XBOX ONE

metalcandyman είπε:
Μα δεν ανεφερε κανεις το Wii U.To Wii U ειναι αυτο που ειναι δεν ειναι power house και ουτε προσπαθησε η NINTENDO η οι οπαδοι της να περασουν κατι τετοιο.Ειναι μια κονσολα ισχυροτερη απο την προηγουμενη γενια και πιο αδυναμη απο της αλλες δυο της τωρινης γενιας εννοοιται αυτο αλλα με σωστη δουλεια σε ενα σωρο παιχνιδια εχουμε δει εξαιρετικα διγματα.
Βασίλη διαφωνώ. Το να λες ότι είναι πιο γρήγορο από μια κονσόλα της προηγούμενης γενιάς για μένα είναι άκυρο, πόσο μάλλον όταν δεν έχει μεγάλη διαφορά!

Το ίδιο και το να λέμε έτσι απλά ότι είναι πιο αδύναμο από τις άλλες δύο, η διαφορά είναι χαοτική!

Αριστουργήματα βλέπαμε πάντα, τεχνολογικά αριστουργήματα όμως στο WiiU δεν έχουμε δει ακόμα, αλλά παιχνίδια που κρύβουν πολύ καλά την έλλειψη δύναμης.

metalcandyman είπε:
Αυτο ειναι το Wii U και μια χαρα πορευεται μεχρι τωρα αν αναλογιστη κανεις τον πολεμο που εχει φαει απο παντου απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε.Το θεμα ομως δεν ειναι το Wii U και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερθηκε παλι χωρις λογο την στιγμη που κανεις δεν μιλησε γιαυτο.
Αν λέγεται σκόνη αυτό που έχει φάει το WiiU, πως λέγεται αυτό που τρώει τώρα το XBone?

Στo WiiU όμως έχει πέσει και πολύ προπαγάνδα. Να θυμίσω πριν καν το δούμε μερικά από τα posts?

Λεγεται (το WiiU) οτι θα ειναι δυο φορες πιο ισχυρο απο το xbox 360 και αν ευσταθουν οι φημες οτι xbox 720 θα ειναι μονο 20% πιο ισχυρο απο το wii U και με ημερομηνια κυκλοφοριας οπως ακουγεται μεσα με τελη του 2013 τοτε θεωρω δεδομενο οτι το Wii U θα κανει party απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του.26/1/12

Το Wii U συμφωνα με ολα τα στοιχεια που εχουμε και βγαινουν προς τα εξω ειναι 2 φορες πιο δυνατο απο το xbox 360.Η nintendo το εκανε αυτο οχι για λογους εντυπωσιασμου αλλα επειδη πραγματικα ηταν πισω σε θεμα θεμα hardware

27/1/12

Πλεον το Wii U θα εχει ολα τα Multi-platform παιχνιδια που θα εχουν και το xbox και το ps αλλα εχει ενα μεγαλο συν που ειναι οτι εχει περισσοτερες αποκλειστικοτητες Super mario,zelda,donkey kong,pokemon,pikmin ειναι μονο μερικες απο αυτες συν δυο μυστικα καινουρια project που ετοιμαζη η NINTENDO.Εκει χτυπαει η NINTENDO και αν βαλουμε και τα next gen γραφικα ασχετα την παραπανω ισχυ που θα εχουν οι αλλες δυο κονσολες δεν θα ειναι στα χαοτικα επιπεδα του ps3,xbo360

1/2/12

Oι διαφορες θα ειναι μικρες δεν θα εχει καμια σχεση με το χαος που υπαρχει αναμεσα στο wii και στα xbox360-ps3.Aν διαβασει καποιος αυτα που εγραψα παραπανω θα δει οτι η Nintendo εχει παρει πολυ σοβαρα τον τομεα τεχνολογια.Πιο σοβαρα απο οποιαδηποτε προσπαθεια της τα τελευταια χρονια.

19/3/12

Kαι πολυ καλα θα κανει.Καλη η καινοτομια οπως με το wiimote αλλα ο κοσμος θελει και ισχυ απο την εκαστοτε κονσολα.Αυτη την φορα η Nintendo πιστευω οτι εχει βρει τον τελειο συνδιασμο.Και πολυ δυνατη κονσολα αλλα και καινοτομια με το tablet gamepad.

19/3/12

Αν παιξει σωστα τα χαρτια της σαυτο το μεγαλο χρονικο διαστημα θα μπορεσει να φτιαξει μια πολυ μεγαλη βαση χρηστων που δεν θα φυγουν απο την nintendo πχ επειδη δεν θα μπορουν να παιξουν το assassins creed και διαφορα αλλα multiplatform παιχνιδια.Kαι ωσο για το μελον που λες με τους Third party devs δεν προκειται να πουν οτι ειναι παλιο hardware κτλ γιατι οτι κονσολα και να βγει απο microsoft και sony δεν θα εχει την χαωτικη διαφορα που ειχαν τα xbox360 και ps3 με το wii.

8/4/12

Ωσοι εχετε της τεχνικες γνωσεις ωστε να καταλαβετε ακριβως ολα αυτα που λεει δειτε το βιντεο γιατι κανει τρομερη τεχνικη αναλυση.Μιλαμε για επεργαστη δυνατοτερο και απο τον τετραπυρηνο Ι7 της intel που ''Εach core can handle two threads of code at once(simultaneous Multithreading)'' συνολο 8 δηλαδη την στιγμη που ο power7 του wii U εχει 4 σε καθε πυρηνα συνολο 16 ενω o xenon του xbox 360 εχει 2 σε καθε πυρηνα συνολο 6 και για το ps3 μιλαει για τα SPEs και εξηγη οτι και στο χαμηλοτερο επιπεδο να λητουργησει το wii U ειναι πιο ισχυρο απο τον cell.Το ιδιο και με την καρτα γραφικων που του wii U πολυ πιο ισχυρη.

9/4/12

Εγω παντως μετα και απο αυτο το βιντεο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η nintendo δεν θα κανει το ιδιο λαθος για δευτερη φορα και επιτελους θα δωσει στους οπαδους της ενα πολυ δυνατο μηχανημα.

9/4/12

Aυτη την φορα η nintendo κυκλοφορει μια συγχρονη και δυνατη κονσολα που οκες οι μεγαλες εταιριες ετρεξαν κατευθειαν να φτιαξουν παιχνιδια γιαυτο.Επισης εχει κλησει μεγαλες στρατηγικες συμφωνιες και γενικα εχει αλαξει ολη την πολιτικη που ειχε τα προηγουμενα χρονια.Τα 95 εκκατομυρια που αγορασαν το wii θα αγορασουν και το wii U αλλα και ολοι αυτοι που ειχαν την δικαιολογια οτι η nintendo δεν εχει HD και καλους multiplatform τιτλους θα αγορασουν και αυτοι wii U γιατι πλεον δεν θα εχουν αυτες της δικαιολογιες.Οποτε πολλα ακομα εκκατομυρια αγοραστες για το wii U

11/4/12
Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα σου πριν καν κυκλοφορήσει το WiiU, μιλάμε για τον ορισμό της προπαγάνδας! Ακόμα και σήμερα που έχεις στα χέρια σου τα τεχνικά χαρακτηριστικά του WiiU και βλέπεις πόσο αδύναμο ρίχνεις λάσπη στο XBOne που έχει δε ξέρω κι εγώ πόσες φορές τη δύναμη του!

