XBOX Scorpio (Παρουσιαση απο το Digital Foundry)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
Λιγο περιεργο να ανοιξω εγω αυτο το θεμα που απεχθανομαι τα xbox σαν κονσολες αλλα τι να κανουμε αφου πηρα εγω πρωτος πρεφα την ειδηση :p :p:p

Η ειδηση λοιπον ειναι πως την πεμπτη το DF αποκλειστικα θα παρουσιαση το XBOX Scorpio οπως ανακοινωσε στο Twitter.Aντε να δουμε τι θα ειναι και αυτο γιατι μονο τα specs δεν παιζουν ρολο αν δεν εχει παιχνιδια και κυριως αποκλειστικα της προκοπης βρωμα η δουλεια.

Για την ωρα ελλαδας κλπ ας γραψει καποιος που θα μπει στο Link γιατι δεν τα παω καλα με της ωρες.
 
4μμ ωρα Ελλαδος ειναι. Αντε να δουμε τι θα μας δειξει και η Microsoft.
 
Αντε μηπως και επιστρεψω στις nextgen κονσολες
 
Ξερω οτι η MS θα δειξει κατι καλυτερο απο PS4 Pro αλλα υπαρχει ενα σοβαρο θεμα που πρεπει να κοιταξει που αφορα τους τιτλους.

Εχεις ομαδες οπως την RARE και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις ενα Kameo 2; Perfect Dark 3; Banjo 3 και μετα ξανακανεις συνεργασια για τιτλους οπως Blue Dragon η Lost Odyssey κατι. Με τιτλους Forza, Killer Instinct, GOW δεν πηγαινεις και πολυ μπροστα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι η τελευταια ευκαιρια της MS να συσπειρωσει τον hardcore κοσμο οπως εκανε με το πρωτο XBOX που πηρε τους Dreamcast-αδες λογω των τιτλων φωτια που εβαλε στο παλμαρε.

Εδω και πολλα χρονια τα JRPG ειναι για τα σκουπιδια. Aς ενωσει την Team Andromeda να δουμε ενα νεο Panzer JRPG και ενα νεο Panzer rail shooter.

Να αγορασει την Cave.

Nα δουμε συνεχειες σε τιτλους κολαση της Sega που ειναι σε αδιανοητο ληθαργο!

Και...να δωσει ΙΣΧΥ!
 
Παντως στην κοινοτητα γενικοτερα δεν αρεσε αυτο το πραγμα με ''παρουσιαση'' της κονσολας απο το DF.Αλλο να παρουσιαση την κονσολα η εταιρια να κυκλοφορησει και μετα το DF να κανει την αναλυση του και αλλο στα καλα καθουμενα να δουμε τι ειναι το scorpio απο το DF γιατι οταν σε δεινει η M$ τετοια αποκλειστικοτητα εχεις ραμμενο το στοματακι σου το βουλωνεις και κουκουλωνεις ολα τα στραβα που μπορει να εχει η κονσολα και την εκθιαζεις και λες μονο τα καλητερα.Τωρα οσο για την κονσολα ειναι δεδομενο πως θα ειναι πιο ισχυρη απο το ps4 pro αλλα πλεον η ισχυ και μονο ειναι για τα προβατα που σκεφτονται μονο ποιος την εχει πιο μεγαλη το σημαντικο ειναι τα παιχνιδια και αυτα θα δωσουν την επιτυχια στο scorpio σε ευρωπη και αμερικη φυσικα και μονο γιατι και 20Tflops να ειχε στο japan παλι 500 κομματια θα πουλαει και πολλα ειπα.Τα αποκλειστικα ειναι η λεξη κλειδι Και ηδη με το xbox one τα εκανε μανταρα σαυτο το θεμα γιατι καποιος οπως εγω πχ με με PC που παταει κατω για πλακα οποιοδηποτε scorpio παιζω και γουσταρω ολα τα Multiplatforms στην καλητερη εκδοχη τους οσον αφορα γραφικα,αναλυση κλπ και δεν υπαρχει κανενας λογος αγορας του scorpio αν δεν υπαρξουν αποκλειστικα που να αξιζουν.
 
Wally είπε:
Εδω και πολλα χρονια τα JRPG ειναι για τα σκουπιδια. Aς ενωσει την Team Andromeda να δουμε ενα νεο Panzer JRPG και ενα νεο Panzer rail shooter.
Υπερβολικο σε βρισκω. Υπαρχουν και καλα παιχνιδια τα τελευταια χρονια. (πχ. Xenoblade Chronicles , Dark Souls , Last Story , Ni no Kuni ,Nioh κ.α...)

Ειμαστε off topic βεβαια αλλα μου βαρεσε στο ματι :p
 
Dark Souls JRPG? Χροοοονια εχω να παιξω ενα JRPG της προκοπης
 
Wally είπε:
Dark Souls JRPG? Χροοοονια εχω να παιξω ενα JRPG της προκοπης
Ε Ιαπωνικη εταιρια το βγαζει...

