Windows 7

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.304
Αντιδράσεις
183
Στον ΙΕ9? Really?

 


Δηλαδή όταν υπάρχει ο Firefox και ο Chrome, o Safari και ο Opera εσύ θα υποκύψεις στον IE? Που πάει αυτός ο κόσμος......
 

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.279
Αντιδράσεις
2.205
Yeap ακριβως ετσι.

Δεν κοιταω ταμπελες και εταιριες ,καινουργιο upgraded gadgeτακι να ειναι και κατεβαινει για test drive.

It's free give it a try! ;)
 

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.304
Αντιδράσεις
183
Gadgetάκι ο IE;!

Μιλάμε για τον Internet Explorer έτσι; Όχι κάποιο άλλο ακρωνύμιο

Μιλάμε για το software που κράτησε το Internet στο μεσαίωνα. Για το χειρότερο κομμάτι κώδικα που γράφτηκε ποτέ με τις μεγαλύτερες ασυμβατότητες, με με με... θα μπορούσα να γράφω ώρες.

Δηλαδή αν είναι gadgetάκι ο ΙΕ το webkit και η gecko τι είναι?

Λοιπόν θα μιλήσω με την διεύθυνση να κοπεί η πρόσβαση με ΙΕ στους moderators (at least). Θα πρέπει να δίνετε το καλό παράδειγμα :)

Συγχύστηκα πρωινιάτικα
 

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.279
Αντιδράσεις
2.205
Παρεξηγηση, εγω μιλουσα για Industrial Ethernet (IE) . :p
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
79
Χμμμμ,it feels like GRM @ 2008 again....

Με πήγε πολύ πίσω η τελευταία αυτή στιχομυθία. ;)

IE δεν έχω ανοίξει ΠΟΤΕ!Το "ποτέ" δεν είναι τρόπος του λέγειν,αλλά 100% ακριβές.

Για προσωπική χρήση ούτε κουβέντα.Σε χρήστες/φίλους/πελάτες που πηγαίνω κατά καιρούς για να κοιτάξω κάτι στο PC τους,κουβαλάω ΠΑΝΤΑ σε stickάκι Firefox/Chrome... :) :p
 

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.304
Αντιδράσεις
183
Μίλησες σοφά γέροντα Μάνο.
 

Chris27

RetroN00b
Joined
25 Φεβ 2014
Μηνύματα
120
Αντιδράσεις
93
win 7 χαθηκε απο γραμμη εργασιων το εικονιδιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΑΓΓΛΙΚΑ. Ενταξει γινεται και με shift/alt, απλα πιο βολικο το εικονιδιο. οι ρυθμισεις σωστες. Καμια ιδεα?
 

Uskoke

RetroAdept
Joined
9 Φεβ 2011
Μηνύματα
2.236
Αντιδράσεις
2.972
run->internat (δούλευε στα ΧΡ για τα 7άρια δεν ξέρω. αλλιώς run->msconfig και κάπου θα έχει την επιλογή να ξεκινάει η επιλογή γλωσσών κατά την εκκίνηση
 
Μπλουζα