Wii U [Nintendo's Next Console]

KΥκλοφορησε στο eshop του Wii U το Resident Evil 4 wii edition Μια μικρη γευση στο παρακατω βιντεο.

 
Aνακοινωθηκε και επισημα σημερα πως το Minecraft ερχετε στο eshop του Wii U στης 17 δεκεμβριου και καποια στιγμη θα κυκλοφορησει και φυσικο αντιτυπο.Το παιχνιδι θα περιλαμβανει παρα πολλα αποκλειστικα πραγματακια λογο της διαφορετικοτητας της κονσολας (wii U gamepad) και ερχονται και πολλα και διαφορετικα add on packs αλλα και αποκλειστικο περιεχομενο για την κονσολα της NINTENDO.Αν και το παιχνιδι αυτο με αφηνει παγερα αδιαφορο η ειδηση ειναι μεγαλη γιατι υπαρχει τεραστια βαση παικτων και ειναι και πολυ διαδεδομενο γενικοτερα.Μονο καλο θα κανει στο Wii U.

http://nintendoeverything.com/minecraft-wii-u-edition-confirmed-out-on-december-17/
 
Καλό ακούγεται το Μinecraft για κάτι σαν το Wiiu με το tabletάκι.

Μου φαίνεται τους άνοιξε η όρεξη μετά την επιτυχία του Mario Maker.
 
Well εγω την ανακοινωσα πριν 5 χρονια εγω να την "κλεισω".


Δεν εχει αλλο WII U.


link
 
Περασε και δεν ακουμπησε
 
Μετα βγηκε η Nintendo και ειπε οτι αλλα αυτα ειναι αναληθη και οτι η παραγωγη θα συνεχιζεται και μετα το Nintendo Switch.

Μαλιστα.. οτι στοκ εχει μεινει στις αποθηκες και παιζει να ειναι πανω 1.000.000 κομματια θα τα δωσουν μεσα σε μια δεκαετια υπολογιζουν. Το θεμα ειναι οτι ενω ερχετε η νεα κονσολα δεν μπαινουν καν στην διαδικασια να ανακοινωσουν νεα μειωμενη τουλαχιστον 50 ευρω κατι..

Το αλλο που κανει εντυπωση ειναι οτι παρατηρω μεταχειρισμενες κονσολες να πουλουνται οσο ακριβως κανουνε και οι καινουργιες κατι που για μενα ειναι πολυ θλιβερο.

Αμα η Nintendo ηθελε να γινει ακομα λογοτερη επιτυχημενη κονσολα επρεπε να κατεργουσε το ταμπλετ και να εβαζε ενα κανονικο χειριστηριο και να πηγαινε η τιμη τουλαχιστον στα 150 ευρω.
 
Τελος η παραγωγη οριστικα. Το Zelda και Bloodstained θα ειναι οι μονο αξιολογοι τιτλοι για το 2017.
 
Τέλος εποχής! Μία παρεξηγημένη απο την αγορά και απο τους κατασκευαστές παιχνιδιών κονσόλα. Διαθέτει ορισμένα διαμάντια first party τίτλους αλλά έχει πλέον καταλήξει πλατφόρμα indie παιχνιδιών. Το Zelda αναμένεται να είναι ένα δυνατό κύκνειο άσμα για όσους τουλάχιστον δεν προχωρήσουν άμεσα στην αγορά Switch.
 
το Bloodstained θα καθυστερησει ως το 2018 και ετσι παει για cancel η εκδοση του Wii U. Μαλλον οσοι εβαλαν λεφτα στο kickstarter για το Wii U τη πατησανε.
 
Τα πραγματα οσον αφορα το Wii U ειναι πολυ απλα.Οποιος πηρε την κονσολα γνωριζοντας τι θα περιμενει απο αυτην δηλαδη κορυφαια στην πληοψηφια τους first party απο την N,καποιες αλλες εξαιρετικες αποκλειστικοτητες απο τριτους οπως Bayonetta 2,Fatal frame:Maiden of black water κ.α και λιγους multiplatform τιτλους σε συνδιασμο με την VC και το εκτος τηλορασης παιχνιδι στο gamepad τοτε απολαυσε την κονσολα και την ευχαριστηθηκε και ενας απο αυτους ειμαι και γω.Οποιος πηρε την κονσολα χωρις να ξερει τι να περιμενει εχοντας στο μυαλο του τα ps4 και xbox one με την ποικηλια στα multiplatforms τοτε απογοητευτηκε απο την κονσολα και το πιο πιθανο ειναι να ειναι αθικτη μεσα στο κουτι της η με 10 δαχτυλα σκονη ξεχασμενη κατω απο την τηλεοραση του.Οποτε μπορει να θεωρειται αποτυχημενη βαση των πολυσεων αλλα για μενα σαν gamer-οπαδο της N την θεωρω πετυχημενη βαση της χιλιαδες ωρες που εφαγα παιζοντας παιχνιδια στο Wii U και την απολαυσα και θα την απολαμβανω για πολλα χρονια ακομα.
 
To Wii U σταμάτησε να κυκλοφορεί με την έλευση του Switch; Περίμενα να δω στα μαγαζιά κανένα πακέτο από στοκ πιο φθηνό αλλά μάταια! Δεν υπάρχει δείγμα στα μεγάλα καταστήματα...
 
Ναι Τζωννυ εχει σταματησει η παραγωγη του. Τα δικα μας μαγαζια ειχανε ελλειψη αρκετο καιρο πριν λογω Νορτεκ η οποια εκλεισε.

ps. Η νεα αντιπροσωπεια δεν εφερε ποτε Wii U εννοειται...
 
Kαι stock να ειχε σιγα μην επεφτε η τιμη πραγμα συνηθες δηλαδη στα προιοντα της NINTENDO.
 
Ναι, εντάξει η παραγωγή έχει σταματήσει, αλλά ήλπιζα για τίποτα κομμάτια στις αποθήκες σε καλές τιμές....
 
Πίσω
Μπλουζα