Βασικά προϋποθέτει την αγορά των αυθεντικών τίτλων, δηλαδή μεταχειρισμένα από eBay... αν δεν θες να ασχοληθείς με τις αγορές παλαιών τίτλων (που ουσιαστικά δεν προσφέρουν χρήματα στους ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων), υπάρχουν εξειδικευμένα forums χωρίς αντιπειρατικούς κανονισμούς αλλά φυσικά δεν πρόκειται κανείς να σου προτείνει κάτι. Είμαι σίγουρος πως ο "γούγλης" είναι το μόνο που χρειάζεσαι...Gyubrush είπε:Γνωριζω παρα πολυ καλα τους κανονισμους γι αυτο και ζητησα απαντηση με pm.
Μπορει κανεις να μου πει εστω που μπορω να αγορασω νομιμα?
δυστυχως ο γουγλης το μονο που μου προσφερει ειναι η παραπομπη στο youtube και σε ενα βιντεακι με εναν τυπα να παιζει monkey island 2 στο nokia 6600..ακομα και στα σχολια που τον ρωτουν πως και τι παραμενει σιωπηλος..dr_slump είπε:Βασικά προϋποθέτει την αγορά των αυθεντικών τίτλων, δηλαδή μεταχειρισμένα από eBay... αν δεν θες να ασχοληθείς με τις αγορές παλαιών τίτλων (που ουσιαστικά δεν προσφέρουν χρήματα στους ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων), υπάρχουν εξειδικευμένα forums χωρίς αντιπειρατικούς κανονισμούς αλλά φυσικά δεν πρόκειται κανείς να σου προτείνει κάτι. Είμαι σίγουρος πως ο "γούγλης" είναι το μόνο που χρειάζεσαι...