Zita Hellas - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

baboooska

RetroN00b
Joined
18 Απρ 2012
Μηνύματα
20
Αντιδράσεις
21
Γεια σας παιδια!ειμαι καινουργιος σ αυτο το ωραιο φορουμ κ πραγματικα εχω δει πολυ ωραια πραγματα που ξυπνουν αναμνησεις..επι της ευκαιριας

θα θελα μια βοηθεια απ ολους τους φιλους του retromaniax,αν ειναι δυνατο,μιας κ νομιζω μονο απο εδω ισως βρω καποιες πληροφοριες που χρειαζομαι..

τυχαινει να ειμαι σχεδιαστης αθλητικων υποδηματων κ εχω αναλαβει να σχεδιασω ωστε γινει η αναβιωση της ZITA HELLAS με υποδηματα της δεκαετιας του '80..

Οσο περιεργο κι αν ακουγεται δεν εχει σωθει σχεδον τιποτα απο το αρχειο της zita και οτι υλικο εχω στα χερια μου ειναι 2-3 φωτο απο εντυπες διαφιμισεις της εποχης που εχει αναρτησει ο χρηστης aardvark(και τον ευχαριστω πολυ) και μια διαφημιση στο youtube..

Εαν οποιοσδηποτε φιλος γνωριζει η εχει οποιαδηποτε πληροφορια,φωτο,βιντεο η και ακομα πραγματικο δειγμα zita θα του ημουν πολυ ευγνωμων αν θα μπορουσε να το μοιραστει μαζι μου η να το αναρτησει στο retromaniax..Ειναι ενα εγχειρημα που το χουμε πιστεψει πολυ που οποιδηποτε βοηθεια ωστε να υλοποιηθει ειναι σημαντικη..και ελπιζω συντομα να μπορεσουμε να ξαναφορεσουμε τα zita που ολοι λιγο πολυ φορεσαμε στο παρελθον..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Σωτηρης

www.sotoshoe.weebly.com
 
Καλως ηρθες στην ρετροπαρεα μας Σωτηρη! :)

Ευχομαι να βρεις εδω οτι πληροφοριες ανα-ΖΙΤΑ-ς... :D

Πραγματικα θα ηταν υπεροχο να ξαναβγουν σε κυκλοφορια

τα θρυλικα παπουτσια της ΖΙΤΑ ΗΕLLAS. :D

Μπραβο για την υπεροχη ιδεα που ειχατε! :worship:
 
Ποια εταιρία θα το αναλάμβανε; Τελειώνω Product Design στο Λονδίνο και μου ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Καλό θα ήταν μάλιστα να αναβιώσουν και τα Sportex και τα Strike, τα τελευταία μάλιστα τα πρόλαβα στα φόρτε τους όταν ήμουν ζωηρό πιτσιρίκι στις αρχές του 90.
 
Πολυ με χαροποιησε η ειδηση. Καλη επιτυχια. Ελπιζω να υπαρχουν μελη με πληροφοριες!
 
Αυτά είναι εξαιρετικά νέα. Δηλώνω υποψήφιος αγοραστής από τώρα. Αγαπημένη μάρκα, ελπίζω να μην μείνει η προσπάθεια μόνο στο Design αλλά να είναι γενικά η ποιότητα ανεβασμένη όπως τότε!

Εύγε σας! :)
 
Εύχομαι καλή επιτυχία στο project!

Πάμε για γερή αναβίωση των '80s!!! :headbangdude:
 
Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις πριν λίγα λεπτά ανέβηκε διαφήμιση της Zita Hellas


Σχόλιο του uploader:

Διαφήμιση που παιζόταν πολύ συχνά στις αρχές της δεκαετίας του '80. Οι παλιοί (και κυρίως παρατηρητικοί) φίλαθλοι μάλιστα θα πρόσεξαν τις εξέδρες του σταδίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έγιναν τα γυρίσματα της διαφήμισης.Ο λόγος βέβαια προφανής,μιας και πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ το 1982 που γυρίστηκε το σποτ ήταν ο "Mr Ζητα" κατα κόσμον Ανδρέας Ζαφειρόπουλος


 
Καλη επιτυχια και απο μενα,θα ανεβασω μερικα πραγματακια το μεσημερι στο αλλο θρεντ.
 
Περιμενω να αγορασω δυο ζευγαρια!
 
Να και μιά πολύ καλή είδηση στις μέρες που ζούμε!!! :headbangdude:

 


Επιτυχημένο ξεκίνημα και ακόμη καλύτερη συνέχεια, εύχομαι!!!
 
ακομη μια διαφημιση με τα "zita hellas" ανεβηκε πριν λιγο στο youtube :http://www.youtube.com/watch?v=lh5sa4CLf1U

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos : "Κλασική διαφήμιση αλλα κλασικό και το τραγουδάκι της βασικής εκδοχής της διαφημιστικής καμπάνιας των αθλητικών ειδών "Ζita". Η συγκεκριμένη ασπρόμαυρη διαφήμιση είναι του 1980,την επόμενη χρονιά απέκτησε χρώμα και παίχτηκε έως τουλάχιστον το '83 ενώ παράλληλα προβάλλονταν και άλλες versions"
 
Παιδια χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον και για οτι εχετε ανεβασει!!

Πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι που βλεπουν θετικα και με νοσταλγια αυτο το εγχειρημα για την αναβιωση της zita hellas.

