markk είπε:Εγώ αντίστοιχα θυμάμαι όταν πήρα το 2000 ένα plextor cd-recorder 8x, και όταν πήγα σπίτι και το έβαλα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν στο CD που έδινε(έδινε ένα CD-R και ένα CD-RW) να γράψω τραγούδια, με το πρόγραμμα WinOnCD που είχε μαζί, και με τι λαχτάρα τρέχω στο σαλόνι να το βάλω στο ηχοσύστημα να δω αν παίζει. Και πόσο χάρηκα όταν είδα ότι έπαιζε μια χαρά, και μπορούσα να γράφω δικά μου CD Αudio στο σπίτι.....![]()
Αν ηταν το 2x2x6 ηταν το CDD3610 που το ειχα παρει καποια στιγμη το 99 για 80 χιλιαρικα αν δεν με απατα η μνημη μου και ηταν φυσικα αθλιο, ειχαν πολυ κακη φημη και ετρεμα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα τα παιξει, αλλα μεχρι που το σχολασα 1-2 χρονια μετα δεν με προδωσε. Αυτες ηταν οι παλιες κακες εποχες του cdrecording!Maddog είπε:To πρώτο IDE recorder που είχε κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά σε "λογική" τιμή ήταν ένα Philips. Δεν θυμάμαι σίγουρα το μοντέλο, CDDκάτι ήταν, το είχα αγοράσει περί τα 130 χιλιάρικα το 1997 νομίζω, μπορεί και αρχές '98. 2x ταχύτητα, δηλαδή περί τα 35-40 λεπτά το κάθε CDR.