρων, χρόνου και δυναμικού.
Για την ακρίβεια όχι, αφού δεν θα το αναπτύξει η Nintendo, αλλά το στούντιο της Tecmo/KOEI που είναι υπεύθυνο για τα Dynasty Warriors (ουσιαστικά πρόκειται για ένα Dynasty Warriors στο σύμπαν των Zelda).

Δεν περιμένω καλό παιχνίδι σε καμία περίπτωση, αλλά έναν τίτλο που όπως και η υπόλοιπη σειρά των 'Warriors' γενικότερα, μπορεί να σου προσφέρει μερικές ώρες ξέγνοιαστου ξεχαρμανιάσματος, αλλά μετά από λίγες μέρες ούτε καν θα θυμάσαι ότι το έπαιξες. Απλώς θα κάνει λογικά μεγαλύτερες πωλήσεις (από τα τελευταία Warriors εννοώ) λόγω ονόματος.

Δεν λέω ότι αν πέσει στα χέρια μου θα το αποφύγω, γιατί εξάλλου έχω περάσει αρκετές ώρες με κάποια από τα προηγούμενα. Αλλά νομίζω πως αυτός ακριβώς ο όρος, το "για να περνά η ώρα", δηλαδή, του ταιριάζει περισσότερο από ό,τι σε κάθε άλλη σειρά.

//Άντε βρε haters, ποιος στη χάρη σας... Τόσον καιρό γκρινιάζατε οτι βάζαμε αδικαιολόγητα υψηλές βαθμολογίες στα Zelda. Ε να, τώρα θα βγει και Zelda που θα μαζέψει 5-6άρια...
 
Εμένα το μόνο που μου έμεινε τελικά, είναι το νέο trailer του Mario Kart 8. Πραγματικά απίστευτα μεγάλο drawing distance και πολύ καθαρές υφές. Επίσης, η πίστα του αεροδρομίου απο το Mario Sunshine, φαίνεται πολύ λεπτομερής και εμπνευσμένη. Επίσης, το Donkey Kong tropical freeze δεν ξέρω πόσο διαφορετικό θα είναι στο gameplay αλλά από γραφικής άποψης, δείχνει τα δόντια του Wii U.

Κατά τα άλλα, το spin-off του Zelda με αφήνει αδιάφορο. Για το νέο yoshi`s island δεν έχω ακόμα άποψη του τι νέο θα προσφέρει στην σειρά και η παρουσίαση της Rosallina στο νέο Smash bros, ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Γενικά, ένα μέτριο Nintendo Direct. Ελπίζω, μέσα στην άνοιξη να έχουμε τα πραγματικά νέα απο την Nintendo.
 
Ajax87 είπε:
Το θαψες το Hyrule Warriors :p . Ειναι ενα παιχνιδι που φαινεται διασκεδαστικο σε στυλ dynasty warriors μεσα στο Zelda Universe . Πολυ πιθανο να ειναι και e-shop only ,περισσοτερα θα δουμε στην πορεια. Ηταν εκπληξη ομως οπως και να το δουμε. Οπως πιστευω καταλαβαινετε ολοι νεο "κανονικο" Zelda απο 2015 και βλεπουμε ;) .
Δηλαδή στην επόμενη κονσόλα της Nintendo ε; Γιατί με τον εξαιρετικό τρόπο που "πάει" το U ως σήμερα, δεν βγάζει το 2014... :diablotin:
 
divined είπε:
Επίσης, το Donkey Kong tropical freeze δεν ξέρω πόσο διαφορετικό θα είναι στο gameplay αλλά από γραφικής άποψης, δείχνει τα δόντια του Wii U.
Αν και πιστεύω ότι για τους περισσότερους fans το δυνατό σημείο του παιχνιδιού είναι το νέο soundtrack από τον David Wise.

Ajax87 είπε:
Οπως πιστευω καταλαβαινετε ολοι νεο "κανονικο" Zelda απο 2015 και βλεπουμε ;) .
Τα είχαμε ξανασυζητήσει και παλιότερα. Μέχρι τότε θα έχουν βγει πολλά καλά παιχνίδια στα PS4/XBOXone και το επίπεδο των γραφικών των κονσολών αυτών θα έχει ανέβει πολύ (όχι σαν τώρα) και θα έχει γίνει το standard. Τότε κανείς (εκτός από τους πιστούς fans) δεν θα νοιάζεται για το νέο Zelda, όσο καλό και να είναι, μόνο και μόνο γιατί θα έχει γραφικά "last gen". Είναι δηλαδή κάτι σαν το Last Guardian, πριν 3-4 χρόνια το παιχνίδι φαινόταν απίστευτο αλλά όμως ποτέ δεν βγήκε και αν τυχών βγει τώρα ή σε 1 χρόνο (ας πούμε) ποιος θα νοιαστεί εκτός από τους ICO/SotC fans?