Άσε να το κάνει κάποιος Sonyfan, εσύ που πας με το γαιδούρι; (ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αστειεύομαι)

metalcandyman είπε:
Το θεμα ειναι το xbox one που αυτη την στιγμη απλα δεν μπορει να συγκριθει με το ps4 σε τυεχνικα ζητηματα και γενικοτερα δεν πειθει κανεναν ουτε καν τους δεικους του οπαδους και φιλους.
Το XBone είναι ένα PS4 με άλλη μνήμη DDR3 αντί για DDR5 και τα μισά ROPs αυτό είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα του για τα 1080p. Κατά τ' άλλα μιλάμε για παρόμοιο CPU/GPU. Για να αντισταθμίσει την έλλειψη γρήγορης μνήμης χρησιμοποίησε το ίδιο τρυκ που κάνει και το WiiU, εβαλε 32MB eSRAM.

Το θέμα είναι ότι η M$ δεν τσιγκουνεύτηκε hardware όπως έκανε η Nintendo. Έπεσε έξω στην πρόβλεψη της για την παραγωγή DDR5 παγκοσμίως. Έπαιξε και έχασε. Δεν πίστευε ότι μπορεί να "βγει" τόση DDR5 ώστε να καλύψει την ζήτηση οπότε επέλεξε μια σίγουρη λύση από το να χάσει το προιόν από ένα τσιπ που δεν έχει τον έλεγχο.

Κακά τα ψέματα μια κονσόλα σήμερα κοστίζει δεκάδες φορές περισσότερα χρήματα απ' ότι στο παρελθόν γι' αυτό και οι μεγάλες εταιρίες δεν διακινδύνευσαν να ξαναρίξουν τόσα χρήματα σε custom συστήματα και πρακτικά πουλάνε PCs. Δε μπορείς να φτάσεις την ισχύ των PCs εκεί που είναι σήμερα με άλλη τεχνολογία αν δεν ρίξεις ΠΟΛΥ χρήμα και η Nintendo δεν έχει το ρευστό που είχε κάποτε.

metalcandyman είπε:
Περα απο τον πολεμο των εντυπωσεων που τον εχει χασει βλεπουμε οτι δεν υπαρχουν και παιχνιδια εκτος απο ελαχιστες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου περιπτωσης και ενα Halo που θα ερθει καποια στιγμη και ειδαμε και στην E3
Πόσα κομμάτια είπαμε πούλησαν ως τώρα οι δύο εταιρίες; Η πλειοψηφία όσων αγόρασαν XBOne το έκαναν γιατί τους άρεσε έστω και ένα από αυτά που κυκλοφορούν. Μπορεί να μην αρέσουν σε σένα και μένα αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

metalcandyman είπε:
τι εγειναι που νικητης συμφωνα με την κοινη γνωμη ηταν η NINTENDO
Μαζί βλέπαμε την E3 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Μη το πάμε στον οπαδισμό, έτσι θα τα δούμε όλα ωραία, έδειξε παιχνίδια που αυτά που άρεσαν σε σας θα έρθουν το 15 (και βλέπουμε), οπότε τι να τα κάνω τα video και τις υποσχέσεις; Έχω μάθει να κρίνω όχι με τα ΘΑ αλλά με αυτά που έχω σίγουρα, τώρα.

metalcandyman είπε:
και η sony απο πισω με την M$ τριτη και καταιδρωμενη θελοντας να πεταξει απο πανω της τον μανδυα του kinect και ευνουχιζοντας για ακομα μια φορα την Rare και αφηνοντας την στην αφανεια την στιγμη που την καταντησε να ασχολειται με παιχνιδια για το kinect και τωρα δεν υπαρχει ουτε αυτο.
Δεν ασχολείται με αυτό γιατί θέλει να χρησιμοποιήσει την δύναμη της GPU που κατανάλωνε αυτή η βλακεία (κατεμέ) για τα παιχνίδια που συγκρίνει ο κόσμος με το PS4.

metalcandyman είπε:
Οταν σε κονσολα της τωρινης γενιας βλεπουμε να μην μπορουν να κρατησουν σταθερα 60fps ακομα και σε 920p η ακομα χειροτερα σε 720p τα πραγματα δεν ειναι απλα κακα αλλα ειναι αθλια και σωτηρια δεν υπαρχει γιατι ο κοσμος των videogames ειναι αμιληκτος και οπως μπορει να σε ανεβασει μπορει αμεσως την επομενη στιγμη να σε πεταξει στα ταρταρα και εκει ειναι M$ ενα βημα πριν τα ταρταρα.
Τη μια λέμε αυτό, την άλλη λέμε τα παιχνίδια μετράνε και όχι το hardware, πρέπει να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Για το κοινό τους η κάθε πλατφόρμα έχει τα καλύτερα παιχνίδια, για εμάς που συνήθως παίρνουμε όλες τις κονσόλες δεν ψάχνουμε τα ψεγάδια της κάθε μιας αλλά χαιρόμαστε τις ομορφιές της.

920; 920! Αν είναι να δω κάποιους από τα κλασσικούς racing τίτλους του 360 αναβαθμισμένα δε θα κοιτάξω μόνο τις 200 παραπάνω γραμμές αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

metalcandyman είπε:
Το xbox one θα σημανει το τελος της M$ απο τον φανταστικο κοσμο των videogames.
Δωσε μου τη γνώμη σου.

Τι θα γίνει αν η Google φέρει στις τηλεοράσεις μας το google TV στα 99$ με αυτά τα γραφικά;

[video=youtube;X-tAZtbDZ8E]

UE4, OpenGLES latest specs και εννοείται χειριστήρια.

Συνδύασε το με το γεγονός ότι η "άλλη" εταιρία με budget τριμήνου όσο ολόκληρη η Nintendo σχεδιάζει η ίδια τους επεξεργαστές της που απλά σκοτώνουν και έχει το δικό της πλέον API τύπου mantle που δένει με το δικό της hardware.

Αυτές οι δύο μπορούν απλά να ισοπεδώσουν τον ανταγωνισμό χωρίς να βγάλουν ούτε ένα παιχνίδι.

Πες μου τώρα, πιστεύεις ότι μόνο η Microsoft θα δει το τέλος της σ' αυτή τη γενιά;

(με καλή διάθεση πάντα)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Shock είπε:
Βασίλη διαφωνώ. Το να λες ότι είναι πιο γρήγορο από μια κονσόλα της προηγούμενης γενιάς για μένα είναι άκυρο, πόσο μάλλον όταν δεν έχει μεγάλη διαφορά! Το ίδιο και το να λέμε έτσι απλά ότι είναι πιο αδύναμο από τις άλλες δύο, η διαφορά είναι χαοτική!

