X-BOX Series X

Μιας και επεσα πανω στο thread και ετυχε πριν καμια βδομαδα να δω το DF για το νεο Χ - (και να θυμησω και το δηλητηριο που εχω ριξει δικαιολογημενα στην τελευταια και πιο αχρωμη/αοσμη γενια κονσολων) - ...ειχα καιρο να δω μια σχεδιαση που να με εντυπωσιαζει!

Περα απο την ωμη δυναμη, η εσωτερικη σχεδιαση με τον αλουμινενιο σκελετο, τα χωρισμενα boards και τη λυση ψυξης ειναι να χαζευεις.

Μακαρι να δουμε καλα και φθηνα παιχνιδια.

ΥΓ: Πως την πατησε ετσι ο συμπαθης Cerny?
 
Επειδη εχω κληρονομικο χαρισμα και λεω το μελον και χρησμους καθως μασαω φυλλα δαφνης καθε πρωι ετσι λοιπον και τωρα αμα ημαστε καλα τα επομενα χρονια παλι τα ιδια θα λες wally πως και αυτη η γενια δηλαδη ειναι αχρωμη και αοσμη και δεν υπαρχουν παιχνιδια κλπ κλπ.Το παραμυθι των terraflops και τα βιντεακια απο τα πληρωμενα τσιρακια του DF χαθηκε στην αβυσο μαζι με της πωλησεις του xbox box one x της πιο δυνατης κονσολας στον κοσμο και μπλα,μπλα,μπλα,μπλα μεχρι και το switch πλακα τους κανει και τους δυο (ps4,xbox) με απιστευτες πωλησεις καθε βδομαδα.To μονιμο προβλημα του xbox και της M$ ειναι οι αποκλειστικοτητες και με ενα halo ενα gears και ενα forza δεν σωζεται η κατασταση οποτε οποιος εχει ενα pc της προκοπης δεν εχει λογο να παρει xbox απλα ειναι τα πραγματα σε αντιθεση με το ps4 που πρεπει οπωσδηποτε να το παρει καποιος για να παιξει καποιες κορυφαιες αποκλειστικοτητες που εχει το ιδιο και το switch που εκει και αν εχει αποκλειστικα.Ετσι λοιπον ας παρει η M$ το Mini tower που εφτιαξε για και καλα κονσολα και ας το βαλει οπου αυτη ξερει καλυτερα.
 
Death Stranding και Horizon Zero Dawn μεταφέρονται στα Windows, και ελπίζω ότι η ιστορία με τα exclusives κάποια στιγμή θα τελειώσει προς όφελος του gamer.

Μία σκέψη μου...δεν επιλέχθηκε τυχαία το Χ (Χone-Χ) , είχε σκοπό την ενοποίηση της πλατφόρμας Xbox με τα Widows (10-X), και το Xone-X θα είναι μέρος της σειράς Χ και δεν θα το "σκοτώσει" σύντομα. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει series S.

x-cloud, converged platforms, OG/360 embedded emulator...γιατί όχι και στα Win...
 
Δεν είμαι καλός στη ζωγραφική...

3.jpg
 
Τρεις μηνες με ενα ευρω για οποιον θελει να βγαλει το καλοκαιρι παιζοντας.
Ειναι για τους νεους συνδρομητες η παλιους που την ειχανε διακοψει οχι για αυτους που εχουν ηδη.

Link
 
Gamepass σε Browser (edge-chrome-safari), gamepass σε τηλεορασεις σαν app, gamepass σε στικακια για οσους δεν εχουν τηλεορασεις ικανες.
To netflix του gaming ειναι εδω.


07bb917fceabe4316a7cd9f523783718.jpg
 
Tσεκαρα για αρκετη ωρα τα τελευταια gears of war 4 -5 με gameplay σε υψηλες αναλυσεις στο youtube μπας και τα παρω για το pc αλλα παρολο που τρεχουν σε unreal engine 4 δεν με εντυπωσιασαν καθολου τα γραφικα τους.Ξεκινησε με απιστευτα γραφικα η σειρα στην εποχη του xbox 360 αλλα τωρα βλεπω εκαναν κοιλια στον οπτικο τομεα.Δεν εχουν δηλαδη κατι ιδιαιτερο για την εποχη τους.

Καπως θα στρωσουν τα ψευτογραφικα που εχουν στην CRT TV αλλα ομως περιμενα καλυτερα γραφικα για τις συγχρονες οθονες.
 
Κυκλοφορησε το first person shooter νεαs γενιαs για xbox series x και για τα gaming pc

O πηχηs των απαιτησεων για να τρεξει τα γραφικα του παιχνιδιου ανεβηκε σε υψηλα επιπεδα

Redfall recommended specs
  • GPU: AMD Radeon RX 5700 / Nvidia GeForce RTX 2080 / Intel Arc.
  • VRAM: 8GB.
  • CPU: AMD Ryzen 7 2700X / Intel Core i7-9700K.
  • RAM: 16GB.
  • OS: Windows 10.
  • Storage: 100GB.
Δεν φτανει σε καμια περιπτωση τα αληθοφανη γραφικα του half life 2 του 2004 ειδικα αυτα που εχει μια καλη CRT τηλεοραση με rca συνδεση αλλα εδω ισωs ο στοχοs ειναι να τρεχει ομαλα το παιχνιδι και να πιανει και τα 4κ σε μια RΤΧ 4070.

Εξαλλου σημερα τo καλο gameplay τα frames και η 4κ αναλυση ειναι αυτο που μετραει και οχι τα γραφικα.

Kαλο ειναι παντωs να εχει και ωραια γραφικα ενα συγχρονο παιχνιδι αλλα και να μην τα εχει η διασκεδαση ερχεται με το gameplay.

RTX 4070 ~ Redfall | 1080p, 1440p and 4K Performance Test​

 
Τελευταία επεξεργασία:
Μετα το xbox 360 που ειναι η τελευταια κονσολα που αγορασα η κατρακυλα δεν εχει σταματημο για το xbox

Το xbox one αδιαφορη κονσολα για μενα και 1000 φορεs καλυτερα ενα μετριο gaming pc.Δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειχε γινει στην γενια του xbox 360.

Tωρα βλεπω οτι δεν χρειαζεται να βγαζουν καλα παιχνιδια και στην νεα γενια xbox series x :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

279047582_1448985175551241_941886746935483695_n.gif


 
Πίσω
Μπλουζα