Και μην το συγκρίνουμε με το Skyward Sword (το οποίο θα μπορούσε να πει κανεις ότι την εποχή που βγήκε τα γραφικά ήταν retro :p ) γιατί το Wii είχε και ένα τεράστιο user base.
 
Ξεκινωντας να πω οτι δεν μπορουμε να απαξιωνουμε εντελως το direct αυτο και οτι παρουσιαστηκε αλλα δεν γεινεται και να τα βρουμε ολα καλα.Καταρχην ολοι φωναζαν και ουρλιαζαν για καινουργιο παιχνιδι και τωρα που τους το παρουσιασαν καθονται και γκρινιαζουν ακομα ασχετα αν το παιχνιδι θα ειναι καλο,κακο η μετριο και αυτο το παιχνιδι ειναι το Hyrule Warriors που ηταν κατι που δεν το περιμενε κανεις.Η σειρα Dynsty warriors μπορει να μη εχει κανει την τρελη επιτυχια σε ευρωπη,αμερικη αλλα στην ιαπωνια ειναι πολυ πετυχημενη σειρα και ετσι το σκεφτηκε η N και θελησε να συνδιασει την κορυφαια σειρα zelda με το Dynasty warriors και το αποτελεσμα ειναι το Hyrule warriors.To να αρεσει η να μην αρεσει σε καποιον ειναι απολυτα κατανοητο αλλα απο την αλλη οι οπαδοι των DW αλλα που παραληλα γουσταρουν και την N τριβουν ηδη τα χερια τους σε αντιθεση με μενα πχ που δεν το παω μια και το παιχνιδι με αφηνει αδιαφορο αλλα απο την αλλη την θεωρω καλη κινηση απο πλευρας N γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι υπολογιζει παρα πολυ την αγορα της ιαπωνιας αλλα και η συνεργασια με την tecmo koei μπορει να ανοιξη και αλλους οριζοντες.

Οτι εδειξαν απο super smash bros,mario kart 8 και Dk tropical freeze ηταν αναμενομενα και δεν χρειαζονται πολλα λογια γιατι ολα ειναι εξαιρετικα ειναι πολυαναμενομενα και θα ειναι απο τα κορυφαια παιχνιδια της κονσολας.Πολυ καλο το DLC του sonic lost world που εχει στοιχεια απο τον κοσμο του Yoshi και θα την χαρακτηριζα ως εξυπνη ιδεα γιατι ασχετα με τα reviews το sonic lost world ειναι εξαιρετικο παιχνιδι που ακουσον ακουσον το μονο μειονεκτημα που βρηκαν σχεδον ολοι και το εβαλαν σχετικα μικρη βαθμολογια ειναι οτι δεν μοιαζη σαν παιχνιδι sonic και τους πηραξε το οτι φερνει και σε super mario galaxy αστεια πραγματα δηλαδη.

Η προσθηκη του golf στο wii sports club οπως και η προσθηκη μιας πιστας που ειχε φτιαξει ο iwata στο golf του NES αλλα και το Dr.Luigi και παλι με αφηνουν εμενα αδιαφορο οπως και τους περισσοτερους πιστευω αν και ξερω ατομα που ελιωναν με της ωρες το Dr.Mario καποτε οποτε ολοι αυτοι θα το τιμησουν δεοντως.Τελος το NES Remix ειναι μια καλη ιδεα αλλα δεν νομιζω να ασχοληθουν πολλοι μαζι του την στιγμη που για ολα αυτα τα παιχνιδια εχουμε δει κατα καιρους φοβερες fan made προσπαθειες και δεν περιμενω να τα ξαναπαιξω για χιλιοστη φορα απλα με τον link για ηρωα στο donkey kong η να παιξω το super mario bros αναποδα.Να με λειπει και μακρια και αγαπημενοι.

Οποιοι περιμεναν να δουν το νεο Zelda η metroid η και γω δεν ξερω τι αλλο μαλον δεν θα καταλαβαν καλα οτι το direct αυτο ειναι για παιχνιδια που θα ρθουν μεχρι τελη μαιου και οχι για μελοντικα ολα αυτα θα τα δουμε στην E3 2014.Tελος για το νεο Zelda εξακολουθω να πιστευω οτι θα κανει την μαγκια η N και θα το κυκλοφορησει τα χριστουγεννα του 2014 αφου πρωτα μας δωσει καποιο ορεκτικο στην E3.Aν παει για το 2015 η για ακομα παραπερα ε τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους.
 
Βασιλη μετα και το hyrule warriors ειμαι σιγουρος οτι το "Zelda U" παει για 2015 , ειχα μια αμφιβολια αλλα τωρα ειμαι σιγουρος! ( Καπου το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο...)

Να εξηγησω και το σκεπτικο μου ο κοσμος πηρε για το 2013 μια δοση Zelda με το Wind Waker HD και το A link between two worlds , το 2014 θα βγαλουν αυτο το spin off για να μην γκρινιαζει ο κοσμος* και απο 2015 θα βγει το "κανονικο" .