Αριστουργήματα βλέπαμε πάντα, τεχνολογικά αριστουργήματα όμως στο WiiU δεν έχουμε δει ακόμα, αλλά παιχνίδια που κρύβουν πολύ καλά την έλλειψη δύναμης.

Αν λέγεται σκόνη αυτό που έχει φάει το WiiU, πως λέγεται αυτό που τρώει τώρα το XBone?

Στo WiiU όμως έχει πέσει και πολύ προπαγάνδα. Να θυμίσω πριν καν το δούμε μερικά από τα posts?

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα σου πριν καν κυκλοφορήσει το WiiU, μιλάμε για τον ορισμό της προπαγάνδας! Ακόμα και σήμερα που έχεις στα χέρια σου τα τεχνικά χαρακτηριστικά του WiiU και βλέπεις πόσο αδύναμο ρίχνεις λάσπη στο XBOne που έχει δε ξέρω κι εγώ πόσες φορές τη δύναμη του!

Άσε να το κάνει κάποιος Sonyfan, εσύ που πας με το γαιδούρι; (ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αστειεύομαι)

Το XBone είναι ένα PS4 με άλλη μνήμη DDR3 αντί για DDR5 και τα μισά ROPs αυτό είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα του για τα 1080p. Κατά τ' άλλα μιλάμε για παρόμοιο CPU/GPU. Για να αντισταθμίσει την έλλειψη γρήγορης μνήμης χρησιμοποίησε το ίδιο τρυκ που κάνει και το WiiU, εβαλε 32MB eSRAM.

Το θέμα είναι ότι η M$ δεν τσιγκουνεύτηκε hardware όπως έκανε η Nintendo. Έπεσε έξω στην πρόβλεψη της για την παραγωγή DDR5 παγκοσμίως. Έπαιξε και έχασε. Δεν πίστευε ότι μπορεί να "βγει" τόση DDR5 ώστε να καλύψει την ζήτηση οπότε επέλεξε μια σίγουρη λύση από το να χάσει το προιόν από ένα τσιπ που δεν έχει τον έλεγχο.

Κακά τα ψέματα μια κονσόλα σήμερα κοστίζει δεκάδες φορές περισσότερα χρήματα απ' ότι στο παρελθόν γι' αυτό και οι μεγάλες εταιρίες δεν διακινδύνευσαν να ξαναρίξουν τόσα χρήματα σε custom συστήματα και πρακτικά πουλάνε PCs. Δε μπορείς να φτάσεις την ισχύ των PCs εκεί που είναι σήμερα με άλλη τεχνολογία αν δεν ρίξεις ΠΟΛΥ χρήμα και η Nintendo δεν έχει το ρευστό που είχε κάποτε.

Πόσα κομμάτια είπαμε πούλησαν ως τώρα οι δύο εταιρίες; Η πλειοψηφία όσων αγόρασαν XBOne το έκαναν γιατί τους άρεσε έστω και ένα από αυτά που κυκλοφορούν. Μπορεί να μην αρέσουν σε σένα και μένα αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

Μαζί βλέπαμε την E3 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Μη το πάμε στον οπαδισμό, έτσι θα τα δούμε όλα ωραία, έδειξε παιχνίδια που αυτά που άρεσαν σε σας θα έρθουν το 15 (και βλέπουμε), οπότε τι να τα κάνω τα video και τις υποσχέσεις; Έχω μάθει να κρίνω όχι με τα ΘΑ αλλά με αυτά που έχω σίγουρα, τώρα.

Δεν ασχολείται με αυτό γιατί θέλει να χρησιμοποιήσει την δύναμη της GPU που κατανάλωνε αυτή η βλακεία (κατεμέ) για τα παιχνίδια που συγκρίνει ο κόσμος με το PS4.

Τη μια λέμε αυτό, την άλλη λέμε τα παιχνίδια μετράνε και όχι το hardware, πρέπει να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Για το κοινό τους η κάθε πλατφόρμα έχει τα καλύτερα παιχνίδια, για εμάς που συνήθως παίρνουμε όλες τις κονσόλες δεν ψάχνουμε τα ψεγάδια της κάθε μιας αλλά χαιρόμαστε τις ομορφιές της.

920; 920! Αν είναι να δω κάποιους από τα κλασσικούς racing τίτλους του 360 αναβαθμισμένα δε θα κοιτάξω μόνο τις 200 παραπάνω γραμμές αλλά το τελικό αποτέλεσμα.
Επειδη με περιμενει τραπεζι με απειρα σουβλακια και ρετσινα για να ασχοληθω μεχρι κατα της 5 θα απαντησω σε αυτα που γραφεις συντομα γιατι με φαινεται οτι σε ενα θεμα που απλα εβαλα μια ειδηση για το xbox one να πειραξουμε λιγο τον Wally εφαγα παλι το τυρακι και ασχολουμαι γραφωντας χιλια δυο την στιγμη που δεν αναφερα καν της λεξεις NINTENDO και Wii U.
Οταν μια κονσολα οπως το Wii U εχει παραπανω μνημη Ram και ισχυροτερη και πιο συγχρονη καρτα γραφικων απο της κονσολες της προηγουμενης γενιας τοτε ναι φυσικα και ειναι πιο ισχυρη και οταν δουλευουν στην κονσολα ατομα που την γνωριζουν βλεπουμε παιχνιδια οπως το super mario 3D world η οπως το Mario kart 8 που μεχρι και το Edge τα χαρακτηρισε οτι πιο next gen εχουμε δει μεχρι τωρα οταν στην αγορα υπαρχουν ηδη τα ps4 και xbox one.Eπισης δεν αναφερω καν παιχνιδια οπως τα xenoblades chronicles X με το εκπληκτικο Draw distance που ειδαμε στην E3 η το νεο Zelda η το Bayonetta 2 και ενα σωρο αλλα.Τεχνικα τετοια παιχνιδια δεν υπαρχουν στα xbox 360 και ps3 οποτε σαφως και το Wii U ειναι δυματοτερο απο την προηγουμενη γενια οσο αστειο ειναι και που συζηταμε κατι τετοιο.Οταν ομως εσυ δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα εγω ποσο μεγαλη διαφορα να δω με αυτα που βλεπω στο Wii U μεχρι τωρα και με αυτα που βλεπω στο ps4 η που κοροιδευουν τον κοσμο με το remake του the lasta of us την στιγμη που στα συγκρητικα και καλα βιντεο το μονο πραγμα που μπορει να δει καποιος ειναι πως η ps3 εκδοση ειναι απλα λιγο πιο σκοτεινη.Που και να μην παραδεχομουνα δηλαδη οτι η νεα γενια κονσολων σαφως και ειναι πιο δυνατη απο το Wii U και πως το ps4 θα ειναι με διαφορα ο νικητης αυτης της γενιας.Ουτε ηλιθειος να με φτυνουν και να νομιζω πως βρεχει ουτε παροπηδες φοραω για να βγω και να πω οτι το Wii U θα σαρωσει και οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα ισχυς σε σχεση με της αλλες δυο κονσολες.

