WoW Wee Robotics

macmarios

RetroWannaBe
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
73
Αντιδράσεις
2
[edit] Κλειδωθηκε γιατι ειναι εκτος χρονολογικων οριων (1995) του φορουμ! Ολα τα κομματια ειναι απο το 2004 και μετα! [edit]

Ο φιλος μου plintiriopiaton μου ειπε οτι αν θα τα ανεβαζα θα γουσταρατε ολοι .Ετσι λοιπον οριστε τα ρομποτ.Στις φωτογραφιες λειπουν ο Roboreptile kai o R2D2 που υπακουει σε φωνητικες εντολες.Συντομα θα τα ανεβασω και αυτα.

Λοιπον εξηγω τις φωτογραφιες:

Blue27mhz.jpg:To μπλε Flytech Dragonfly 27mhz.To πρωτο στον κοσμο ιπταμενο τηλεκατευθηνομενο εντομο (λιβελουλα για την ακριβεια)

blueRaptorPet.jpg :Εδω ειναι παλι η μπλε δρακομυγα μαζι με τον δεινοσαυρο Roboraptor και τον σκυλο Robopet.

green40mhz.jpg :Αυτη ειναι η πρασινη δρακομυγα η οποια η μονη διαφορα ειναι στο χρωμα και οτι εχει συχνοτητα 40 μεγαχερτζ αντι της μπλε που ειναι 27.

minirobosapien.jpg:Αυτος ειναι μια μινι μινιατουρα του Robosapien V1.Τον κανονικο V1 τον ειχα αλλα δεν ηταν ακριβως ρομποτ με αισθητηρες ορασης και ακοης οπως τα αλλα ρομποτ απλα ενα τηλεκατευθυνομενο ρομποτακι.Ετσι απλα το εδωσα και κρατησα αυτο το μικρο ετσι για να λεω οτι ειχα και τον πρωτο Ρομποσαπιεν.Αυτο της φωτογραφιας απλα περπαταει και αναβουν τα ματακια του.Τον εχω μονο για ντεκορ.

v2RSmediaRaptorPet.jpg :Εδω εχουμε

Ο ασπρος ειναι ο Robosapien V2

ο κοκκινος με ασημι ειναι ο RS Media o οποιος εχει 2 cpu's.O ενας 16bit kai o αλλος 8bit.Running Linux,Mp3 player,Vga camera that can record video and photos.LCD screen for viewing photos,videos and playing JAVA games.Internal memory 64MB.SD card slot for 1GB sd cards.USB port for connecting the robot on the PC and using the RS Media Suite from the Cd-rom included with the robot.4 built in personalities (RsMedia,Billy Joe Sapien,ServiceBot and Spacebot).Me το προγραμμα που παιρνεις στο πακετο μπορεις να του κανεις απειρες προσωπικοτητες (για παραδειγμα εγω τον εχω σαν Bender απο το Futurama).2 built in speakers on his hands and one subwoofer on his back for the best audio quality on music.Supports jpeg,avi,mp3,bmp.Rs Media is a fully customised media center/robot.

Robopet:Ο σκυλος που λεγαμε

Roboraptoro_O δεινοσαυρος της παρεας.

Ολα τα μοντελα πλην τις δρακομυγες ειναι πραγματικα ρομποτ με αισθητηρες αφης,ακοης και ορασης και με δυνατοτητες αυτονομης λειτουργιας και αλληλεπιδρασης με το περιβαλον,τα χρωματα,αντικειμενα,μεταξυ αλλων ρομποτ και τελος με τον ανθρωπο.Τα 2 ανθρωπομορφα ρομποτ διαθετουν επισης και εγχρωμες καμερες για αναγνωριση χρωματων και ανθρωπινης παρουσιας.

ΑΥΤΑ!!!!

Υ.Γ. Οσοι θελετε ελατε σπιτι μου να τα θαυμασετε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
macramarios....έπαθα!!!!Και εγώ έχω τον Robosapiens το παλαιότερο μοντέλο δηλαδή.Αυτή είναι η συλλογή σου? Ο V2 με αυτόν που έχει την οθόνη τι διαφορά έχουν?Πάντως αν πέσει και άλλο η τιμή του V2 ίσως τον τσιμπήσω.Τα συγχαριτήρια μου φίλε!!!!!
 
