Wii U Virtual Console

Και τα 3 ειναι παιχνιδαρες και δεν πρεπει να λειπουν απο κανεναν κατοχο Wii U.Το κλασικο Donkey Kong ειναι το μοναδικο παιχνιδι που ακομα και σημερα γεινονται τεραστια τουρνουα και υπαρχει ο πιο σκληρος ανταγωνισμος για το World record.Για το metroid δεν υπαρχει κατι να πουμε γιατι μιλαμε για το παιχνιδι που ξεκινησε αυτη την εκπληκτικη σειρα που ειναι απο της κορυφαιες στην ιστορια των videogames.Τελος για το kid icarus μιλαμε για ενα απο τα πιο αδεικημενα παιχνιδια που λαθος για μενα της NINTENDO που δεν το εκμεταλευτηκε περισσοτερο ωστε να βλεπαμε παιχνιδια και στο snes και στο n64 και στο Game cube και στο Wii U που προσωπικα το περιμενω καποια στιγμη.Παιχνιδαρα λοιπον το kid icarus και με υψηλο επιπεδο προκλησης.Review για το Kid icarus εδω ;) http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23520-Kid-Icarus-%28Review%29

Επισης περιμενω την NINTENDO να μην μας εχει γραμμενους σε σχεση με τους σχιστοματηδες και να δουμε και μεις συντομα παιχνιδαρες στην Virtual console αν οχι ταυτοχρωνα τουλαχιστον να μην τα βλεπουμε με διαφορα μηνων.Για παραδειγμα στην ιαπωνικη εκδοση της virtual console οι ιαπωνες απολαμβανουν παιχνιδαρες οπως super mario kart,Fire emblem: Mystery of the emblem,Fire emblem: Genealogy of the holy war,Kirby of the stars super deluxe,Kirby of the stars 3,Megaman X,Final fantasy VI,Seiken densetsu 2,Shin megami tensei και σε δυο μερες απο σημερα στης 10 ιουλιου θα απολαμβανουν επισης τα Fire emblem: Thracia 776,Breath of fire II και το πρωτο Donkey kong του snes.

Oλα αυτα αποκλειεται να τα δουμε και στην PAL VC αλλα τουλαχιστον ας μας δωσουν ωσα πιο πολλα γεινεται και συντομα οχι σε κανεναν χρονο.
 
Εγω προς το παρον θα παρω το Donkey Kong στην τιμη ευκαιριας και αργοτερα ισως παρω το Metroid (ευκαιρια να το παιξω).
 
Μου αρεσει ολη αυτη η φαση με την virtual console ..Στο wii ειχα ασχοληθει αρκετα .Και εκει ειχε αξιολογες κυκλοφοριες retrogames .Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι κλαμα να εχεις το αυθεντικο cartridge του nes snes n64 κτλ ...Δεν συγρινεται με τιποτα ;)
 
To Donkey Kong Classic είναι το ίδιο που ερχότανε με την κόκκινη Special Edition Wii Κονσόλα;;
 
divined είπε:
To Donkey Kong Classic είναι το ίδιο που ερχότανε με την κόκκινη Special Edition Wii Κονσόλα;;
Το θεμα ειναι οτι οπως το κοβω θα ειναι η κλασικη NES εκδοση και οχι η εκδοση που ηταν μαζι με το special edition red wii και αυτο δεν ειναι καλο και θα εξηγησω το γιατι.

Το original Donkey kong που ειναι η arcade εκδοση περιεχει 4 πιστες.Στο port του NES για καποιον ανεξηγητο λογο η NINTENDO αφερεσε την πιστα cement factory η pie factory αναλογα πιο ονομα προτιμαει ο καθενας.Στην εκδοση του κοκκινου Wii η N εβαλε κανονικα την συγκεκριμενη πιστα και αν και δεν ειναι 100% ολοιδιο το παιχνιδι με τα Arcades παρολαυτα ειναι οτι πιο κοντα στα arcades.

Οποτε αυτο που θα ηταν το πιο σωστο θα ηταν να εβαζαν την εκδοση του κοκκινου wii αλλα οπως ειπα δεν το κονω να βαζουν αυτην και πιστευω οτι θα ειναι η εκδοση του NES με την κομενη πιστα.
 
3 Απριλιου θα εχουμε τα πρωτα παιχνιδια για Gba στην Virtual Console του Wii U και θα υποστηριζουν off tv play.