Προπαγανδα ειναι η παρουσιαση ενος μηνυματος με εναν συγκεκριμενο τροπο ωστε να εξυπηρετησει συγκεκριμενους σκοπους και σκοπος της προπαγανδας ειναι να αλλαξει δραστικα τις αποψεις των αλλων αντι απλως να μεταδωσει γεγονοτα.Εσυ που ειδες εγω να κανω κατι τετοιο εκτος και αν θεωρεις προπαγανδα της ειδησης που διαβασα και της πληροφοριες πριν γραψω αυτα που ποσταρες αλλα και ολα ωσα εχω πει κατα καιρους γιατι για το μονο που δεν μπορει να με κατηγορηση καποιος ειναι πως βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου και τα πλασαρω για ειδησης.Για της φημες/πληροφοριες για την ισχυ του Wii U κλπ τι ειναι προπαγανδα οτι της ανεφερα εδω μεσα την στιγμη που εμφανιζοταν σε ολο το διαδικτυο,τι ειναι προπαγανδα αυτο που εγραφα πως θα εχει ολα τα μεγαλα multiplatform το Wii U μαζι με της αλλες δυο κονσολες την στιγμη που ετσι ξεκινησε η κονσολα με τα assassins creed III,call of duty black ops II,Darksiders II,Batman Arkam City κ.α και το ολο κλιμα αλαξε μετα τους τονους λασπης και τον πολεμο με την EA λογο origins η μηπως ειναι προπαγανδα πως εχει τα περισσοτερα first party απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια και πως ετοιμαζαν μυστικα project που τα ειδαμε φετος στην E3.Που ειδες εσυ τοσους μηνες να κατσω να γραψω και να συγκρινω το Wii U με της αλλες κονσολες που αν δεν το ειχες αναφερει δεν θα γεινοταν τιποτα και με γραφεις για γαιδουρια και μουλαρια φυσικα με δοση πλακας που την καταλαβαινω εννοοιται αυτο.

Ποτε ημουνα εγω απογοητευμενος με την E3 της NINTENDO την στιγμη που επινα την μια μπυρα μετα την αλλη απο την χαρα μου με αυτα που εβλεπα γιατι οτι περιμενα να δω τα ειδα και ακουσα οτι ηθελα να ακουσω εκτος του οτι θα ηθελα και καποιο metroid πχ αλλα θα ερθει και αυτο καποια στιγμη.Οι παρρουσιασεις των αλλον δυο δεν με ενδιαφερουν απλα γιατι xbox one δεν θα παρω ποτε και ps4 θα παρω μονο και μονο για να παιξω το νεο metal gear και τιποτα αλλο γιατι ειμαι μεγλος fan της σειρας.Αν δεν ηταν αυτο δεν θα το σκεφτομουνα καν και το πιο πιθανο ειναι να το παρω δανεικο απο φιλο και να το παιξω και μονο αν δεν γιννει αυτο θα το αγορασω.Μαλον με καποιον αλλον θα εβλεπες μαζι την E3 και ειδικα της NINTENDO και μαλον αυτος θα ηταν απογοητευμενος.

Διαβασε το post Που εγραψα σε αυτη την σελιδα για να δεις ποσο απογοητευμενος ημουνα με οσα ειδα απο την NINTENDO στην E3 http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?28111-E3-2014-%D0%E5%F1%E9%EC%DD%ED%EF%ED%F4%E1%F2-%F4%EF-Secret-Sauce/page10

Για να τελειωνω συνοψιζοντας τα πραγματα ναι το Wii U δεν εχει τεραστια διαφορα με την προηγουμενη γενια οσον αφορα το hardware και αυτα που βλεπουμε μεχρι τωρα αλλα κανεις δεν αμφισβητει οτι οντως ειναι πιο δυνατο οπως και κανεις δεν αμφισβητει την μεγαλη,πολυ μεγαλη,τεραστια δεν θα παιζουμε με της λεξεις τωρα διαφορα που εχουν οι αλλες δυο κονσολες σε σχεση με το Wii U αλλα την διαφορα αυτη εγω μεχρι τωρα δεν την εχω δει με της μικρες η ανυπαρκτες γνωσεις που μπορει να εχω για να καταλαβω καποια τεχνικα θεματα.Ολοι περιμεναν στην E3 να δουνε μεγαλα first party γιατι τα third party ηταν γνωστα και μια απο τα ιδια και τελικα αυτη που εκλεψε την παρασταση ηταν η NINTENDO που παρουσιασε ενα σωρο first party και exclusives γενικοτερα η μηπως και αυτο ειναι προπαγανδα το εχω βγαλει απο το μυαλο μου και δεν εγειναι ποτε;Φυσικα και τους οπαδους των αλλων εταιριων δεν τους ενδιαφερουν τα αποκλειστικα της NINTENDO ασχετα αν θα ηθελαν ενα bayonetta 2 η ενα xenoblade chronicles X η ενα σωρο αλλα και το κρυβουν την στιγμη που εγω παραδεχομαι οτι θα ηθελα να ειχα στην κονσολα μου ενα Metal gear πχ αλλα το γεγονος ειναι οτι σε αυτην την E3 νικητης ηταν η NINTENDO και αυτο δεν το λεω εγω αλλα ολο το ιντερνετ αμεσως μετα την ληξη της E3 και το μονο που ειχαν να πουν ηταν για το Digital event της NINTENDO της στιγμη που μετα απο αυτα καθε μερα υπηρχαν συνεχομενα 8ωρα με gameplay και παρουσιασης απο ολα τα παιχνιδια απο τα διαφορα Treehouse.Και τα παιχνιδια εχουν σημασια αλλα και το hardware με την διαφορα να ειναι οτι ενα φοβερο hardware χωρις παιχνιδια ειναι ενα τιποτα βλεπε psvita και σε ενα πιο αδυναμο Hardware μπορουμε να δουμε παιχνιδαρες και να σαρωνει βλεπε 3DS αλλα και Wii U οπως γεινεται με το Mario kart 8 και που θα γιννει με τα παιχνιδια που περιμενουμε και ειδαμε στην E3.

