(XBOX1) τροφοδοτικο PC σε XBOX1

bambatsas

RetroN00b
Joined
1 Mαϊ 2012
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
θελω να κανω το εξης να βαλω ενα τροφοδοτικο απο pc σε xbox1 ετοιμαζομαι να του φτιαξω σε pc mod φαση και επειδη το χβοχ εχει προβλημα αναβοσβηνει ειναι τροφοδοτικο 99% γιατι εχω ψαχθει . θελω απο καποιον βοηθεια εναν καλο οδηγο εαν γινετε η σε βιντεακι
 

bambatsas

RetroN00b
Joined
1 Mαϊ 2012
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
Wally είπε:
δεν με καταλαβες εχω ενα τροφοδοτικο απο pc και θελω να το κανω να δουλευει στο χβοχ . αυτο δεν με βοηθα σε κατι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

D@redevil

Retired Admin
Joined
31 Οκτ 2008
Μηνύματα
8.890
Αντιδράσεις
293
Βασικά, έχω την εντύπωση ότι σε βοηθάει. :xm:

Φτιάχνει ένα καλώδιο που από τη μια μεριά κουμπώνει στο τροφοδοτικό που έχεις και από την άλλη, κουμπώνει στο xbox σου με ενδιάμεση μια πλακέτα.

Τέλος πάντων, για ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=515698

[edit] Πληροφορίες για την ενδιάμεση πλακέτα από το site:

This is a popular device for case-modders or people looking to use their Xbox in a vehicle. It will allow for an ATX power supply to power your Xbox, rather than the original Xbox power supply. This is especially useful for installing your Xbox in a PC case or using 12V from a vehicle to power it.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

bambatsas

RetroN00b
Joined
1 Mαϊ 2012
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
δεν γινετε να εχω ενδιαμεσα μια πλακετα :p ομως ουτε σε αυτο που μου εστειλες πολυ καταλαβα εαν βαλω το τροφοδοτικο ετσι οπως ειναι επανω δεν θα λειτουργει
 

D@redevil

Retired Admin
Joined
31 Οκτ 2008
Μηνύματα
8.890
Αντιδράσεις
293
Χμ! Από ηλεκτρονικά, πώς τα πας? :)

Σε κάθε περίπτωση, ή θα χρειαστεί να κάνεις κολλήσεις μόνος σου (εξού και η παραπάνω ερώτηση) ή αν δε μπορείς / δε θες, τότε θα πας σε αυτή τη λύση που είναι έτοιμη.

Επίσης, με προβληματίζει γιατί δεν γίνεται να έχεις ενδιάμεσα μια πλακέτα... Δηλαδή, τι σε αποτρέπει!....
 

bambatsas

RetroN00b
Joined
1 Mαϊ 2012
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
το θεμα οτι για να χω μια πλακετα ενδιαμεσα δεν θα μπορω να το εχω μεσα στο κουτι του .
 

D@redevil

Retired Admin
Joined
31 Οκτ 2008
Μηνύματα
8.890
Αντιδράσεις
293
bambatsas είπε:
το θεμα οτι για να χω μια πλακετα ενδιαμεσα δεν θα μπορω να το εχω μεσα στο κουτι του .
Μισό λίγο! Δηλαδή θα χωρέσει όλο το τροφοδοτικό και σκαλώσαμε στην πλακετούλα?! :D Εμένα αυτό με φαίνεται πιο παράξενο - το ότι θα χωρέσει το τροφοδοτικό! :D

(μάλλον πρέπει να ξανανοίξω το δικό μου - έχω καιρό να το κάνω!)

Πάντως, αν ήταν έτσι, κανείς δε θα ασχολιόταν με τη συγκεκριμένη μόντα!....

Προσωπικά, δεν έχω κάτι άλλο να σε προτείνω!... :(
 
Μπλουζα