Wally είπε:Tο PS3 το εφερε εδω η αντιπροσωπεια και βρεθηκαν πανελληνιως 2 ατομα να το αγορασουν (και μαλιστα ειναι και οι 2 μελη του GRM...Aardvark,Shock ).Ο ενας τουλαχιστον βλεπει και καμια ταινια,ο αλλος μαλλον καλυπτει ενα ασχημο κενο στο συνθετο και δοκιμαζει τα νεα μαγικα ξεσκονοπανα telemarketing
Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η αναφορά, μιας και έχω και εγώ πρόσβαση στην πηγή (αν και λίγο περιορισμένη.. )Wally είπε:.Αν μαλιστα σε ενδιαφερει μπορουμε να αναθερθουμε εκτενως στα σπανια παιχιδια της ηρωικης πλατφορμας
'Οντως..!!TallMan είπε:Πανέμορφη η συγκεκριμένη έκδοση phil!
Ρε Γιάννη, δε βαριέσαι να αλλάζεις από ελληνικά σε αγγλικά και το ανάποδο σε κάθε φράση;;pitsunami είπε:ohhhhhhhhhh nooooooooooo whyyyyyyyyyyy..........ειναι τοσο ομορφο!!!! θελω και εγω παρα πολυ ενα panzer xbox αλλα πολυ costy! :icon_cry: καλοριζικο
Μπα den ειναι kai τοσο dyskolo!!Rygar είπε:Ρε Γιάννη, δε βαριέσαι να αλλάζεις από ελληνικά σε αγγλικά και το ανάποδο σε κάθε φράση;;
Sweet game Captain Cal! Εγω εχω κολησει ασχημα με το Broken Sword! Πραγματικα σε αυτα τα παιχνιδια καταλαβαινεις την αξια του next gen videogaming. Με τις ατμοσφαιρικες background μουσικες να σε βαζουν μεσα στο παιχνιδι και τα φανταστικα σκηνικα.. και δεν λεω, HALO is king of all και με εχει βαλει σε σκεψεις για 360!!!, αλλα τα adventures αυτου του ειδους πραγματικα δινουν αξια στο videogaming.Captain Kal είπε:Εμένα πάντως μου ήρθε το Shenmue II.