Παιξε Xenoblade Chronicles :p (ειναι τα μονα που προτεινω με σιγουρια ειδικα το 1ο)
 
Για να παραφράσω τον Bill Clinton...It's the games, stupid! Η Microsoft επιστρέφει σε μια δοκιμασμένη (από το πρώτο Xbox) αλλά αποτυχημένη συνταγή...Να βγάλει την ισχυρότερη κονσόλα στην αγορά. Και; Καταρχάς για όσους θέλουν high fidelity η ισχυρότερη κονσόλα υπάρχει και λέγεται PC. Αυτό που διαχωρίζει το PS4 με το Xbox είναι τα παιχνίδια. Το πρώτο έχει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών αποκλειστικών τίτλων ενώ το δεύτερο δεν έχει. Δεν γυρίζει το ματσάκι λανσάροντας ένα πιο ισχυρό σύστημα αν δεν έχεις αποκλειστικούς τίτλους. Ή αν δεν προσφέρεις κάτι ξεχωριστό τέλος πάντων.
 
Παρουσιαστηκαν τα επισημα specs της κονσολας και αυτο που εχω να πω ειναι αυτο που εγραψα παραπανω πως καποιος με ενα ισχυρο PC απλα δεν του καιγεται καρφι ειδικα για M$ Κονσολα.Αν το scorpio κυκλοφορησει με πολυ ανταγωνιστικη τιμη και ανακοινωθουν αρκετα και καλα αποκλειστικα απο δω και περα και κυριως στην Ε3 τοτε αλαζει καπως το πραμα.Οσο για τους ανταγωνιστες δεν νομιζω να ιδρωσε κανενος το αυτι στη sony με αυτα που ειδε για το scorpio και δυνατη κονσολα ειναι το ps4 και αποκλειστικα εχει αλλα και στην αλλη πλευρα στην πλευρα της NINTENDO μια απο τα ιδια η M$ στην ιαπωνια απλα δεν υπαρχει το switch εχει ξεκινησει πολυ δυναμικα απο θεμα πωλησεων και εχει πιασει το νοημα με αυτο το συνδιασμο home και Portable μεχρι και ο προεδρος και ο ceo της square enix σε σχεστικη ερωτηση για τα switch και scorpio δηλωσαν πως προτεραιοτητα τους ειναι το switch.Eτσι λοιπον καλη και χρυση η πιο δυνατη κονσολα στον κοσμο που πλασαρει η M$ αλλα χωρις αποκλειστικα βρωμα η δουλεια.

 
The bottom line is that Scorpio's six teraflops will almost certainly go a lot further than an equivalent PC part. I asked Microsoft about this specifically, and they raise a number of good arguments that make the case strongly. Firstly, that their shader compiler is far more efficient than PC equivalents (think of shaders as native GPU code). Secondly, addressing the hardware directly via their API and with access to console-specific GPU extensions again adds to the advantage of a fixed platform box. And finally, they point to their optimisation software - PIX (Performance Investigator for Xbox) - as a tool that provides the path to console-specific optimisations that PC simply cannot get.
From what I've seen so far, there is some evidence that Scorpio's true 4K performance could pose a challenge to the likes of Nvidia's GTX 1070 and AMD's Fury X-class hardware.
digitalfoundry-2017-project-scorpio-revealed-the-full-story-149125290221.png


"We essentially moved Direct3D 12," says Goossen. "We built that into the command processor of the GPU and what that means is that, for all the high frequency API invocations that the games do, they'll all natively implemented in the logic of the command processor - and what this means is that our communication from the game to the GPU is super-efficient."
Αν η τιμη ειναι καλη με τα specs ειναι εξαιρετικα (η 1070 κανει μια 400αρα)...εχει potentials. MS ξεκινα να αγοραζεις studios!
 
Ο,τι κονσόλα και να βγάλεις, όσο καλά γραφικά κι αν αποδίδει, αν δε βγάλεις παιχνίδια του στυλ Uncharted/Last of us/Horizon zero dawn, μένεις πλέον στην ίδια τάξη. Μιλάμε για ιστορία, σενάριο. Μιλάμε να σε κάνει να μη θες να σταματήσεις να παίζεις, ή να θες να σταματάς παίζεις για να έχεις και την επόμενη ημέρα επειδή δε θες να τελειώσει. Τα προαναφερθέντα παιχνίδια έτσι μ'εκαναν να νιώθω την ώρα που έπαιζα. Δεν ήθελα να τελειώσουν.

Αφτά...
 
Ετσι ειναι οπως τα λες.
 
χαχαχαχαχαχα ρε ουστ!!!!
 
Ο,τι κονσόλα και να βγάλεις, όσο καλά γραφικά κι αν αποδίδει, αν δε βγάλεις παιχνίδια του στυλ Uncharted/Last of us/Horizon zero dawn, μένεις πλέον στην ίδια τάξη.
Οι τρεις καλύτεροι λόγοι, να πάρεις PS4!!!
 
