Xeno Crisis νεο παιχνιδι για το Mega Drive

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
To Xeno crisis ειναι ενα νεο arena shooter παιχνιδι που ανεβηκε στο kickstarter για το Mega Drive με επιροες απο παιχνιδια οπως Αlien syndrome,zombie ate my neighbours,chaos engine,shock troopers κ.α.Αν ολα πανε καλα θα κυκλοφορησει τον οκτωβριο του 2018 ωστε να συμπεσει με τα 30 χρονια της κυκλοφοριας του ΜD στην ιαπωνια.Με 29 μερες να απομενουν και 20.000$ που χρειαζονται για να κυκλοφορησει τελικα το παιχνιδι πιστευω πως το kickstarter αυτο θα ειναι πετυχημενο.Στο Link παρακατω μπορειτε να μαθετε ολες της λεπτομερεις για το παιχνιδι αυτο και επειδη φαινεται καλη προσπαθεια αμα σας περνει και γουσταρετε ριξτε τον οβολο σας και αν δεν εχετε ΜD να παιξετε με την κασσετα του παιχνιδιου μπορειτε να αγορασετε και μονο το Rom ωστε να παιξετε στον emulator της αρεσκειας σας.
 
Πολυ ωραίο φαίνεται!!!

Το σκηνικό μου θυμίζει κάτι απο

. :D
 
Tribute του Smash TV θα το έλεγα, με άλλη θεματολογία.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όντως έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει.
 
Παιχνιδαρα πρέπει να είναι και τα γραφικά είναι φοβερά για Megadrive.
 
Αν θα έχει και διπλό θα είναι άπαιχτο !
 
Το παιχνιδι δειχνει γ**** και το εκανα backed! :D Οποιος παρει την MD εκδοση και βαλει +20 λιρες παιρνει και την Dreamcast εκδοση. Μιλησα με την ομαδα που φτιαχνουν το παιχνιδι και τους ρωτησα αμα θα υπαρξει enhanced mode και online co-op στο Dreamcast και μου απαντησαν οτι εξεταζουν ολα τα ενδεχομενα. Μακαρι να βαλουν online co-op! :D
 
Το παιχνίδι πέρασε τον αρχικό στόχο των 26.000 σε 40 ώρες και φαίνεται πως θα είναι τεράστια επιτυχία.

Τα γραφικά τα φτιάχνει ο Henk Nieborg (Lionheart-Flink-Lomax-Shantae Risky's Revenge-Shantae Pirate's curse κ.α) και έλεγα καλά ποιός έκανε αυτά τα γραφικά. Μιλάμε για εξαιρετική δουλειά, άλλο επίπεδο.
 
Το Soundtrack της πρώτης περιοχης. Απίστευτο αποτέλεσμα  για megadrive.




Και αλλες εκδόσεις έρχονται για switch, ps4, Xbox one,  φυσικά και PC, neo geo, Dreamcast.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχω το παιχνίδι, αρκετά καλό! Φοβερά γραφικά για Megadrive και έχει και πολύ sample. Μίξη Alien Syndrome με Smash TV.
Εδώ το τρέχω στο PSP στον Picodrive













Και δυο φωτό από Retroarch για τον λαό


 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ καλό το παιχνίδι αλλά μου την σπάει στον χειρισμό που δεν μπορείς να κάνεις την κωλοτούμπα αποφυγής ενώ έχεις πατημένο το κουμπί που πυροβολείς. Πρέπει να θυμάσαι να το το αφήνεις και μετά να κάνεις αποφυγές. Ολες τις ζωές τις χάνω από αυτό και το παράτησα.

Κριμα γιατί το είχα σετάρει πολύ ωραια στο RetroArch τον χειρισμό να πυροβολάω σε όλες τις κατευθύνσεις με το δεξί αναλογικό και ήταν πολύ άνετο.
 
Στο retroarch έχω βάλει τα 4 κουμπιά στο χειριστήριο (F710) A,B,X,Y να πυροβολεί ανάλογα που κοιτανε τα κουμπιά και τα L,R για κωλοτουμπες και χειροβομβίδες και παίζει τέλεια. Στο psp στον picodrive δεν μπορείς να κάνεις πολλά άλλα παίζω με 3κουμπο, πολύ πιο δύσκολο αλλά είναι άλλη φάση ανοίγεις το psp πατάς μετά 10 δευτερόλεπτα παίζεις καναπέ και μπαταρία που κρατάει αιώνες.
 
Μια χαρα με βολεψε στο PSP Go. Η τελευταια εκδοση του PicoDrive το υποστηριζει και τρεχει πολυ καλα.
 
Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Προτιμησα και εγω να βαλω τα fire στο δεξι αναλογικο.
 
Πίσω
Μπλουζα