Eπειδη και γω εχω ολες της κονσολες απο το Atari 2600 και μετα εκτος απο κονσολες της M$ φυσικα και δεν θα καθομαι ολη την ωρα να ψαχνω τα ψεγαδια των αλλων και να χαιρομαι μαυτα με την διαφορα ομως να ειναι πως η βιομηχανια των videogames ειναι πολεμος με την καλη εννοια οπως ειναι και η μπαλα με της ομαδες που υποστηριζει ο καθενας και την διαφορα σε ολα αυτα την κανουν οι οπαδοι και οχι οι φιλαθλοι και επειδη εγω μια ζωη ειμαι οπαδος φανατικος και κολημενος στο καγκελο φυσικα και θα υποστηριξω αυτο που γουσταρω αλλα οχι με παροπηδες και με λογια του αερα και να χαμε να λεγαμε.Και μπορει εσυ και γω να περιμενουμε να δουμε το τελικο αποτελσμα και οχι της 200 γραμμες παραπανω οπως λες αλλα η πλειοψηφια αυτες της 200 γραμμες κοιταει γιαυτο το ps4 εχει πουλησει 8.3εκ μεχρι τωρα και το xbox one 4.8 και το Wii U 6.5 και δεν εχει καμια σημασια που το Wii U κυκλοφορησε πιο νωρις γιατι και το ps4 με το xbox one μαζι κυκλοφορησαν αλλα το ps4 το εχει φαει στην στροφη το Wii U ενω το xbox one παλευει να το φτασει και ειναι 1.7εκ πισω.

Εdit: Oτι και να φερει η Google οι αλλες δυο θα διαλυθουν αλλα η NINTENDO οχι και ο λογος ειναι απλος.Η NINTENDO απο την εποχη του N64 και μετα βασιζεται στον κοσμο της στους πιστους οπαδους της και τους προσφερει αυτα που θελουν να δουν οπως εγειναι στην E3 δεν βασιζεται στα third party για να κανει πωλησεις οπως οι αλλοι δυο γιατι αν δεν ειχαν την third party υποστηριξη και βασιζοταν μονο στα first party θα τους ειχε φαει η μαρμαγγα.Εχει μαθει η NINTENDO να ζει με τα first party οπως και ο κοσμος της κατι που δεν το εχουν οι αλλοι και επειδη το σημαντικοτερο ειναι τα αποκλειστικα οτι θελει ας βγαλει η Google εχει η NINTENDO παιχνιδια δεικα της με το τσουβαλι να αρμεξει δεν εχει προβλημα.Αν ομως παρει καμια google τα GTA,Metal gear και ολα τα αλλα μεγαλα third party απο τους αλλους δυο τοτε θα καταρευσουν σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα σε χρονο ρεκορ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Επειδη με περιμενει τραπεζι με απειρα σουβλακια και ρετσινα για να ασχοληθω μεχρι κατα της 5 θα απαντησω σε αυτα που γραφεις συντομα γιατι με φαινεται οτι σε ενα θεμα που απλα εβαλα μια ειδηση για το xbox one να πειραξουμε λιγο τον Wally εφαγα παλι το τυρακι και ασχολουμαι γραφωντας χιλια δυο την στιγμη που δεν αναφερα καν της λεξεις NINTENDO και Wii U.
Μας τσιγλάς τώρα που είμαστε με το γιούρτι/μήλο για να πέσει η μπάκα :)

metalcandyman είπε:
Οταν μια κονσολα οπως το Wii U εχει παραπανω μνημη Ram και ισχυροτερη και πιο συγχρονη καρτα γραφικων απο της κονσολες της προηγουμενης γενιας τοτε ναι φυσικα και ειναι πιο ισχυρη
Στάκα! ΠΟΣΟ πιο ισχυρή είναι; Αυτό λέω! Πρακτικά πράγματα, 5%, 10% 20%? Εγώ δε θα έκανα καν αυτή τη σύγκριση, θα το πέρναγα στο έτσι, δε γίνεται να κάνω σύγκριση με μηχάνημα του 2006!

metalcandyman είπε:
και οταν δουλευουν στην κονσολα ατομα που την γνωριζουν βλεπουμε παιχνιδια οπως το super mario 3D world η οπως το Mario kart 8 που μεχρι και το Edge τα χαρακτηρισε οτι πιο next gen εχουμε δει μεχρι τωρα οταν στην αγορα υπαρχουν ηδη τα ps4 και xbox one.
Ενώ στις άλλες κονσόλες δεν δουλεύουν καλοί developers, δεν τις ξεζουμίζουν. Ειλικρινά τι είδες στα γραφικά του Mario Kart 8 και εντυπωσιάστηκες; Μιλάμε για precomputed lighting, textures που δεν χρειάζονται μεγάλη ανάλυση ή λεπτομέρεια, δεν ξέρω και αν χρειάζονται mipmapping, γιατί πολύ απλά έτσι είναι η λογική του παιχνιδιού, δεν πρέπει να είναι ρεαλιστικό, δε χρειάζεται να προσωμοιώσουν για παράδειγμα το δερμα του Mario. Οι απαιτήσεις είναι μικρές οπότε μπορείς να πας στα 60fps και στα 1080 γιατί δεν έχεις πολλά να υπολογίσεις real time σε κάθε frame.

Δες το παρακάτω video έχει μια απλή γάτα σε ένα δωμάτιο, εσύ τι λες να είναι πιο απαιτητικό; Το ΜΚ8 ή το παρακάτω;

Επέτρεψε μου να έχω άλλη εντύπωση για τη μάζα. Για μένα πάντα θα υπάρχουν:

-οι κολλημένοι γνωστοί και ως hardcorάδες που όμως είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό,

-οι gamers που είναι σαφώς μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς

-οι περιστασιακοί που οι hardcorάδες τους λένε casual

Εσύ ποιοι λες να είναι το μεγαλύτερο ποσοστό και αυτό που κυνηγάνε οι εταιρίες; Γιατί δε σου δίνουν μια κονσόλα "σκέτη" και σου βάζουν ότι, μη πω, πάνω; Για να προσελκίσουν τον "hardcora"? Αν ήταν έτσι το U θα είχε 2GB μνήμης για τα παιχνίδια και όχι ένα.

Το ίδιο και το XBone, ακόμα και το τελευταίο byte θα ήταν στη διάθεση του προγραμματιστή.

Το χειριστήριο του PS4 δεν θα είχε share και touch κλπ, τα βασικά και τέλος.

Από κει και πέρα οι εταιρίες πετάνε μέσω των γνωστών καναλιών τα "τυράκια" για να φανατήζουν τους "οπαδούς" τους και να τους συσπιρώνουν. Αυτό είναι που με χαλάει αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω :)
 
@Shock Αντωνη για να γινεται κουβεντουλα-χαβαλες μπαινουνε οι διαφορες φημες/ειδησεις κτλ.... Σιγα ποσα ατομα απο ολο το φορουμ ειναι που διαβαζουνε τα next-gen threads νομιζεις, εμεις και εμεις... δεν νομιζω οτι διαφημιζουμε κανεναν.
 
Βρε Γιάννη μου, δεν είναι δικαιολογία το ότι "δε μας βλέπουν πολλοί"!

Κακώς!!! Αν είμαστε σωστοί κι ωραίοι θα μας βλέπουν πολλοί και θα συμμετέχουν περισσότεροι.

