X-BOX Series X

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Τριτη Next Gen που βγαζουμε στο φορουμ!
Πρωτη εμφανιση του νεου κουτιου της M$ που υποσχεται τεραφλοπς στο ταβανι, 8Κ που τυφλωνει και δυναμη που θα αφησει την προηγουμενη γεννια στα πατωματα,λολ.
8 φορες δυνατοτερο απο το ΟΝΕ S ,2 φορες απο το ΟΝΕ Χ (υποθεσεις κανουμε).
Και το πρωτο next gen Παιχνιδι απο κατω να ξεκινησουμε την γενια.

xboxseriesx.jpg



 
Καλη φαση απο τεχνολογικης αποψης.

Για μενα η εννοια της κονσολας πεθανε καπου στα μεσα της ζωης του 360.
Δεν μπορεις να ψωνιζεις παιχνιδι και η κονσολα να σου ζηταει 78GB αναβαθμιση!!! (NBA)

Ας βγαλουν οτι θελουν.

Εχουμε αρκετα ηρωικα κονσολικα να ασχοληθουμε
 
Μόνο 2 φορές δυνατότερο από το X? Πολύ έχουν πέσει οι ταχύτητες από γενιά σε γενιά. Εδώ με το ζόρι η RAM θα είναι η διπλάσια (ενώ μέχρι τώρα από γενιά σε γενιά βλέπαμε την 16πλάσια). Οπότε σαν να λέμε ένα μέσο σημερινό PC.

Το design του μου θυμίζει αφυγραντήρα.

Κι εγώ σταμάτησα στο XBOX 360 slim και δεν βλέπω να συνεχίζω, εκτός και αν βγουν exclusives που δεν μπορώ χωρίς αυτά.
 
Παντως απο οτι λενε οι εταιριες αυτη η γενια θα χει την μεγαλυτερη διαφορα με την προηγουμενη απο ολες οσες εχουν βγει ως τωρα.
Και εγω καλυφτηκα προσφατα με το ONE all digital και gamepass εναμιση χρονο με 40 ευρω αλλα να χουμε να λεμε,λολ.
 
Παντως απο οτι λενε οι εταιριες αυτη η γενια θα χει την μεγαλυτερη διαφορα με την προηγουμενη απο ολες οσες εχουν βγει ως τωρα.
Ως προς τι, τα γραφικά?

Αμφιβάλλω, για να μην πω ότι είμαι 100% σίγουρος πως είναι αερολογίες.

Με αυτά τα specs προβλέπω σχεδόν τα ίδια γραφικά αλλά με καλύτερη ποιότητα εικόνας και πραγματική 4Κ ανάλυση. Μπορεί να δούμε περισσότερα 60fps παιχνίδια αλλά μόνο σε 1080p, άντε στην καλύτερη 1440. Λογικά θα δούμε κάποια μεγάλη διαφορά στα εφέ φωτισμού αν σπρώξουν λίγο Ray Tracing αλλά αν το κάνουν θα πέσουμε πάλι κάτω από τα 4K και στα 30fps με το ζόρι.

Σκέψου απλά ότι μπορούσες να φτιάξεις PC με πολύ καλύτερα specs εδώ και καιρό αλλά ακόμα και με μία πανάκριβη 2080ti δεν μπορείς να τρέξεις τα βαριά ΣΗΜΕΡΙΝΑ παιχνίδια σε 4K + 60fps. Πάλι πρέπει να ρίξεις ή ανάλυση, ή frame rate ή graphics options. Μετά σκέψου ότι οι νέες κονσόλες δεν θα έχουν καν τόσο ισχυρή κάρτα γραφικών.

Έχουμε φτάσει ταβάνι πλέον.
 
Αργήσατε εγώ τους άφησα από το playstation 2 και παίζω μόνο pc πλέον. Κάποια exclusives όμως θα τα ήθελα.
 
Οταν το είδα, είπα "τι μου θυμίζει, τί μου θυμίζει". Κι έπειτα μου ήρθε η φλασιά! Ακομα και μετά θάνατον, ο Στιβ Τζομπς είναι πολύ μπροστά.

1076px-NeXTcube.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το design του μου θυμίζει αφυγραντήρα.

Ξέρεις τί χρήσιμος είναι ένας αφυγραντήρας!!!! Πλάκα πλάκα, αν είσαι PC Gamer, δύσκολα θα πάρεις XBox για companion κονσόλα στο PC. Προς Sony ή Nintendo περισσότερο.
 

