windows XP και favorites

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας vagosgta3
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

vagosgta3

RetroNuts!
Αντιδράσεις
27
εχω μια απορια πως μπορω να αντιγραψω τα favorites απο τον internet explorer,για να κανω format στον υπολογιστη και για να ξαναπερασω τα windows xp και τα favorites οπως τα εχω :help:

Εναρξη > Ο υπολογιστης μου > Τοπικος Δισκος C: > Documents and settings > Εδω εχει συνηθως 2 φακελους. Ο ενας ειναι "all users". Διαλεγεις τον δευτερο φακελο που εχει τις περισσοτερες φορες το ονομα του χρηστη. Μεσα σε αυτο τον φακελο εχει ενα φακελο σε σχημα αστεριου και ονομαζετε favorites. Αυτος ειναι που ψαχνεις.

καλύτερο ακόμα που διαλέγεις και άλλα ΠΟΛΥ χρήσιμα για μετά το format, όπως τα email... :

start -> Programs -> Accessories -> System Tools -> Files And Settings Transfer Wizard

τώρα πως το λένε στα Ελληνικά θα σε γελάσω, έχω Αγγλικά XP

παιδια thanks με σωσατε,και μετα το windows install θα τα ξαναπερασω στο φακελο favorites ε?

vagosgta3 είπε:
παιδια thanks με σωσατε,και μετα το windows install θα τα ξαναπερασω στο φακελο favorites ε?
Ναι... Αντε και κουραγιο με το φορματ (αληθεια ποιος ο λογος του φορματ?)

Ποιος ο λόγος που χρησιμοποιείς explorer? :D

ο λογος ειναι οτι θα περασω τα windows XP sp3.(φαινονται καλυτερα)

Και για τον explorer ηταν η κακη συνηθεια, και οτι στο pentium 3 μου ανοιγε πιο γρηγορα ο explorer απο το firefox (αν και μου ειχε φανει κουφο), μπορει

να ειχα κανει καμια βλακεια εγω.

ασε να τα τεσταρουν πρωτα και μετα βαλτα (η γνωμη μου)

vagosgta3 είπε:
ο λογος ειναι οτι θα περασω τα windows XP sp3.(φαινονται καλυτερα)Και για τον explorer ηταν η κακη συνηθεια, και οτι στο pentium 3 μου ανοιγε πιο γρηγορα ο explorer απο το firefox (αν και μου ειχε φανει κουφο), μπορει

να ειχα κανει καμια βλακεια εγω.
Φυσικά άνοιγε πιό γρήγορα, η "πονηρή" μαμά Microsoft φορτώνει όλη την engine του ΙΕ με το boot του λειτουργικού. :biglaugh:

Οπότε την καθυστέρηση την τρως εκεί και μετά σου φαίνεται ότι ανοίγει γρήγορα. Τα δε άμοιρα resources ροκανίζονται έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν δεν ανοίξεις καθόλου τον browser. :animrolleyes:

Κάτι παρόμοιο για Firefox είναι ένα προγραμματάκι που λέγεται Firefox Preloader αλλά εγώ δεν συνιστώ να σπαταλάς resources έτσι. Αν τον χρειάζεσαι, άστον να φορτώσει. :)

Για το άλλο ερώτημα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες φασαρίες αν θέλεις απλώς να μεταφέρεις IE favorites.

Μέσα από τον ίδιο τον IE:

File->Import and Export->κάνεις τα βήματα του Wizard που θα ανοίξει για export favorites. Το ίδιο στο νέο μηχάνημα για import favorites.

το σκεφτηκα και αυτο αλλα αυτη version που κατεβαζω ειναι λιγο πειραγμενη αναφερει αϋτα:

Addons Integrated:

====================

- Vista RTM Boot screen

- VistaCG Black Theme ( default )

- Vista Aero Cursors ( default )

- Vista Sounds ( default )

- Vista Sidebar

- Vista RTM Fonts

- Vista Visual ToolTip

- Vista Backgrounds

- Vista SceenSavers

- Vista User Accounts pictures

- Custom Welcome/Shut Down screen

- ToolBar Styler

- Clear Type Tuning

- LClock

- Image Resizer

- DAMN NFO Viewer

- CCleaner 2.03.532

- Unlocker 1.8.5a

- Right Click Image Converter 2.2.0 ( pre-activated )

- IconPackager 3.2 ( pre-activated )

....YOU CAN CHANGE ICONS AND FOLDERS TO LQQK MORE LIKE VISTA WITH ICONPACKAGER AND THEMES PROVIDED !!!

- WinRAR 3.71 Registered with Vista themes

- LSPatch

- Firefox 2.0.0.11

- Internet Explorer 7.0.5730.13

- WMP 11.0.5

- Sysinternals Tools 25.07.2007

- Microsoft Power Toys (Power calculator, SyncToy, TweakUI)

- Calculator Plus

- Java Runtime Environment 6 Update 3

- .NET Framework 1.1 + 2.0

- DirectX 9.0c

- KB835221 - hotfix for HD Audio Driver

==================

What's removed:

==================

- Defragmenter

- Games

- Internet Games

- Pinball

- Screensavers

- Printers

- Scanners

- Images and Backgrounds

- Movie Maker

- Music Samples

- Old CD Player and Sound Recorder

- Windows Sounds

- MSN Explorer

- Netmeeting

- Windows Messenger

- Disc Cleanup

- Windows Tour

======================

Patches and Tweaks:

======================

- Increased TCPIP To 100 (default 10)

- Uxtheme Patch - Enable

- Set home page - Google.com

- Show Drive Letter in front of all drives - Enabled

- Internet Explorer-Set Internet Explorer to accept 10 connects at a time

- .NET Framework is installed during setup. It will take a while until it's done, but don't worry, the setup doesn't freeze.

δεν ξερω πως σας φαινεται?

thanks for the tip maddog.Aσχετο μπορω να περασω την λιστα του favorites του explorer στα bookmarks του firefox? ωστε να παρατησω εντελος τoν internet explorer

Φυσικά!

File->Import-> τελίτσα στο κουτάκι που λέει IE (αν έχεις και άλλον browser, αλλιώς είναι το μοναδικό κουτάκι)->next...

Υπάρχει και ο Portable Firefox.....:goit: ;)

Δε χρειάζεται εγκατάσταση και μπορείς να τον πετάξεις σ'ένα flashάκι, έτσι θα τα έχεις όλα όπου γουστάρεις. Στη δουλειά, στο σπίτι, ... οπουδήποτε χρειάζεσαι τα favorites δλδ... ;)

Υπάρχει επίσης και έκδοση portable για το Thunderbird (like Outlook Express) και το Sunbird (Organizer) :)

thanks teflon!! η photo με το motherboard που εχεις τι ειναι? amstrad cpc6640? εψαξα στο google γιατι ψαρωσα

παιδια περασα τα windows xp sp3 ειναι ταχυτατα σε σχεση τα απλα windows xp

και vista look ξεχνας οτι ειναι xp

Πίσω
Μπλουζα