XBOX ONE

Aardvark είπε:
Oλος ο κοσμος γελαει,προχτες το ειπανε και στο δελτιο του MEGA,ζουμε μεσα στον μικροκοσμο μας ονοματι Retromaniax,δεν φτανει αυτο δημιουργουμε εναν ακομη μικροτερο που ολοι οι παιχτες που παιζουνε τα pro και τα Mario δεν εχουνε τιποτα αλλο να κανουνε στην καθημερινοτητα τους παρα να μετρανε πολυγωνα και FPS.
Mεσα σε αυτον τον μικροκοσμο του μικροκοσμου παιρνουμε points και kudos ,ψηλωνουμε κατι ποντους οποιος εχει τα περισσοτερα frames.
Αυτούς που παίζουν Mario άστους έξω από αυτή την φράση...

Αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα μετρήσουν καρέ πιξελ και πολύγωνα!

Και άλλοι πριν λίγο καιρό έλεγαν "δεν μπορώ να παίξω Mario Kart γιατί δεν έχει σταθερά 60 fps και με ενοχλεί" ή κράζουν τους άλλους γιατί ο τάδε τίτλος είναι στα 900 και όχι στα 1080. ;)
 
@ Αadvark Αν εσυ αυτα καταλαβες απο οσα γραφω εγω η καποιος αλλος τοτε εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος.Προνομιο των κατοχων xbox one και ps4 ειναι να μαλωνουν ποιος την εχει μεγαλητερη και οχι οσοι παιζουν mario γιατι αυτοι εχουν παρει χαμπαρι τι κονσολα εχουν στα χερια τους και απλα γουσταρουν τα παιχνιδια χωρις να τους νοιαζη αν αυτα τρεχουν σε 720p η 1080p.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω παιχτες Μαριο βλεπω να ποσταρουν για FPS και ποιος την εχει μικροτερη.

 


 
Μάλλον κάπου κάτι βλέπεις λάθος...

Και ακόμα και να το έχουν πει κάποιες λίγες φορές, πέρα από το ότι δεν τους παίρνει, το λένε για να ειρωνευτούν ή ακόμα και για να σπάσουν πλάκα με αυτούς που πραγματικά έχουν τα πίξελ τα καρέ και τα πολύγωνα σαν βασικό κριτήριο για το τι κάνει ένα παιχνίδι καλό.
 
Ποιους δεν παιρνει??

Τι σχεση εχει αυτο το το XBOX ONE?
 
παλι τα καταφερε η ubisoft να ασχολουνται ολοι μαζι της ..κριμα γιατι το assasins creed στις αρχες του ηταν ενας πολυ δυνατος τιτλος και εχει καταντησει να κυκλοφορει καθε χρονια σαν το fifa με καλυτερα γραφικα καθε φορα .Δυστυχως η μοδα πλεον που εχει γινει επιδημια σε console και pc gamers (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα ) ειναι ΠΡΩΤΑ να κοιταζεις αναλυσεις γραφικα καρε σε ενα τιτλο και μετα ολα τα υπολοιπα .Για να δωσω ενα παραδειγμα απεκτηsα πριν 2 εβδομαδες το Ryse Son Of Rome στο pc το γνωστο περσινο παιχνιδι του Xbox one το οποο μεταφερανε στα pc και δεν το κρυβω οτι απο την πρωτη στιγμη που το ειδα μου αρεσε παρα πολυ και ειπα οτι αν κυκλοφορησει για pc θα το αποκτησω . Ε λοιπον τα γραφικα ειναι πανεμορφα ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΤΩ με δυο λογια σε 1080 p και σχεδον ολα τα γραφικα στο μεγιστο .Τι να το κανεις που το gameplay με αριστα το 10 μετα βιας φτανει το 5 .Οποιος εχει ασχοληθει καταλαβενει τι λεω ...Εαν θελω να δω τρελα γραφικα βαζω καμμια ταινια animation ρε παιδια σε 1080 p και γουσταρω η κανενα tech demo nvidia η της amd η δεν ξερω τι αλλο .Ουσια δεν βλεπω και απο τις 3 εταιριες ...περιεργη κατασταση και ειναι ξεκαθαρο οτι λιγες εταιριες πλεον καθονται να δουλεψουν σοβαρα .Οι περισοτερες βιαζονται να παραδοσουν τα παιχνιδια .Εποχη του dlc και της μετριοτητας και των 5ωρων τιτλων
 
Ευχάριστα νέα για τους απανταχού indie devs

H μαμά θα ανοίξει το XBOne για όλους, τώρα με κάποια συνδρομή χωρίς συνδρομή δεν ξέρω αλλά είναι ευχάριστο το ότι το stock XBone θα γίνεται dev console για μας τους κοινούς θνητούς!
 