O RS Media einai aytos me tin LCD. O V2 einai o aspros

Ta xristougena to Carefour erikse tin timi tou V2 stin idia timi me ton V1 diladi sta 150 euro.To kako me ta ellinika montela einai oti leipei i dynatotita laser tracking.Fysika an pareis to controler apo alllo robot gia paradeigma ton Robopet pou exei laser tracking douleuei kanonika ayti h leitourgia ston V2 kai Roboraptor.Ayta ta dyo ta pira apo Ellada.Ta RS media,Dragonfly,Roboreptile kai Mini Robosapien kai Robopet ta pira apo Ollandia apo to http://www.robosapien.nl

Nai h syllogi einai diki mou.Sorry gia ta greeklish
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραία η συλλογή σου φίλε μου!!!
 
Η διαφορα μεταξυ των ανθρωπομορφων ρομποτ ειναι οτι αυτος με την οθονη εχει δικο του προγραμμα για υπολογιστη στο οποιο τον συνδεεις και μπορεις να του βαλεις βιντεο,μουσικη,φωτογραφιες και να του φτιαξεις πρωσοπικοτητες και νεες κινησεις σωματος.Και φυσικα την τιμη.Ο ασπρος εχει 200 με 250 ευρω ενω ο αλλος εχει περιπου 450.
 
Τα συγχαρητήρια και από μένα macmarios τα ρομπότ σου είναι καταπληκτικά! :thumbup:
 
450Ε!!!!Δύσκολη τιμή για έναν παντρεμένο!!!!!!!που θα πάει κάποτε θα πέσει η τιμή του για να δούμε!!
 
Akmakas κι εγώ παντρεμένος ήμουνα αλλά μόλις χώρισα :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Οι τιμές δεν νομίζω να πέσουν γιατι απλά μάλλον αυτά τα μοντέλα δεν θα έρθουν Ελλαδα
 
oh, lysh tou "problhmatos" me thn katarghsh tou "problhmatos" ... klassikos tropos! lol
 
Λοιπόν ιδέα!!! Πείτε μια μερα να κάνουμε μια συνάντηση στην καμάρα και να πάμε σε καφέ ή σπίτι μου γαι να γνωριστούμε και καλύτερα και θα φέρω και την ρομπο-οικογένεια μου.PLINTIRIOPIATON!!!!!! έλα για βοήθεια στο κουβάλημα:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Είσαι δηλαδή βόρειος και εσύ!!!Ωραία μεγαλώνουμε.. :) οπότε θα μπορέσεις λογικά να παρευρεθείς στο meeting όταν γίνει....
 
φυσικά θα έρθω να τα κουβαλήσουμε μαζί απλά δεν χωράμε όλοι στο ανελκυστήρα σου...χαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!! by the way άλλο να τα βλέπετε φώτο άλλο σε λειτουργία σύντομα θα επισκεφτώ ξανά τον φίλο μου τον macmario για ακόμα ένα τεστ drive....α ναι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλαράκι!!!
 
Thanks thanks! Ελπίζω μέχρι την συνάντηση να βγει στην αγορα ο ROBOQUAD kai o ROBOBOA για να ερθω με την οικογενεια ολοκληρωμενη!!!
 
Τα Χριστούγεννα του 2008 ο Tri-Bot το καινούριο απόκτημα της Wow-Wee έκανε 150 ευρώπουλα
 
Απλά να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται ότι αρκετά παιχνίδια της WowWee μπορείτε να βρείτε και στον Μουστάκα. Δεν το λεώ για διαφήμιση, απλά έτυχε και είχα πάει από εκεί και είχα πετύχει αρκετά. Δεν ήξερα ότι κάποιος τα έφερνε και στην Ελλάδα γενικά.
 
Αντιπρόσωπος των παιδικών ρομπότ της Wow Wee στην Ευρώπη είναι η Giocci Preciozi
 
Πίσω
Μπλουζα