Ρε συ μού δωσες ιδέες! Οπου να'ναι μετακομίζουμε και καλό είναι να ξέρω τί επιλογές επίπλωσης έχω. Να'σαι καλά. Ο Θεός να σ'αποδιώξει από το σπίτι σου..........και τώρα που το παρατηρώ καλύτερα......ντουλάπα είναι ή πσυγείο;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ένα είναι σίγουρο: Οι γενιές κονσολών των 2020s θα φτάσουν σε τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας απεικόνισης και φωτορεαλισμού που ένας ανυποψίαστος παρατηρητής θα δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα cutscenes το παιχνιδιών από μια ποιοτική sci-fi ή fantasy movie.

Προβλέπω ότι τα video games των 70s-2010s θα προτιμούνται από τους μελλοντικούς retrolovers ακριβώς για τις ατέλειές τους, αλλά και γιατί άφηναν την φαντασία να δουλέψει ώστε να καλύψει την απόσταση που απείχε από τον ρεαλισμό. Αυτό χωρίς να παραγνωρίζει κανείς το εκθαμβωτικό υπερθέαμα που αναμένεται να απολαύσουμε από τα NextGen μηχανάκια. Επειδή από πιτσιρικάς (όταν ακόμα περίμενα τη σειρά μου στα ουφάδικα) φαντασιωνόμουν να μπορώ κάποτε να παίξω από την άνεση του καναπέ μου παιχνίδια τέτοιας οπτικοακουστικής τελειότητας, κάθε βελτίωση και νεώτερη γενιά τη προσωπικά θεωρώ ευπρόσδεκτη.

Ισχύει αυτό που έγραψε ο @Imgema για τα PCs. Πάντα θα διατηρούν το δικό τους εξειδικευμένο κοινό για παιχνίδια που αποδίδουν πολύ καλύτερα με mouse + keyboard (π.χ. diabloειδή, simulators, hardcore FPS, MMOs, point & click adventures κλπ). Είναι όμως τέτοια η αναλογία αποκλειστικοτήτων σε triple A games στις κονσόλες, η ευκολία στον αρχάριο πιτσιρικά που δε θέλει απλά να παίξει και όχι να μπλέξει με PC clutter, αλλά και τόσο πιο cost-effective το hardware που η συντριπτική μάζα των gamers έχει οριστικά μετατοπιστεί προς τα εκεί. Οι τζαμπατζήδες πάντα θα βρίσκουν τρόπους για jailbreaks, firmware hacks κλπ για να αποφεύγουν να πληρώνουν το software, oπότε ένα φτηνό (αναλογικά) gaming platform που κάνει παπάδες θα αποτελεί πάντα τεράστιο πόλο έλξης για πολύ κόσμο.

Τώρα για το ...subwoofer της Μ$, συνεχίζει η κακογουστιά. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφοι τρόποι να χωρέσει κανείς όλον αυτόν το μπόγο σε ένα πιο ελκυστικό περιτύλιγμα. Anyway, ας έχει καλούς τίτλους και χαλάλι.
 
Ενα τετοιο παιχνιδι θελω να παιξω στην νεα γενια κονσολων που ερχεται!!!Πολυ ωραιες φαινονται οι επιφανειες των γραφικων και εχει και πολυ ωραια εφε καταστροφης με την δυναμη της unreal engine.

Δεν ξερω αν εχουν την δυναμη για κατι τετοιο οι επομενες κονσολες του 2020

Το βιντεο ειναι στο youtube απο τον μαρτιο του 2019


 
Ένα είναι σίγουρο: Οι γενιές κονσολών των 2020s θα φτάσουν σε τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας απεικόνισης και φωτορεαλισμού που ένας ανυποψίαστος παρατηρητής θα δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα cutscenes το παιχνιδιών από μια ποιοτική sci-fi ή fantasy movie.

Εγω παλι ειμαι απαισιοδοξος και για την γενια που ερχεται και γενικα για το μελλον οσο αφορα το gaming και το κατα ποσον θα δουμε αυτα που φανταζομαστε.
Εβλεπα το The Island του 2005 προσφατα με την υποθεση της ταινιας να διαδραματιζεται στο "μελλον" του 2019 και ειχε μια σκηνη που οι ηρωες παιζανε σε ΧΒΟΧ με κατι ολογραματα.
Οσο το ειδατε εσεις αυτο αλλο τοσο το ειδα και εγω και την πρωτη φορα που την ειδα την ταινια το θεωρουσα πολυ πιθανον σε 15 χρονια να χουμε κατι παρομοιο.
Τεσπα μην τα πολυλογω σε 15 χρονια απο τωρα παλι με pad θα παλευουμε,, τα ιδια γραφικά θα βλεπουμε, απλα το μελλον ειναι streaming και απο οτι βλεπω δυσκολα προχωραει μπροστα με τα αλματα που επιθυμουμε.