Το αποκλειστικο παιχνιδι της χρονιας ερχεται στο xbox one στης 18 μαρτιου και ειναι το Fruit Ninja Kinect 2 με κοστος 14.99$ :rofl:

Οσοι αγορασατε την κονσολα επιτελους ερχεται ενα παιχνιδι που δικαιωνει την επιλογη σας και θα εκμεταλευεται πληρως το next gen hardware Της κονσολας :points:

[video=youtube;UTVIERT-JF8]

 
Έτσι είναι τα παιχνίδια της νέας γενιάς; Να χαρώ εγώ. Ευτυχώς που έχω τις ρετροκονσόλες μου...
 
metalcandyman είπε:
Το αποκλειστικο παιχνιδι της χρονιας ερχεται στο xbox one στης 18 μαρτιου και ειναι το Fruit Ninja Kinect 2 με κοστος 14.99$ :rofl:
Οσοι αγορασατε την κονσολα επιτελους ερχεται ενα παιχνιδι που δικαιωνει την επιλογη σας και θα εκμεταλευεται πληρως το next gen hardware Της κονσολας :points:

[video=youtube;UTVIERT-JF8]

Τι γελάς ρε!; Αφού είπαμε ότι η σούπες.... όπα, sorry, λάθος γράμμα.. η σούπερ νέα γενιά έχει παιχνιδάρες!! :armed:
 
Ελπιζω να εχει την αποδοχη που του "αρμοζει" :)

Δεν ειναι παιχνιδι που να ανταποκρινεται στα δημογραφικα του XBOX παντως.

Ειναι παιδικο...οτι πρεπει για WiiU. Εκει θα εχει πωλησεις και οχι απογοητευτικα νουμερα οπως hardcore games σαν το Bayonetta2 που πηγε απατο δυστυχως. Μα και αυτοι τι σκεφτοντουσαν και το εβγαλαν στο WiiU? Αβυσσος η ψυχη των πολυεθνικων :)
 
Πωλησεις Bayonetta 1 στο ps3 των 85 εκατομμυριων κατοχων 1,2 εκατομμυρια.

Πωλησεις Bayonetta 1 στο xbox 360 των 85 εκατομμυριων κατοχων 900 χιλιαδες κομματια.

Πωλησεις Bayonetta 2 στο Wii U των 9.2 εκατομμυριων κατοχων 700 χιλιαδες.

Που πηγε απατο λοιπον το παιχνιδι και που την ιδια τυχη θα ειχε αν κυκλοφορουσε και το 2 φαινεται πολυ καλα οπως φαινεται και πολυ καλα πως μια χαρα πηγε στο Wii U.

Oσο για το τι σκεφοντουσαν και το κυκλοφορησαν στο Wii U η παροιμια ''Με τον παρα μου...............'' τα λεει ολα και οπου παρας βαλτε την NINTENDO.
 
Ιδιες πωλησεις με το Mario and Sonic Olympics :)

2000 τιτλοι να διαλεξεις απο τη μια, 100 απο την αλλη.
 
Mια σοκαριστικη ειδηση που θα συγκλονισει την παγκοσμια gaming κοινοτητα και σιγουρα θα ριξει σε καταθλιψη ολους τους φιλους και οπαδους της M$ ειδε το φως της δημοσιοτητας καθως η M$ δεν ανανεωσε και εγκατελειψε το trademark του Viva Pinata μετα το περασμα του απο το xbox 360 που μαλιστα ειχε και sequel.Πολυ κριμα που θα μεινετε με την ορεξη ολοι οι οπαδοι του viva pinata που θελατε σαν τρελοι μια xbox one εκδοση αυτου του εκπληκτικου,απιστευτου και τιτανομεγιστοτεραστιου παιχνιδιου :p
 
Oh+xbox+one+source+a+post+on+reddit+probably+will+need_c662a4_4608687.jpg

Βρηκα τυχαια αυτο στο ιντερνετ.. :p
 
Εχθες μου ηρθε η συλλεκτικη του XBOX ONE Gears Of War 4 limited edition.

Σημερα το βραδυ θα δοκιμασω το παιχνιδι και θα πω τις αποψεις πανω κατω τι λεει. Οριστε μερικες φωτος :
 
Τελικά αυτή η κονσόλα, αξίζει μόνο για την Backward Compatibility!!! Γι' αυτό μάλλον δεν βγαίνει και τίποτε παρόμοιο στα Windows 10!! (Από την άλλη ας τα βλέπει αυτά η Sony, που έχει "μεταφράσει" καμιά 20αριά PS2 games μόνο!!)
 
Αν κάποιος έχει 360 παιχνίδια και δεν έχει πλέον 360, καλύτερα να αγοράσει xone, με την προϋπόθεση ότι τον καλύπτουν τα bc παιχνίδια.

Το μόνο θέμα είναι ότι θα πρέπει να αγοράσει την  1TB έκδοση, γιατί εξ' αρχής περισσεύουν 780 ή 800GΒ, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Επιπλέον,το κάθε bc παιχνίδι είναι γύρω στα +800MΒ, χωρίς τα updates.    
 
Πίσω
Μπλουζα