Rygar είπε:
Ο,τι κονσόλα και να βγάλεις, όσο καλά γραφικά κι αν αποδίδει, αν δε βγάλεις παιχνίδια του στυλ Uncharted/Last of us/Horizon zero dawn, μένεις πλέον στην ίδια τάξη. Μιλάμε για ιστορία, σενάριο. Μιλάμε να σε κάνει να μη θες να σταματήσεις να παίζεις, ή να θες να σταματάς παίζεις για να έχεις και την επόμενη ημέρα επειδή δε θες να τελειώσει. Τα προαναφερθέντα παιχνίδια έτσι μ'εκαναν να νιώθω την ώρα που έπαιζα. Δεν ήθελα να τελειώσουν.
Αφτά...
Δηλαδη τα gears of war,halo δεν σαρεσουν?
 
Δεν είπα ότι δε μου αρέσουν, απλά δε μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πλέον. Το ίδιο συμβαίνει και με τα call of duty/medal of honor. Δεν έχουν κάτι νέο να δείξουν για να με εντυπωσιάσουν, ανακύκλωση μόνο με νέα γραφικά και διαφοροποιημένο χειρισμό. Εδώ μ'εχει κουράσει ακόμα και το assassins creed. Μιλάμε για μια ολόκληρη σειρά παιχνιδιών έτσι; Αυτά τα παιχνίδια πάντως (GOW/HALO/COD/MOH/Resident evil κλπ) μου θυμίζουν τη φάση με τα νέα Zelda/Mario που προσπαθεί η Νιντεντο να προωθεί τις κονσόλες της λες και είμαστε στο 1985, δηλαδή τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, ουδέν νέον από το μέτωπον.

Βγάλε ρε παιδί μου κάτι νέο, ΕΝΤΕΛΩΣ νέο. Μην ανακυκλώνεις. Η Guerilla ας πούμε χρειάστηκε 6 χρόνια για να βγάλει το horizon zero dawn, αλλά εβγαλε παιχνίδι σταθμό. Από τα γραφικά, το gameplay, τη δυνατή ιστορία, το όλο κονσεπτ. Εχω τελειώσει το 90% του παιχνιδιού μαζί με την κύρια αποστολή, μου μένουν λεπτομέρειες και συνήθως σε άλλα παιχνίδια είχα ήδη σταματήσει. To watchdogs2 μ'αρεσε αλλά μόλις τελείωσα, δε μου έκανε κέφι να κάνω κάτι άλλο. Εδώ δεν εχω σταματήσει. Προσπαθώ να βρω διαφορετικούς τρόπους να καταστρέψω το ίδιο ρομπότ ή π.χ. να τα κάνω να τσακώνονται μεταξύ τους πολλά μαζί και να γίνεται πανζουρλισμός κι εγώ να κάθομαι να τα βλέπω κρυμμένος. Αυτό είναι το παθητικό gameplay, όπου έκανες μια κίνηση και χαζεύεις με το αποτέλεσμα. Παθητικό gameplay είναι να χαζεύεις το τοπίο.

Ολα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και επαναλαμβάνω, δεν είμαι φαν. Ολα τα παιχνίδια μ'αρέσουν, απλώς αν με βάλεις να διαλέξω κονσόλα με βάση τα παιχνίδια που τρέχει η καθε μια που δεν τα τρέχει η άλλη (οι αποκλειστικότητες), θα διάλεγα PS4.

Captain Kal είπε:
Οι τρεις καλύτεροι λόγοι, να πάρεις PS4!!!
Που'σαι ρε κάπτεν!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rygar είπε:
Η Guerilla ας πούμε χρειάστηκε 6 χρόνια για να βγάλει το horizon zero dawn, αλλά εβγαλε παιχνίδι σταθμό. Από τα γραφικά, το gameplay, τη δυνατή ιστορία, το όλο κονσεπτ.

γκουχ γκουχ... παιχνιδι σταθμο και game of the year μια εταιρια εβγαλε και ξερεις καλα πιο ειναι αυτο .(Zelda Breath of the Wild :p )



εε ολοι τις αποψεις μας λεμε!! Δεν γινεται να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχοντας και μια συμπάθεια στις κονσόλες της MS, θεωρώ ότι η έκανε το σωστό. Κάποιος έπρεπε να ξεκολήσει από το μέτριο και φθηνό. Ο κύριος DF σε άλλη συνέντευξη του για το Scorpio, είπε... "ότι δίνεις παίρνεις"… Ίσως το 700άρι να μην είναι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα.

Έδωσαν 6-7 μήνες νωρίτερα από την επίσημη κυκλόφορία, αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν θυμάμαι πότε ξανάγινε κάτι τέτοιο.

Το τι κουβαλάει το Switch πραγματικά μέσα του, αν δεν κάνω λάθος, το μάθαμε σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. 2+ ετών hardware και καμία customια.

Αν το Scorpio πάει καλά σε πωλήσεις, μπορεί να βοηθήσει και τον ανταγωνισμό.

Και μια κακία... Ύστερα από το επικό “Τα πάντα για το Nintendo Switch!”, θέλω το “Τα πάντα για το Χ Scorpio!”.
 
Πίσω
Μπλουζα