Αν φέρουμε κι εδώ το κλίμα της κερκίδας με όλα τα συνεπακόλουθα, σε λίγο θα μείνετε οι δύο σας να τα λέτε. Και προς Θεού ΔΕΝ το λέω για να σας τη σπάσω και να κόψουμε τη κουβέντα, το λέω γιατί το βλέπω σαν κάτι στραβό που αν βελτιωθεί θα περνάμε όλοι καλύτερα.
 
Εχεις ενα δικιο , αν και προσωπικα δεν νομιζω οτι καποιος που ηθελε να μιλησει για nextgen gaming θα τον απετρεπαν τα links απο τα διαφορα sites .

Για να ξεκινησει κουβεντα απο κατι πρεπει να ξεκινησει , μια φημη , μια ειδηση . κατι... Καταλαβαινεις πως το λεω;

ps. Οσο για το οπαδικο θεμα και την κερκιδα που λες , εμεις ειμαστε πολυ ηπιων τονων δεν θυμασαι τι εγινε στο thread Amiga vs All :p (Damn! ελπιζω να μην το θυμηθουνε και ξεκινησουν παλι χαχαχα :p )
 
Kοιτα αντωνη το Retromaniax εχει την τυχη να ειναι ενα forum γενικου περιεχομενου που καλυπτει τα παντα οσον αφορα το ρετρο απο ταινιες και σειρες μεχρι οτι μπορει να φανταστει κανεις οποτε καθε μερα εχει κινηση σε ενα σωρο θεματα και ολο αυτο κρυβει την κατασταση που υπαρχει στα subforums με τα videogames που περα απο ελαχιστες εξερεσεις δεν κουνιεται φυλο.Ετσι λοιπον αν εγω πχ διαβασω οπως και διαβασα πως η square enix θα κυκλοφορησει το Dragon Quest X και στο 3DS η αν διαβασω μια φημη οπως για παραδειγμα πως υπαρχουν πληροφοριες για νεα κονσολα απο την NINTENDO και εμφανιστουν και καποια specs κλπ δεν παιζω το παιχνιδι καμιας NINTENDO και κανενος site απλα ποσταρω κατι σε ενα forum που αν το δουν καποιοι μπορει να ξεκινησει κουβεντα και να γιννει συζητηση γενικοτερα.Αν δεν ποσταρουμε καμια ειδηση η φημη γιατι ετσι και καλα γινομαστε παπαγαλακια και τους κανουμε διαφημηση τοτε αν ειναι δεν ποσταρουμε τιποτα ξανα.

Επειδη αναφερθηκες σε μενα οταν λες θα μεινουμε εμεις οι δυο να τα λεμε εννοωντας εμενα και τον γιαννη εσυ νομιζεις οτι το προβλημα ειμαι εγω που δεν κινητε τιποτα στα θεματα του gaming την στιγμη που εδω και μηνες ειχα να ρθω σε αντιπαραθεση μα καποιον εκτος απο τα παραπανω δεικα μας post.Eδω και μηνες σταματησα οταν καταλαβα πως ο χαμενος ημουν παντα εγω και τα edit και τα PM επεφταν βροχη και μεχρι και Ban εφαγα για καποιες μερες χωρις καν να καταλαβω τον λογο και χαλασε τζαμπα η σχεση μου με ενα δυο ατομα εδω μεσα που τα γουσταρα απο την αρχη και με γουσταραν και αυτα την στιγμη που στα θεματα της amiga κλπ εχουν υποθει πραγματα και θαματα με τον εναν να λεει στον αλλον να παει να παιξει κατι αλλο που παιζετε με τα χερια οπως και διαφορα αλλα ομως δεν ειδα να γεινονται δημοσιες συστασεις,απειλες και ολα αυτα που εχουν γιννει κατα καιρους σε μενα.Αν ελεγα εγω κατι τετοιο δεν μπορω να φανταστω καν τι θα γεινοταν.Κανενα κλιμα κερκιδας κλπ δεν εφερα ποτε εγω εδω μεσα εχω ανοιξη ενα σκασμο θεματα και εχουν γιννει ενα σωρο συζητησεις και αν δεν ανοιξω καποιο νεο θεμα η αν δεν ποσταρω εγω η καποιος αλλος μια ειδηση η φημη απλα δεν κινητε τιποτα.

Σωστοι και ωραιοι ειναι ολοι εδω μεσα αλλα αυτο δεν θα κανει τον κοσμο να ποσταρει στα θεματα του gaming και να γεινεται χαμος γενικοτερα.Νεα θεματα πιασαρικα,νεες ειδησης και γενικοτερα ολα αυτα κανουν τον κοσμο να δειξει ενδιαφερον και να ποσταρει και οχι αν ολοι ημαστε αγγελουδια η αν υπαρχουν μερικοι που δεν ημαστε και εχουμε διαφορετικο χαρακτηρα αλλα που ποτε ομως δεν προσβαλαμε καποιον η ειπαμε πραγματα ανεπητρεπτα.Στην τελικη αν νομιζουν πολλοι απο δω μεσα οτι το προβλημα ειμαι εγω δεν εχω κανενα προβλημα να την κανω αυτη την στιγμη απο το forum και μακαρι απο την αμεσως επομενη ωρα να γιννει χαμος απο νεες εγγραφες που θα πεσουν με τα μουτρα στα θεματα αλλα και να ανοιγουν συνεχως νεα οπως και να ξαναγυρισουν ολοι αυτοι που την εκανα απο δω μεσα τους τελευταιους μηνες η τον τελευταιο χρονο η χρονια.
 
Ρε συ Βασίλη, τι δεν προσέβαλες ποτέ κανέναν; Στα μισά post τρέχει η Μαριάνα από πίσω να τα καθαρίσει και στα άλλα μισά τουλάχιστον "βρίζεις" με το γάντι όσους έχουν διαφορετική γνώμη από σένα!

Και ΌΧΙ δεν θέλω να φύγεις, απλά να καταλάβεις ότι αυτό που βλέπεις εσύ σαν "ήρεμη κουβεντούλα με μπιχτές για τον χαβαλέ", μόνο ήρεμη κουβεντούλα δεν είναι. Προσωπικά μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές ήθελα να γράψω κάτι αλλά σκέφτηκα τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό μετά, και την επίθεση που θα δεχόμουν.

Το αστείο είναι ότι αν νιώθει έτσι ένας από τους διαχειριστές αυτού του χώρου (τρομάρα μου), αναρωτιέμαι πως θα νιώθει κάποιος τρίτος! :)

Η λύση δεν είναι να φύγεις όπως λες αλλά να κατέβεις από τα κάγκελα και να κάτσεις στην θέση σου. Μπορούμε να κάνουμε αυτό το κομμάτι του forum ένα στολίδι, αν μη τι άλλο 4 από τους 4 admins και ολοι σχεδόν οι smods είναι gamers να πάρει!

Για το θέμα των εκτροπών στο thread της διαμάχης Amiga/ST που θέσατε νόμιζα ότι είναι προφανές ότι ΔΕΝ θέλουμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα εδώ μέσα. Αυτά είναι threads πιλότοι, προσπαθούμε να δώσουμε όση περισσότερη γνώση/πληροφορία μέσα από τα VS και να κόψουμε τα χαζά θερμά επισόδεια που ακριβώς ξεκινάνε από τη νοοτροποία του οπαδισμού, αυτού δηλαδή που κατακρίνω εδώ. Νόμζα ότι είναι σαφές!

Όπως επίσης νόμιζα ότι είναι προφανές ότι δεν κατακρίνω την χιουμοριστική αντιπαλότητα όπως αυτή του Σπύρου και του Ντίνου, αυτά είναι το αλατοπίπερο του thread και φαίνεται πως υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός στα πειράγματα τους. Αν μη τι άλλο μου λείπουν κιόλας :(

Για τα υπόλοιπα που έγιναν εκεί είχαμε αποχωρήσεις μελών κάτι που για μένα είναι το χειρότερο από όλα. Να ξέρατε μόνο πόσα άτομα έφυγαν από δω γιατί είχαν παρεξηγηθεί με άλλα μέλη...

Η λύση λοιπόν ποια είναι; να διώχνουμε όσους προσφέρουν αλλά δε μπορούν να ελέγξουν το ταμπεραμέντο τους ή να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε, και να κοντρολάρουμε την κουβέντα για να προφυλάξουμε τη συνέχεια του forum?

Την απάντηση την ξέρετε. Τo Retromaniax είναι ένα αυστηρό forum, έχει σφιχτό moderation αλλά δεν κάνει ban έτσι απλά τους χρήστες. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε την κουβέντα στα κόσμια επίπεδα που θέλουμε, παρεμβένοντας όπου χρειάζεται. Πήραμε το μάθημα μας, μας κόστισε βέβαια την παρέα του Φίλιππα, του Νεκτάριου και άλλων μελών που δε θέλω να κατονομάσω.
 
Θα μπορουσα να γραφω ωρες για να αναλυσω ολα αυτα που γραφεις και για την διαφορετικη αντιμετωπιση μελων εδω μεσα και για χιλια δυο αλλα ομως δεν θα το κανω γιατι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος αλλα και γιατι δεν προκειται να αλαξει κατι.Αυτο που θα πω μονο ειναι πως μια χαρα ειμαι στην θεση μου και πως μια φορα οπαδος για παντα οπαδος και απο το καγκελο δεν κατεβηκα ποτε και ουτε θα το κανω γιατι πολυ απλα εγω τον χαρακτηρα μου δεν τον αλαζω για κανεναν.Σε ωσους αρεσω και με γουσταρουν λοιπον για ολους τους αλλους απλα δεν με καιγεται καρφι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H κατα τα αλλα μεγαλη αποκλειστικοτητα της Crytek για το Xbox one που ονομαζεται RYSE SON OF ROME συμφωνα με τελευτεα νεα ετοιμαζεται να καταφθασει και στα PC σε λιγο καιρο και αυτο το νεο ειναι πολυ ευχαριστο για τους κατοχους υπολογιστων . Ειναι γνωστο τι η Crytek τους τελευτεους μηνες εχει διαφορα προβληματα σαν εταιρια και ειναι σε φαση αναδιοργανωσης οπως επισημα ανεφεραν στελεχη της .Γενικα το Ryse δεν εχει εκπληρωσει ακομα τις φιλοδοξιες που ειχανε στο Χ1 (περιμεναν καλυτερες πωλησεις ) οποτε η μεταφορρα σε αλλη πλατφορμα η ακομα και κονσολα σιγουρα θετικα αποτελεσματα θα ειχε γι αυτους .Δεν ειναι αδιαφορος τιτλος και πιστευω οτι σε ενα δυνατο αλλα οχι πανακριβο pc θα φαινεται πολυ ανωτερο απο οτι στο Χ1 .Επισης υπαρχει και ενα Dead Riising 3 το οποιο ειναι για μεταφορα στα pc αν δεν κανω λαθος.Καθολου ασχημα ;)
 
Ψιλομουφα η παρουσιαση της M$ στην Gamescom αλλα ειχε καποια πραγματα που ξεχωρισαν και μαρεσαν και μενα ασχετα αν δεν προκειται να παρω ποτε xbox one:p

Aυτα που ξεχωριζω εγω ειναι η ανακοινωση της αποκλειστικοτητας του νεου Tomb Raider: Rise of the tomb raider που ειναι οντως μεγαλη υποθεση γιατι δεν μιλαμε για κανενα αγνωστο παιχνιδι.Τα 3 bundles που ανακοινωσαν το ενα με την κονσολα και το fifa 2015 στα 400 ευρω,το δευτερο με την ασπρη κονσολα που προσωπικα δεν με ξετρελανε + το sunset overdrive στα 400 ευρω και το τριτο στα 500 ευρω που θα περιεχει το Call of duty: Advance warfare και την κονσολα με την διαφορα να ειναι στον σκληρο δισκο που θα ειναι 1TB.Τελος ενα απο αυτα που ξεχωριζω ειναι οτι ειδαμε κατι απο το quantum Brake + αυτα που παρουσιασαν για το Halo που παντα εχουν ενδιαφερον για τους xbox fans.

Kατα τα αλλα,fifa 2015,sunset overdrive,forza motorsport 5,fable legends κλπ,κλπ ηταν μια απο τα ιδια και δεν ειναι αξια αναφορας για μενα.

Το Quantum Brake πραγματικα με εντυπωσιασε.Παρακατω το gameplay βιντεο που εδειξαν.Βαλτε το φυσικα σε 1080p Η τουλαχιστων σε 720p.

[video=youtube;c-73i1k47_Q]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φαίνεται πάρα πολύ καλό! Για να δούμε...
 
Άρχισε η αντεπίθεση! Ντα ντα ντα ντααααα (Halo theme) :p
 
metalcandyman είπε:
Το Quantum Brake πραγματικα με εντυπωσιασε.Παρακατω το gameplay βιντεο που εδειξαν.Βαλτε το φυσικα σε 1080p Η τουλαχιστων σε 720p.
[video=youtube;c-73i1k47_Q]

Τώρα το είδα! Παιχνιδάρα!

 

 


Το 'χουν τελικά οι Φινλανδοί από εποχής Death Rally.
 
Το ΟΝΕ παιρνει τα πανω του η Μ$ δεν καθισε με σταυρωμενα χερια.

