Από σήμερα στο σπίτι το βασικό μου gaming rig - server λειτουργεί με Windows 7 64 bit Ultimate Edition γνήσια. Το λειτουργικό και το key μου το έδωσε η γυναίκα μου από την εταιρεία της, μια και ΔΕΝ θα προχωρήσουν σε αναβάθμιση σε 7άρια αλλά θα παραμείνουν στα XP.
Πρώτα σχόλια:
Από feeling και τα λοιπά, είναι όπως και τα Vista μετά από εκατοντάδες tweeks και παίδεμα που είχα φάει, φυσικά αφού είχα εγκαταστήσει και το service pack II. Απλά τα "7" δεν τα πείραξα στο παραμικρό. Άλλωστε δεν έχει και πολλά να πειράξεις, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το λειτουργικό έρχεται όπως έπρεπε να είναι.
Μέχρι εδώ, πάμε να πούμε για παιχνίδια.
Δοκίμασα το MacRae DIRT, OBLIVION, FALLOUT III, GRID και άλλα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΑΤΙ μου έχει δείξει τα δόντια της, δεν είναι μόνο οι νέοι drivers, (μια και τους ίδιους είχα περάσει στα Vista 64 bit) αλλά γενικα΄όλο το λειτουργικό "τραβάει" το άμπακο στα παιχνίδια.
Ειδικά στο DIRT που με την ATI είχα πολλά σπασίματα και frame drops, με τα "7" είναι καρφωμένο στα 60 frames και δεν μασάει τίποτε!!!!!!
Αύριο παίρνω και δεύτερη άδεια χρήσης για να τα εγκαταστήσω στο Quad Core μου, αλλά περιμένω τις 5850 να είναι άμεσα διαθέσιμες μια και θα στήσω Crossfire για πρώτη φορά. Αν πάνε αναλογικά όπως με την 4870 μου θα είναι ένας καυτός gaming χειμώνας. Κλείνομαι στο computer room και λιώνω λοιπόν.......
Ήδη με 2Χ 5770 σε crossfire γίνεται της κακομοίρας (όχι με το Ζήκο) φαντάζομαι τι θα γίνεται με 2Χ 5850. Έρχονται και Χριστούγεννα και δεν κρατιέμαι........