Ελπιζω οταν μαζευτει το απαραιτητο υλικο ολα να παρουν το δρομο τους και συντομα να ξαναφορεσουμε τα zita που νομιζω θα ξυπνησουν ωραιες αναμνησεις στους περισοτερους απο εμας και ελπιζω να ναι και μια ευχαριστη εκπληξη για νεοτερους που δεν την προλαβαν..

Ευχαριστω και παλι και θα ημουν πολυ ευγνωμων σε οποιον ανεβασει οποιοδηποτε βιντεακι,φωτο απο διαφημισεις η και πραγματικο δειγμα αν υπαρχει σε σχεση με τη zita hellas..

Καλο καλοκαιρι σε ολους!zita rebirth 1.jpg
 
attachment.php
πηγη10593009_720180031384044_622144711811542741_n.jpg
 
Και απο τη καταλαβαινω, η αναβιωση της Zita που προανναγειλε ο χρηστης...δεν εγινε ποτε
 
Wally είπε:
Και απο τη καταλαβαινω, η αναβιωση της Zita που προανναγειλε ο χρηστης...δεν εγινε ποτε
2,5 χρόνια πέρασαν μέχρι να δώσει ο Κωνσταντόπουλος το πράσινο φως για να μπει το Pony σε παραγωγή (μόλις πριν λίγες ημέρες)!

Η αναγγελία έγινε από τον χρήστη πριν 2 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε νέα για το εγχείρημα!
 
Χαιρετώ όλους τους φίλους του retromaniax!!

Είμαι ο χρήστης που έκανα την ανάρτηση του θέματος Zita Hellas Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Κατά αρχήν ήθελα να ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και τα αρχεία που ανεβάσατε σε σχέση με τα Zita Hellas!

Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου από την υπέροχη σελίδα αλλά πραγματικά όλο αυτό τον καιρό δούλευα πάνω σ'αυτό το θέμα το οποίο δεν ήταν καθόλου εύκολο μιας και είμαι σχεδιαστής υποδημάτων και από προσωπική πρωτοβουλία είχα αναλάβει αυτή την προσπάθεια για την αναβίωση της θρυλικής ελληνικής εταιρίας.

Βρίσκομαι λοιπόν στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τον ερχομό του πρώτου vintage σχεδίου Zita Hellas και έπεται συνέχεια!!

Το πρώτο αυτό σχέδιο έχει βγεί σε 4 χρώματα για αρχή από 40 εώς 46 και σε σχετικά περιορισμένο αριθμό ζευγαριών..

Όσοι φίλοι θα ήθελαν να προμηθευτούν τα νέα vintage Zita Hellas μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες στο

coocoosotos@hotmail.com

ή στη σελίδα μου στο facebook

https://www.facebook.com/sotiris.tasiopoulos

Σκοπός είναι στα άμεσο μέλλον μέλλον να βγάλουμε και άλλα σχέδια και σιγά σιγά να μπουν σε διάφορα σημεία πώλησης το οποίο θέλει το χρόνο του

όπως και το στήσιμο της επίσημης σελίδας Zita Hellas στο διαδίκτυο και facebook μαζί με παρουσίαση σε διάφορα μέσα ενημέρωσης που σχεδιάζουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα..Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί πραγματικά ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν αλλά η μέχρι τώρα ανταπόκριση και η στήριξη του κόσμου στο πολύ πρόσφατο αυτό

γεγονός είναι πέρα από ενθαρρυντική εως συγκινητική.

Η αναζήτηση παλιού διαφημιστικού υλικού όπως και πραγματικών δειγμάτων Zita Hellas συνεχίζεται μιας και δεν έχει σωθεί σχεδόν τίποτα από την πάλαι ποτέ θρυλική εταιρία οπότε τα όποια αρχεία μπορεί να έχει στην διάθεση του ο καθένας θα μας βοηθούσαν ακόμα περισσότερο στον ανασχεδιασμό παλιών σχεδίων όπως και στην ιστορική ανάδειξη

της εταιρίας μέσω κάποιας μελλοντικής διαφημιστικής καμπάνιας όπως και του site που ετοιμάζουμε...Για να θυμούνται οι παλιοί αλλά και να μάθουν οι νέοι..

Ευχαριστώ και πάλι όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μέχρι τώρα σημαντική σας βοήθεια για την υλοποίηση αυτής της ιδέας η οποία δεν είναι προσωπική αλλά πεποίθηση όλων των Ελλήνων!!

Zita Hellas και ξέρεις που πατάς!!IMG_20150121_190115.jpg
 
Αξιέπαινη η προσπάθειά σου Σωτήρη. Μπράβο και για τα νέα που μας ενημερώνεις στο παραπάνω ποστ. Τα Ζήτα είναι τα αθλητικά παπούτσια που είναι συνυφασμένα με την παιδική μου ηλικία καθώς έβγαλα δημοτικό και γυμνάσιο (αν όχι και λύκειο) με παπούτσια Ζήτα και τίποτε άλλο. Και φυσικά όλα με σκριτς σκρατς.
 
Ένα τεράστιο μπράβο από εμένα για την αξιολάτρευτη προσπάθεια αναβίωσης που συγκυριακά πέφτει επάνω στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε.

Τα παπούτσια είναι πανέμορφα και πιστεύω θα βρουν ανταπόκριση. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Θα στείλω mail να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.
 
Ευχαριστο νεο!!!! :D

Να 'σαι καλα Σωτηρη για την ειδηση και την ενημερωση!!! :thanx2:
 
Πίσω
Μπλουζα