Zita Hellas - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλη δουλεια Σωτηρη!Να υποθεσω οι φτιαχνονται σε Ελληνικη βιοτεχνια?
 
Εξεπλαγειν ευχαριστα τοσο με την απροσμενη επιστροφη σου οσο και (κιριως) με τα παπουτσια!
 
Μπραβο και καλη επιτυχια να εχεις!!

Καπου εχω φωτο απο παπουτσια και ειχα βρει και ενα παλιο κουτι....
 
Καλή επιτυχία κι από μένα! Απίστευτο να ξαναδώ να κυκλοφορούν ξανά τα Zita στην Ελλάδα αλλά και στα πόδια μας!!! Θρυλικά παπούτσια που φορούσα κατά κόρον πιτσιρικάς!!! Εύγε για την προσπάθεια!!!
 
baboooska είπε:


ωραια νεα!!καλη επιτυχια και καλες πωλησεις!!!!

θα κατασκευαζονται στην Ελλαδα,ετσι;
 
Χαιρετώ όλους τους φίλους του retromaniax και ευχαριστώ για την θετική ανταπόκριση στην προσπάθεια της εταιρίας να επανέλθει στην ελληνική αγορά..

Σε σχέση με το πού κατασκευάστηκε η πρώτη σειρά σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών θα' θελα να είμαι απόλυτα ειλικρινής..

Βασικά η προσπάθεια ξεκίνησε λίγο πριν το καλοκαίρι του 2014 όπου τα πρώτα σχέδια και δείγματα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα σε εργαστήριο στη

Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργάζομαι σαν σχεδιαστής..

Απλά επειδή δεν υπήρχε πλέον εργοστάσιο παραγωγής μιας και τα περισσότερα εργοστάσια έχουν κλείσει και ιδιαίτερα αθλητικών υποδημάτων στη Ελλάδα που θα αναλάμβανε την παραγωγή των πρώτων σχεδίων τα πρώτα 500 συλλεκτικά ζευγάρια κατασκευάστηκαν στο εξωτερικό όπου υπήρχε και ο ανάλογος εξοπλισμός..

Η επόμενη σειρά που ετοιμάζουμε θα κατασκευάζεται στην Ελλάδα μιας και στο προσεχές μέλλον ετοιμάζεται ένα συνεταιριστικό πρότυπο εργοστάσιο σε περιοχή της Αθήνας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπου ο σχεδιασμός και η κατασκευή των Zita Hellas θα γίνεται εκεί οπότε θα είναι και πάλι 100% ελληνικό προϊον όπως τον παλιό καλό καιρό..

Είναι μια δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν οπότε χρειάζεται και ο ανάλογος χρόνος και κινήσεις ώστε η πάλαι ποτέ ελληνική αθλητική εταιρία να ξαναμπεί στην αγορά και στη καρδιά των Ελλήνων..με αργά αλλά σταθερά βήματα..

Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους για την υποστήριξη και απλά να υπενθυμίσω οτι η αναζήτηση παλιού έντυπου-τηλεοπτικού διαφημιστικού υλικού όπως και πραγματικών δειγμάτων και προϊόντων της εταιρίας συνεχίζεται για να ανασχεδιαστούν παλιά σχέδια αλλά και να συλλεχθεί υλικό που θα βοηθήσει στο στήσιμο της ιστιοσελίδας που ετοιμάζεται αλλά και διαφημιστικής καμπάνιας που έχει προγραμματιστεί στο μέλλον..Για να θυμηθούν οι παλιοί αλλά και γιατί πρέπει να μάθουν και οι νεότεροι..

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Άρη που έσκαψε στην ντουλάπα της γιαγιάς και βρήκε το πολύ παλιό παπουτσάκι zita με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο πιτσιρικάς και μου το έστειλε

με φωτο!

Προβολή συνημμένου 126592Προβολή συνημμένου 126593Προβολή συνημμένου 126594Προβολή συνημμένου 126595

zita hellas soccer 1.jpg

zita hellas soccer 2.jpg

zita hellas soccer 3.jpg

zita hellas soccer 4.jpg
 
Η γραμμή που σχεδιάσατε είναι πάρα πολύ όμορφη! Σαν απίστευτη φαν των all stars, asics tiger onitsuka, adidas stansmith και άλλων ρετρό γραμμών, πιστεύω ότι θα με έχετε από τους πρώτους πελάτες σας! :)
 
Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα αθλητικά παπούτσια Zita μπορούν να τα βρούνε στην ιστοσελίδα της ZITA GROUP :

http://www.zitagroup.gr/en/collectio...t/vv-va2-2c-5

;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα