Windows 7

vorlon

Retro Member
Joined
10 Ιουλ 2006
Μηνύματα
139
Αντιδράσεις
17
Wally είπε:
Ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος απο τα Win7 64bit Ultimate.Φοβερη αποκριση και αναπνοη, πλουσια χαρακτηριστικα, ευκολο XP VM, σχεδον κανενα προβλημα με 32bit εφαρμογες στο 64bit περιβαλλον(δεν εχω τσεκαρει ακομα εμουλατορια και games), εξαιρετικο GUI, ταχυτατη εκκινηση, MediaCenter αν το θελουμε σαλονατο κτλ.

Επισης δεν ειναι απαιτητικα. Οταν τα εγκατεστησα ειχα μονο 2GB RAM και πηγαινε σφαιρα. Τους εβαλα αλλα 2GB μονο και μονο επειδη οι DDR2 800 σε λιγο θα ειναι δυσευρετες και για καλυτερο VM...

Best Windows ever...

Προτεινω να ανοιξουμε ενα thread με εφαρμογες αμιγως 64bit που χρησιμοποιουμε και εχουμε δοκιμασει
Ρε συ Wally, για πες μας και για τα 40 κύμματα που πέρασες για να μπορέσεις ΤΕΛΙΚΑ να τα εγκαταστήσεις???

Είναι ενδιαφέρουσα ιστορία...
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.495
Αντιδράσεις
3.289
Η "πρωτη υλη" με προδωσε. Μετα ολα εγιναν "smooth like Kylie's ass" :)
 

divined

RetroNuts!
Joined
2 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.702
Αντιδράσεις
36
Εγώ να πω την εμπειρία μου. Είχα κατεβάσει την τελική Αγγλική έκδοση x64 τον Αύγουστο. Την έβαλα σε φρέσκια εγκατάσταση και είχα διάφορα προβλήματα τα οποία μάλλον πρέπει να ήταν θέμα drivers. Οπότε την διέγραψα και πέρασα για άλλους 3 μήνες στα VISTA x64 business. Πρόσφατα πέρασα από πάνω τα Windows 7 Ελληνικά x64 Ultimate και όλα δούλεψαν άψογα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι και λίγο πιο γρήγορα από τα VISTA.

Μακράν τα καλύτερα Windows που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία έτη. Καιρός να αποχαιρετήσουμε τα xp. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον. hehe. Εκτός και αν κάποιος δουλεύει ακόμα ως βασικό μηχάνημα κάνα p2.
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
79
Μια και το έφερε η κουβέντα,να πούμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι Just Cause 2 ανέλαβε να δώσει το έναυσμα για την οριστική ( ; ) εκπαραθύρωση των Win XP....
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
126
manos426f είπε:
Μια και το έφερε η κουβέντα,να πούμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι Just Cause 2 ανέλαβε να δώσει το έναυσμα για την οριστική ( ; ) εκπαραθύρωση των Win XP....
Σε πόσες ώρες, άραγε, από τη κυκλοφορία του θα βγει το πρώτο unofficial patch για το εν λόγω παιχνίδι, ώστε να τρέχει άνετα και στα Χου Που;

Στοίχημα κανείς; ;)

Αυτό που με χάλασε δεν είναι ότι θα τρέχει μόνο στα 7 ή Vista, αλλά το γεγονός για κάτι on line activation και κουραφέξαλα. Όσο on line έχω και το σύστημα στο οποίο κοντεύω να τελειώσω το Bioshock II ένα πράγμα...........

Ρε ουστ.... (που λέει και ο Πάνος... )
 

Captain Kal

RetroNuts!
Joined
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.642
Αντιδράσεις
84
Αυτό που με χάλασε δεν είναι ότι θα τρέχει μόνο στα 7 ή Vista, αλλά το γεγονός για κάτι on line activation και κουραφέξαλα. Όσο on line έχω και το σύστημα στο οποίο κοντεύω να τελειώσω το Bioshock II ένα πράγμα...........
Πλάκα - πλάκα με online activation τα αγοράζω όλα (επειδή κυνηγάω τις συλλεκτικές εκδόσεις), αλλά πάντα υπάρχει και μια "καβάντζα" ;) .
 

vagosgta3

RetroNuts!
Joined
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.887
Αντιδράσεις
12
Τα πρωτα προβληματα που βρηκα με τα 7 ειναι με το AVP το 3 ας πουμε δεν παιζει ο ηχος στα βιντεο μεσα στο παιχνιδι και ουτε τις κασσετες ηχου που βρησκεις ενω σε αλλα παιχνιδια ο ηχος ειναι μια χαρα.

Και το αλλο προβλημα που ειδα σε ενα 2πυρινο AMD ο ηχος βγαινει λες ακουγεται απο το βαθος σαν παραμορφωμενος και σε ενα απλο Divx να παιξει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Aris_7

RetroN00b
Joined
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
30
Αντιδράσεις
0
Εγώ πάλι αρνιόταν πισματικά να παίξει ελληνικούς υπότιτλούς στην αγγλική εκδοσή.Μέχρι που άλλαξα την γλώσσα και δούλεψε.
 

Darth21

Retro Member
Joined
7 Αύγ 2007
Μηνύματα
151
Αντιδράσεις
4
Πριν μερικές ώρες έβαλα και εγώ τα 7. Δεν είχα βάλει ποτέ Vista οπότε έπαθα ένα μικρό σοκ με τις αλλάγες. Μεχρι τώρα πάντως όλα καλά αν εξαιρέσω το σπαστικό UAC.
 

asikamin

RetroActive
Joined
24 Αύγ 2006
Μηνύματα
427
Αντιδράσεις
10

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.758
Αντιδράσεις
40
Αν σου τη σπάει στα 7άρια έπρεπε να το δεις στα Βίστα... άστα να πάνε!!!
 

snoopy

Retro Member
Joined
22 Σεπ 2010
Μηνύματα
173
Αντιδράσεις
15
Χμμμμμ... να μη ρωτήσω γνώμες ακόμη για το SP 1 στα 7, ε;

Με βλέπω να το εγκαθιστώ και να έχω έτοιμο το restore...
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
126
No prob here mate. Τα 7άρια είναι γνήσια πάντως. Κανένα μου μηχάνημα δεν "φοράει" λειτουργικό από μονόφθαλμο πια (ας είναι καλά οι άδειες από την εταιρεία μας φυσικά) .
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
79
To πέρασα κι εγώ το SP1 σε original Win 7 Professional 32-bit.Όλα απολύτως κομπλέ!
 

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.914
Αντιδράσεις
2.162
Τα δουλεβω παραγωγικά εδώ και 4 μήνες, απροβλημάτιστα. Ο,τι κι αν εχω φορτώσει, έχει δουλέπσει. Οι ρυθμίσεις μου έχουν κάνει το desktop να μοιάζει κατά πολύ μεγαλο ποσοστό με XP. Το μόνο σπαστικό είναι ότι για να τρέξω ενα πρόγραμμα από το Start-RUN, εκεί που παλιότερα πατουσα Ctrl+escape και Enter, τώρα το Run μεταφέρθηκε παραδίπλα, οπότε τη βγάζω με το WindowsKey+R που είναι μεν πιο σύντομο, αδυνατώ όμως να το συνηθίσω μετά από τόσους μηνες. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ενα στοίχημα που κατά τη γνώμη μου η MS κέρδισε. Το λειτουργικό εχει τη σταθερότητα που είχαν τα XP σε σχέση με τα 2000 και ιδίως με τα ΝΤ. Vista δεν έβαλα ποτέ. Α, να πω εδώ ότι δεν τρέχω AERO γιατί δε βρίσκω το λόγο (όπως επίσης δε βρίσκω το λόγο που ενσωματώνονται τέτοιες λειτουργίες σε ενα λειτουργικό).

Αφτα...

ΥΓ. Στο ΕΒΑΥ βρήκα σφραγισμένα τα Ultimate x32/x64 για 55 ευρώ + μτφ ;)
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.278
Αντιδράσεις
2.203
Tο'βαλα και εγω στα Home Premium 64bit και τελευται στιγμη ειπα οχι στον IE 9.

Oχι για πολυ ,θα υποκυψω.
 
Μπλουζα