Τα παιχνιδια θα κοστιζουν 6.99Ευρω εκαστο.

Τα πρωτα παιχνιδια θα ειναι τα παρακατω :

3rd April - Mario & Luigi Superstar Saga

3rd April - Advance Wars

3rd April - Metroid Fusion

10th April - Wario Ware Inc.

10th April - Kirby & the Amazing Mirror

17th April - F-Zero: Maximum Velocity

17th April - Golden Sun

24th April - Yoshi's Island Super Mario Advance 3

και ενα Trailerακι



http://www.eurogamer.net/articles/2014-03-25-wii-u-virtual-console-gets-first-gba-game-next-week

http://www.nintendolife.com/news/2014/03/nintendo_of_europe_confirms_upcoming_game_boy_advance_wii_u_virtual_console_releases
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φανταστικα νεα και εκτος αυτου και τα 8 παιχνιδια ειναι απιστευτα και απο τα κορυφαια του GBA.Θα τα τσιμπησω οπωσδηποτε.
 
Οντως φανταστικα νεα .Αυτο περιμεναμε ολοι για να αγορασουμε Wii u .Απο αυριο χαμος θα γινει ,να τρεξω πρωι πρωι μηπως δεν βρω κονσολα .Παλι μας εφτιαξες ρε Nintendo ,μας αιφνιδιασες :sleep: :sleep:
 
Kανεις δεν θα αγορασει Wii U γιαυτα τα παιχνιδια αλλα οποιοι εχουν εστω και την παραμικρη ιδεα τι παιχνιδια ειναι αυτα τα 8 οπως εγω πχ που τα εχω λιωσει τοτε οντως τα νεα αυτα ειναι φανταστικα.Οσοι δεν εχουν ιδεα και δεν εχουν παιξει ποτε αυτες της παιχνιδαρες τοτε απλα δεν θα δωσουν και μεγαλη σημασια στην ειδηση αυτη.
 
Το έχω ξαναπεί όμως, ότι όσο καλά και αν είναι τα παιχνίδια της VC, είναι υπερτιμημένα. 6? + για ένα παιχνίδι 10 ετίας και βάλε;
 
divined είπε:
Το έχω ξαναπεί όμως, ότι όσο καλά και αν είναι τα παιχνίδια της VC, είναι υπερτιμημένα. 6? + για ένα παιχνίδι 10 ετίας και βάλε;
Σαυτο συμφωνω αλλα εν μερη.Αμα ειναι στην τιμη τριων πιτογυρων και μιας μπυρας να αγορασω το Golden sun η το metroid fusion και να παιζω αραχτος στην τηλεοραση μου η στην οθονη του Wii U gamepad τοτε τα δεινω και δεν με φαινονται καθολου πολλα.Αυτο ομως μονο για παιχνιδαρες που ολοι ξερουμε ποια ειναι στο GBA.Ολα τα αλλα ομως ας τα βαλουν 3 ευρω πχ γιατι εγω προσωπικα προτιμω να φαω τα πιτογυρα και να πιω την μπυρα απο το να δωσω 7 ευρω για το wario ware inc.
 
Και φυσικα single player τα παιχνιδακια του game boy advance ετσι ?? Εαν θελεις διπλο θα πλερω .....1000 like :D
 
Μερικα traileρακια απο τα gba games :

 
Τα παιχνιδια gba στην VC θα περιεχουν και σκαναρισμενα manuals αυτα ειναι :D .

(Κατι που θα επρεπε να ειχαμε απο καιρο... καλιο αργα παρα ποτε :p )

BkFXvdsCMAArlz6.jpg:large


http://mynintendonews.com/2014/03/31/gba-wii-u-virtual-console-games-include-original-scanned-paper-manuals/

(Μηπως θα μπορουσε καποιος mod , να αλλαξει το ονομα του thread σε Wii U Virtual Console σκετο αφου μιλαμε πλεον γενικα για VC Thanks! :) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τραιλερακια απο τα 2 Gba Games που θα ερθουν την αλλη εβδομαδα 17 Απριλιου :

Το ενα ειναι το εκπληκτικο Golden Sun (οποιος δεν το εχει παιξει και ειναι φαν τον 16bit rpg να το δει οπωσδηποτε )

Nintendo eShop - F-Zero: Maximum Velocity
 
Πίσω
Μπλουζα