 
Κανείς δεν θα παίζει στο μέλλον με ολογράμματα ή όπως βλέπουμε την σκηνή στο the Island. Σε κανα arcade μαγαζί ίσως αλλά όχι στο σπίτι. Καταρχάς θα θέλει τεράστιο χώρο. Και σίγουρα δεν θα παλεύουμε οι ίδιοι σαν martial artists, εδώ και με τα motion controls του Wii κουραστήκαμε. Αθλητισμός και videogames δεν πάνε μαζί. Οτι κάνουμε από τον καναπέ και να κουνάμε όσα λιγότερα μέρη του σώματός μας.

Στο μέλλον πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αυτό που θα μένει πάντα το ίδιο είναι η ευκολία και η άνεση στην χρήση. Οπότε μην περιμένετε στα γεράματα να βλέπετε τα φανταχτερά και υπερβολικά των ταινιών. Δυστυχώς μάλλον το streaming θα κυριαρχήσει γιατί συνδυάζει άνεση και ευκολία μαζί με όλα όσα θα ήθελε ένας απατεώνας publisher, δηλαδή να έχει όλο τον έλεγχο στο τι θα μπορούμε να παίζουμε. Σε μερικές γενιές από τώρα δεν θα υπάρχει αυτό που έχουμε εμείς, δηλαδή παλιά παιχνίδια που τα παίζουμε σε emulators, παλιά συστήματα κλπ. Οτι θα βγαίνει από ένα σημείο και μετά θα ζει και θα πεθαίνει στο cloud και όποιος θέλει ας τα θυμάται.
 
Γελαει ο κοσμος με τον αφυγραντηρα της M$.Εχουμε πει απο την προηγουμενη κιολας γενια πως τα twins πλεον ειναι ενα PC μεσα σε κελυφος κονσολας αλλα οι τυπαδες με αυτο το πραγμα το ξευτιλισαν τελειως και δε θελουν και να καταλαβουν πως δεν ειναι τα παντα specs και δεν ενδιαφερουν μονο τα specs τους gamers.Μας ζαλισαν με το xbox one x και την πιο δυνατη κονσολα στον κοσμο και μπλα μπλα μπλα και τελικα οι πωλησεις της κοσνολας ηταν πολυ κατω απο αυτες που υπολογιζαν.Αν η κονσολα δεν εχει πολλες και κυριως καλες αποκλειστικοτητες θα παει απατη και θα ειναι η τελευταια κονσολα που βλεπουμε απο την M$ πριν μας αδειασει την γωνια γιατι ποιος ο λογος να παρει καποιος την κονσολα αυτη αν μπορει να παιζει στο PC του την πλειοψηφια των παιχνιδιων.Ευτυχως που υπαρχει η NINTENDO που τουλαχιστον προσπαθει να μας δωσει κατι το διαφορετικο σε σχεση με τους αλλους και οχι απλα ενα PC μεσα σε ενα ασχημο κουτι και που μπορει τα specs της κονσολας της να ειναι πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα βλεπουμε πως ο κοσμος εχει αγκαλιασει με το παραπανω το Switch το οποιο εχει κανει εξαιρετικες πωλησεις.
 
Καλά, ειδικά οι κονσόλες τις Microsoft δεν έχουν exclusives πια. Ολα τα παιχνίδια τα βρίσκεις στο PC. Μόνο αν δεν έχεις gaming PC μπορεί να έχει κάποια αξία. Με τα Playstation και Switch όμως βρίσκεις αξία ακόμα και αν έχεις ένα καλό gaming PC.
 
Αν το καλοσκεφτεί κανείς συμφέρει να είναι και αφυγραντήρας μαζί. Καλοκαιράκι φουλ υγρασία ανάβεις την κονσόλα-αφυγραντηρα και παίζεις σαν άνθρωπος.
 
Θα επιστρεψουν εποχες xbox 360 και το προβλημα που δημιουργησε στην υπερθερμανση του πλανητη!! (Να ξερετε τις επιπτωσεις του 360 πληρωνουμε τωρα :p) Βεβαια απο την αλλη τον χειμωνα επεσε η καταναλωση πετρελαιου αφου ολος ο κοσμος ζεσταινοταν με XBOX :p
 
Έχει ενδιαφέρον η επόμενη γενιά και υπάρχει ανταγωνισμός, τουλάχιστον μεταξύ των δύο.

Δε νομίζω να έχει ξαναπαρουσιαστεί κονσόλα τόσο νωρίς, και σίγουρα δεν έχει το μέγεθος ψυγιοκαταψύκτη. Βάση τετράγωνη στο μέγεθος του controller και ύψος 3 φορές του controller....μικρό.

Αδιάφορο σχεδιαστικά, αλλά μπορεί να λειτουργικό....θόρυβος-θερμοκρασία.
 
Τετοια εποχη τις παρουσιαζουν συνηθως ,τουλαχιστον μια πρωτη γευση ,γεναρη φλεβαρη του '13 ειχαν παρουσιασει το ps4 .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα