XBOX ONE

Για να μην ειμαστε εντελως αδικοι, η παρουσιαση ειχε τιτλο US Event. Ηταν προσανατολισμενη στο Αμερικανικο κοινο που βαριεται νε πατησει μεχρι και το κουμπι του τηλεκοντρολ.

Δεν ειδαμε κανενα spec.

Ενθαρυντικα:

*H αναφορα περι 200Gb/s system bandwidth το οποιο αν δεν ειναι δημιουργικη λογιστικη ειναι εξαιρετικο σαν νουμερο (PS4 ειναι στα 170)

*Τα Partially Resident Textures που παραπεμπουν (ως μονοδρομος) σε ΑΤΙ 7970 που ειναι κτηνος

*Και το realtime offlload υπολογισμων σε ενα cloud με 300.000 servers (που θα αυξανει σαν αριθμος και αναλογικα σαν επεξεργαστικη ισχυ της κονσολας)

Παντως παρουσιαση με θειτσες και γεροντια ειναι εκ προοιμιου μαπα. Βαρεθηκα και εγω τη ζωη μου.
 
@herc χαχαχα!! καλο καλο!

Σημερα μετα την χτεσινη μερα και αυτα που ειδαμε, με καθαρο μυαλο εχω να πω οτι η Nova και τα λοιπα Tv box κινδυνευουν! :D . Περα απο την πλακα πιστευω οτι θα τα ψηλομαζεψουν τα πραγματα εκει στην Ms δεν γινεται να "πουλανε" ετσι το κοινο τους. Προς το παρον αυτο που ειδαμε ειναι ενα συστημα ψυχαγωγιας (ταινιες,σειρες,sports, skype,browsingκτλ) που απλα παιζει και παιχνιδια (απο τα οποια ειδαμε σχεδον τιποτα) . Οσο για το kinect απο τι φαινεται θα εχει ενεργο ρολο στις λειτουργιες του συστηματος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eιναι μερικα που δεν μαζευονται,οπως τα κενα στα Used games και στην online συνδεση τουλαχιστον μια φορα το 24ωρο.
 
*Και το realtime offlload υπολογισμων σε ενα cloud με 300.000 servers (που θα αυξανει σαν αριθμος και αναλογικα σαν επεξεργαστικη ισχυ της κονσολας)
Α τωρα η Internetικη συνδεση εγινε προτερημα... κωλοτουμπες...
 
Aardvark είπε:
Eιναι μερικα που δεν μαζευονται,οπως τα κενα στα Used games και στην online συνδεση τουλαχιστον μια φορα το 24ωρο.

Ωπ καινουργιο αυτο ; τουλαχιστον συνδεση μια φορα το 24ωρο; Δηλαδη αμα δεν μπεις κλειδωνει μεχρι να ξαναμπεις;; Αφου ειπανε χτες οτι δεν θα εχει Always online αυτο εννοουσαν;
 
To preshow ηταν για υπνο - Το show ηταν για φαπες - αλλα στο postshow ειπωθηκαν 1-2 πραγματακια, ριχτου μια ματια ξανα.
 
Για το online ειπαν οτι αν δεν εισαι στο internet και ο δημιουργος του παιχνιδιου χρησιμοποιει το cloud για εξτρα υπολογισμους...δεν θα τους εχεις.
 
Thanks Herc θα το ξαναδω οταν βρω λιγο χρονο!

Edit. @Wally αν ειναι μονο αυτο μικρο το κακο. Εκτος αν αυτοι οι cloud υπολογισμοι παιζουν τοσο κρισημο ρολο. (Να δουμε βεβαια αν θα χρησιμοποιηθουν αυτα.)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Wally Οτι και να πεις και οτι νουμερα και να γραψεις δεν προκειται να αλαξεις τιποτα και δεν προκειται να πεισεις κανεναν.Και ωσο για τα νουμερα απο ολες της πλευρες αυτο που βγαινει ειναι οτι το xbox one ειναι πιο ανισχυρο απο το ps4 και το παραδεχτηκε και η ιδια η M οταν δηλωσαν οτι ο σκοπος τους οταν εφτιαχναν την κονσολα δεν ηταν τα high end γραφικα αλλα το all around home entertainment.Δεν θα γραψω ξανα τα ιδια γιατι τα ανελυσα στα προηγουμενα Post μου σαυτο το θεμα αλλα αυτο που θα πω ειναι οτι το ηλεκτρονικο καταστημα Zavvi εχει βαλει ηδη τα 500 ευρω ως τιμη της κονσολας και τα παιχνιδια κοντα στα 65 ευρω.Με ολα τα χθεσινα στραβα και ρεζιλικια και ολα ωσα ακουστηκαν συν την τιμη αυτη οχι πανω απο 3,5 μυρια που πουλησε το Wii U σε 6 μηνες δεν θα πουλησει αλλα ουτε 1 μυριο.

