XBOX ONE

Παιχνιδάρα, και ένας λόγος να το ξαναπαίξω...από Οκτώβριο.

 
Πριν 10 μέρες περίπου αγόρασα με την προσφορά γνωστού καταστήματος ένα XBOX One X μαζί με μερικά παιχνίδια. Γλύτωσα γύρω στα 110 ευρώ. 4Κ τηλεόραση δεν έχω βέβαια για να το δω σε πλήρη δράση αλλά μέχρι στιγμής το όλο πακέτο με έχει ικανοποιήσει με Pass κατεβάζεις όλοκληρα παιχνίδια (λόγω όγκου θέλουν όμως μέρες) και το χειριστήριο το βρήκα άριστης ποιότητας. Επίσης είναι εντελώς αθόρυβο κάτι που το PS3( δεν ξέρω το 4 ) δεν έχει σαν προνόμιο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
99 ευρω στελνει Ελλαδα το ONE S με τα μτφ μεσα.
Ειναι η all digital εκδοση χωρις τα δισκακια.
Εγω δεν αντισταθηκα μονο και μονο για τα Gears.

Link
 
Αυτό το all digital δεν προϋποθέτει συνδρομή στο Game Pass οπότε μηναίο κόστος. Που είναι το όφελος τελικά σε βάθος χρόνου;
 
@johnny19818 Μπορεις να παιρνεις παιχνιδια απο το Store αν θες. Οπως δηλαδη παιρνεις και τα κανονικα.
 
Mετα το τελευταιο Update του ΟΝΕ , o edge browser ειναι ακριβως ιδιος με αυτου των Win 10 και με υποστηριξη mouse και πληκτρολογιου.
Μονη ελειψη προς το παρον ειναι οτι δεν εχει υποστηριξη extensions για adblocker Κτλ.
Και μετα την προσθηκη speed playback στο app του youtube, Kodi, netflix, προσωπικα αντικαθιστα το πισι μου σε καζουαλ λειτουργιες.
Nice.
 
Στις κονσολες εγω εχω φτασει μεχρι το xbox 360 και γενικα δεν εχει και πολυ μεγαλες διαφορες στα γραφικα οποτε μια χαρα ειναι και το xbox 360.:thumbup:

Eβλεπα και στο youtube πριν τις διαφορες που εχουν σε καποιες παιχνιδαρες οπως στο rise of the tomb raider του 2015 και το xbox 360 στεκεται πολυ καλα στην συγκριση των γραφικων με το xbox one.Και τα halo που ειδα μια απο τα ιδια.Τα gears of war ουτε και αυτα ειχαν την εξελιξη που περιμενα στα γραφικα.

 
Πίσω
Μπλουζα