*Λεμε τωρα :p . Γιατι το 80% απο αυτα που διαβαζω στο νετ ειναι αρνητικα... Μονο εμενα μου φανηκε διασκεδαστικο ;; Ελπιζω βεβαια να μην ζητησουν full price.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα λεμε το 2015 λοιπον, μεχρι τοτε λιωσιμο στο μαριο καρτ.
 
Γιαννη θα σε εξηγησω το σκεπτικο μου γιατι μιλαω για τα χριστουγεννα του 2014.Οπως εχει πει και ο miyamoto αλλα και ο aonuma η αναπτυξη του νεου Zelda για το Wii U εχει ξεκινησει απο το 2011 και η μεγαλητερη ομαδα που εχει φτιαξει ποτε η N για παιχνιδι της που αποτελειται απο 250 με 300 ατομα εργαζεται πυρετωδως πανω στο νεο Zelda οποτε αυτη την στιγμη που μιλαμε το παιχνιδι βρισκεται σε προχωρημενο σταδιο μετα απο δυο χρονια αναπτυξης.H σειρα Zelda δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι για την N ειναι ενα απο τα μεγαλητερα first party της και γιαυτο φροντιζει παντα να τα κυκλοφορει γιορτες και οχι καποιον ξεκαρφωτο μηνα η μεσα καλοκαιριου πχ γιαυτο και ολα σχεδον τα Zelda εχουν κυκλοφορησει στην ευρωπη απο σεπτεμβριο μεχρι δεκεμβριο και απλα σε αμερικη και ιαπωνια εχουν κυκλοφορησει και αλλους μηνες αλλα γενικοτερα περιμενουν συνηθως γιορτες να τα κυκλοφορησουν η καποια ιδιαιτερη μερα τελως παντων.Στην Ε3 2014 το καλοκαιρι ειναι επιβεβαιωμενο απο ολες, της πλευρες οτι θα δουμε gameplay απο το νεο Zelda και μπορει να ειναι 1 λεπτο μονο που λεει ο λογος αλλα ειναι δεδομενο οτι θα δουμε κατι.Ετσι λοιπον περιμενω μετα το τελος του βιντεο να ανακοινωσουν την ημερομηνια κυκλοφοριας που θα ειναι τα χριστουγεννα του 2014 γιατι δεν κολαει να το κυκλοφορησουν την ανοιξη η το καλοκαιρι του 2014 αλλα και τα χριστουγεννα του 2015 ειναι πολυ μακρια για εναν τιτλο που η αναπτυξη του αρχισε το 2011 και αναπτυσοταν σχεδον παραληλα με το skyward sword.Φυσικα δεν ειμαι μαντης για να ξερω ποτε θα κυκλοφορησει απλα υποθεσεις κανω λογο ολων αυτων που γραφω παραπανω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνα με πληροφοριες το Minecraft για το Wii U βρισκεται υπο αναπτυξη και θα κυκλοφορησει ταυτοχρωνα το καλοκαιρι του 2014 μαζι με της εκδοσεις για ps4 και xbox one.Επισης το Wii U gamepad θα παιζει μεγαλο ρολο σαυτο το παιχνιδι.

Μια αλλη ειδηση/φημη ειναι πως συμφωνα με πηγη μεσα απο τα gamestop περιμενουν το Bayonetta 2 να κυκλοφορησει στης 2 μαιου του 2014.

Εξαιρετικες και οι δυο ειδησεις/φημες αν βεβαια επιβεβεωθουν γιατι πρωτον μιλαμε για ενα απο τα πιο πολυαναμενωμενα παιχνιδια του Wii U οπως ειναι το Bayonetta 2 αλλα και για το Minecraft που εχει κανει πολυ μεγαλη επιτυχια σε ολες σχεδον της πλατφορμες που εχει κυκλοφορησει και ασχολουνται μαυτο εκατομμυρια gamers.
 
Το Minecraft δεν θα σώσει το Wii U πάντως. Τώρα για το Bayonetta αν και καλό σαν παιχνίδι, θα δούμε εάν είναι ικανό να κάνει πωλήσεις της κονσόλας.
 
Δεν θα σωσει το Wii U το Minecraft αλλα ειναι ενας τιτλος που εχει κανει 30 εκατομμυρια πωλησεις και ασχολουνται εκατομμυρια gamers ανα τον κοσμο και σιγουρα ειναι ενας third party τιτλος που λειπει απο το Wii U και θα τονοσει την κονσολα αν επιβεβεωθει η ειδηση.Το Bayonetta 2 δεν ειναι system seller αλλα ειναι μια αποκλειστικοτητα του Wii U που σηκωσε θυελα ενθουσιασμου οταν ανακοινωθηκε και το περιμενουν οι κατοχοι της κονσολας πως και πως.Οποτε μονο καλο θα κανει το Minecraft αν κυκλοφορησει αλλα και το Bayonetta 2 αν ερθει αρχες μαιου και δεν το αφησουν για το 2015.
 
Πίσω
Μπλουζα