 




  • New βFriendsβ section β the new Friends section has been available for a few early access Preview members and weʼre expanding it to everyone enrolled in the Preview program. The new Friends section enables users to see at a glance whatʼs going on with their friends. They can stay up-to-date with their current activities, the most popular games their friends are playing, and a Gamerscore leaderboard to see who has improved their Gamerscore over the last 30 days.
  • Snap Center β Some of gamersʼ favorite features in the Xbox 360 guide, are coming to Xbox One in a way thatʼs now truly be side-by-side with games. Messages, friends, parties, and achievements will all be available in the new Snap Center, providing a seamless way to switch back and forth without having to leave a game.
  • Threaded Messages β keeping gamers in their games while they multitask has been a huge focus. The new Messages app features threaded messages with the full conversation history β including embedded links to Game DVR clips β that can be viewed without interrupting gameplay.
  • Media Player β a new app will be available soon that enables users to play media files from either an attached USB device or from a network connected home media server that supports DLNA protocols. The preview version of the Media Player app will initially only support USB devices, with DLNA support coming soon. Xbox One will support more formats than Xbox 360, including support for dozens of new file formats like mpeg 2 TS, animated gifs and mkv which will be added by the end of the year. See below for additional file formats.
  • Xbox One Digital TV Tuner βannounced last week, this new accessory will enter a limited preview program in Europe (UK, France, Germany, Italy, and Spain), in advance of its retail launch beginning in October.
  • Stream TV to SmartGlass β launching first in markets receiving the Xbox Digital TV Tuner, Xbox One owners will be able to stream their TV across their home network to their smartphones and tablets using the Xbox SmartGlass app. They can also pause, play and rewind as well as change channels, without interrupting gameplay on the Xbox One. This will work for SmartGlass apps on Windows, iOS, and Android.
  • Boot to TV β Now Xbox One owners will be able to set their console to boot directly to television when coming out of connected standby.
  • Live TV mini guide β for markets where OneGuide is available, a new mini guide on the bottom of the screen will display details about the TV content that is currently playing. Users can quickly change channels and see whatʼs on other channels, while still watching TV.
  • Country Expansion β weʼre doing a lot of work on the backend to prepare for Xbox One to launch in 29 new markets
    in the coming weeks.

 


Εδω το Digital Tuner που θα βλεπουμε ψηφιακα και Κοntra Channel στο ΟΝΕ.


 


Xbox-One-Digital-TV-Tuner.jpg

Και εδω τα media files Που θα υποστηριζονται

 




Xbox One compatible file types
  • 3gp audio
  • 3gp video
  • 3gp2
  • aac
  • adts
  • animated gif
  • asf
  • avi divx
  • avi dv
  • avi uncompressed
  • avi xvid
  • bmp
  • jpg
  • gif
  • h264 avchd
  • mjpeg
  • mkv
  • mov
  • mp3
  • mpeg 1 ps
  • mpeg 2
  • mpeg 2 hd
  • mpeg 2 ts
  • mpeg 4 h264 aac
  • mpeg 4 sp
  • png
  • tiff
  • wav
  • wma
  • wma lossless
  • wma pro
  • wma voice
  • wmv
  • wmv hd

 

 


 
Πραγματικα τους βγαζω το καπελο εκει στην M$ και χαρα στο κουραγιο τους που με τοσο φτυσικο με τοσες μουντζες και με τοσες σφαλιαρες αυτοι συνεχιζουν ακαθεκτοι και προσπαθουν να πουλησουν κονσολες στην ιαπωνια.Χιλιες φορες να προσπαθουσαν να πουλησουν παγακια στους εσκιμωους και αμμο στους βεδουινους της ερημου παρα xbox one στους ιαπωνες.

Το Kotaku δημοσιευει φωτογραφιες απο το launch του xbox one στην ιαπωνια και πραγματικα παει να σπασει καθε αρνητικο ρεκορ η M$.Mιλαμε ολες οι φωτογραφιες ειναι για τρελο γελιο χαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl: Πιο πολυ κοσμο εχει το νεκροταφειο του χωριου μου στης 3 τα ξημερωματα παρα τα μαγαζια της ιπαωνιας στο launch του xbox one :rofl: :rofl: :rofl:

http://kotaku.com/japans-xbox-one-launch-as-sad-as-youd-expect-1630411606?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
 
metalcandyman είπε:
Πραγματικα τους βγαζω το καπελο εκει στην M$ και χαρα στο κουραγιο τους που με τοσο φτυσικο με τοσες μουντζες και με τοσες σφαλιαρες αυτοι συνεχιζουν ακαθεκτοι και προσπαθουν να πουλησουν κονσολες στην ιαπωνια.Χιλιες φορες να προσπαθουσαν να πουλησουν παγακια στους εσκιμωους και αμμο στους βεδουινους της ερημου παρα xbox one στους ιαπωνες.
Το Kotaku δημοσιευει φωτογραφιες απο το launch του xbox one στην ιαπωνια και πραγματικα παει να σπασει καθε αρνητικο ρεκορ η M$.Mιλαμε ολες οι φωτογραφιες ειναι για τρελο γελιο χαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl: Πιο πολυ κοσμο εχει το νεκροταφειο του χωριου μου στης 3 τα ξημερωματα παρα τα μαγαζια της ιπαωνιας στο launch του xbox one :rofl: :rofl: :rofl:

http://kotaku.com/japans-xbox-one-launch-as-sad-as-youd-expect-1630411606?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
Αν και στον υπόλοιπο κόσμο αυτό που γίνεται με την νέα γενιά, και ειδικά στο X1 vs PS4 είναι για γέλια και για κλάματα...

Αν και η MS πραγματικά έχει φάει πάρα πολύ κράξιμο χωρίς λόγο... Αν ακόμα και σήμερα συνεχίζει να τρώει κράξιμο και φτύσιμο για την "τακτική" και την "τιμή" της (Που εδώ και αρκετό καιρό είναι στα ίδια ή και καλύτερη θέση από την SONY..)... Όμως στο θέμα της Ιαπωνίας πραγματικά είναι ασυχώρετη!

Μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχε καταλάβει ότι δεν την χωράει αυτή η χώρα, και να μην εμπλακεί καθόλου γιατί μόνο κακό στην εικόνα της κάνει.
 
Σημερα πεταχτηκα στα Gamestop για να δω για κανα μεταχειρισμενο παιχνιδι PS vita και αντικρισα μια εικονα οπου 2 ατομα κρατουσανε Χ1 και τα δινανε για ανταλλαγη PS4..

Επειδη ξερω τον εναν υπαλληλο εκει τον ρωτησα τι γινεται γενικα με το χ1 και Ps4 και μου ειπε οτι το PS4 ξεσκιζει και το Χ1 ισα που πουλαμε μια κονσολα την ημερα. Στο θεμα της ανταλλαγης μου ειπε οτι δεχτηκαν μεχρι και 20 Χ1 σε μια μερα για να τα ανταλλαξουν με PS4..

Πιστευω οτι η MS βλεπω να χανει εδαφος αντι να κερδιζει ..
 
Με το γιαπωνεζικο launch θα ανακτησει το χαμενο εδαφος πολυ συντομα .....
 
Lost case είναι το X1, ούτε τον Wally δεν πείσανε... :fafoutis:
 
Πίσω
Μπλουζα