Ωσο για το always online μπορει να μην ειναι ετσι που το φανταζομασταν στην αρχη αλλα αν δεν εχει καποιος ιντερνετ πολυ απλα δεν μπορει να παιξει κανενα παιχνιδι απλα ειναι τα πραγματα.Αν παρει καποιος δηλαδη το παιχνιδι και παει σπιτι να παιξει αν δεν εχει ιντενρετ δεν θα μπορει να το παιξει.Μιλαμε για καταντια και ξευτιλα.
 
Αν δεν έχει internet κάποιος (φαντάζομαι) δε μπορεί να κάνει update τη κονσόλα του με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό…οπότε σύνδεση στο διαδίκτυο, όλα σε ένα συσκευές, ψηφιακές διανομές παιχνιδιών…αυτά είναι, οποίος θέλει παίρνει, οι υπόλοιποι……(εγώ θα το σκεφτώ πολύ να πάρω)
 
Αν και δεν έχω κονσόλα- έχω δηλώσει ότι περασα από τα home στα pc's δίχως να αποκτήσω ποτέ μία συνειδητά- θα γράψω την άποψη μου!

Επειδή το gaming υπαγορεύεται εδώ και χρόνια από την όποια κατάσταση επικρατεί στις κονσόλες η όλη ιστορία θα εστιαστεί στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πειρατείας μέσω του αναγκαστικού online παιχνιδιού και του ξεζουμίσματος των πελατών με κάθε τρόπο!

Αυτές οι τακτικές με την απαίτηση μόνιμης σύνδεσης στο διαδίκτυο, σε ειδικούς σερβερς, η μη δυνατότητα του αυτονόητου εμποριου των μεταχειρισμένων games κλπ οδηγεί σε καταστάσεις όπου θα νοικιάζουμε και δεν θ' αγοράζουμε!

Προφανώς και σε αυτό συνεννοούνται με την λογική του καρτέλ οι 2 μεγάλες εταιρείες παραγωγής κονσολών!

Φυσικά αυτό θα φτάσει σύντομα και στα pc's οπότε ετοιμαστείτε για την νέα τάξη πραγμάτων στο gaming!

Θα φτάσουμε σε σημείο που θα διαχωρίζουμε τους gamers σε πλούσιους και φτωχούς ανάλογα με την δυνατότητα πρόσβασης στο software!

Δεν κατηγορώ τις εταιρίες γι' αυτό!Σκοπός κάθε επιχείρησής είναι το κέρδος και τα δισεκατομμύρια τζίρου σε ετήσια βάση επιβεβαιώνουν το εύστοχο της όλης επένδυσης!

Προσωπικά θεωρω ότι αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή αφού το gaming πλέον είναι mainstream φάση που αφορά την πλειοψηφία και όχι μια geek μειοψηφία όπως είμασταν στα 80'ς !

Μέχρι και μέσο χαλιναγώγησης θα γίνει στο μέλλον με υποσυνείδητες διαφημίσεις και επιρροές!

Εδώ είμαστε και θα τα λέμε...καλώς ήρθαμε στην νέα εποχή της ηλεκτρονικής διασκέδασης!
 
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι από αυτά που δείξανε.

Παρουσίασαν ένα καινούριο μηχάνημα μα καινούριες δυνατότητες που δεν έχει το 360. Aδιάφορες δυνατότητες αλλά δυνατότητες. Δείξανε και το καινούριο XBOX Live. Φαντάζομαι ότι θα χρειάζεται το ισχυρό hardware με όλες τις δυνατότητες του XBOXone.

Αυτό με την σειρά Halo δεν το κατάλαβα. Τι δουλεία έχει στην παρουσίαση ενός νέου hardware? Πρέπει να αγοράσεις το XBOXone για να την δεις? Δηλαδή το 360 δεν έχει δυνατότητα να δείξει τα βίντεο? Αυτό θέλει να μας πει ο ποιητής? Θα είναι σε ανάλυση 4κ ή κάτι τέτοιο? Κατάλαβε κάτι άλλο κανείς?
 
grinder είπε:
Αν δεν έχει internet κάποιος (φαντάζομαι) δε μπορεί να κάνει update τη κονσόλα του με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό…οπότε σύνδεση στο διαδίκτυο, όλα σε ένα συσκευές, ψηφιακές διανομές παιχνιδιών…αυτά είναι, οποίος θέλει παίρνει, οι υπόλοιποι……(εγώ θα το σκεφτώ πολύ να πάρω)
Και στις σημερινές κονσόλες αν κάποιο παιχνίδι απαιτεί update και δεν έχεις internet, δεν μπορείς να το παίξεις.
 
Αυτο συμβαινει σε ολες τις σημερινες κονσολες ? Γιατι το Wii μου δεν εχει "αναβαθμιστει" ποτε και παιζει ολα τα original παιχνιδια που του εχω βαλει - ακομα και τα πιο τελευταια.
 
Παντως αν θυμηθουμε και την πρωτη παρουσιαση του 360, δεν ειχαμε δει τιποτα.

Κατι τσουπρες με μινια (το καλο), τους Killers να παιζουν live (το κακο) και μηδεν παιχνιδια (το χειριστο)
 
Ακόμα και αν χρειάζεται ντε και καλά κάποιο update μέσο internet κάποια τωρινή κονσόλα ή παιχνίδι για να παίξει (δεν μου έχει τύχει στο Wii/360), άλλο είναι να μπεις μια φορά στο internet να το κάνεις και μετά να δουλεύει offline κανονικά (και να μην έχεις καθόλου internet την πας σε έναν φίλο σου στην χειρότερη) και άλλο να το χρειάζεσαι καθημερινά ή κάθε φορά που θες να κάνεις authenticate κάποιο παιχνίδι. Και πες OK έχεις internet, όταν η κονσόλα παλιώσει και οι servers πάψουν να υπάρχουν μετά τι κάνεις? Την πετάς στην ανακύκλωση μαζί με όλα τα παιχνίδια που μαζεψες?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Και η ξευτιλα της M συνεχιζεται και μεχρι και οι δημοσιαγραφοι τους πηραν στο ψιλο.Βγηκαν στο Twitter καποιοι απο αυτους που ηταν εκει και ειπαν οτι τα χειροκροτηματα που ακουγοταν δεν ηταν απο αυτους αλλα ηταν απο το πισω μερος του χωρου που ηταν οι υπαληλοι της Μ.
Μεταξύ μας, αυτό το έχω δει με τα μάτια μου να συμβαίνει στις περισσότερες συνεντέυξεις Τύπου όπου έχω βρεθεί, ακόμα και σε Ε3, gamescom κ.λπ., άρα δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση... Το καταλαβαίνεις άλλωστε ακόμα και από το ίντερνετ αν παρακολουθήσεις μια τέτοια παρουσίαση. Άλλες στιγμές ακούγεται χειροκρότημα από π.χ. 500 άτομα (όταν υπάρχει λόγος για να χειροκροτήσει κάποιος) και άλλες από 20 άτομα, τα οποία ακούγονται "ύποπτα" ενθουσιώδη...
 
Πόσες φορές έχετε πάει στο σπίτι ενός φίλου σας για να παίξετε ένα παιχνίδι στο δικό του μηχάνημα τελευταία? Παλιά γινόταν λόγο του local multiplayer. Το θέμα δεν είναι να παίξω εγώ το παιχνίδι στον φίλο μου, το θέμα είναι μπορεί να παίξει αυτός.
 
Shock είπε:
Και στις σημερινές κονσόλες αν κάποιο παιχνίδι απαιτεί update και δεν έχεις internet, δεν μπορείς να το παίξεις.
Αν θελει update της κονσολας για να παιξει πολλες φορες υπαρχει μεσα στο δισκακι αρα μπορει να το κανει χωρις ιντερνετ. Δεν μιλαω για extra features και τετοια απλα να παιξει. Μιλαω για Wii,WiiU,Psp και Ps3 που τα εχω δουλεψει ολα λιγο πολυ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα