ZX Spectrum bluetooth keyboard?

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.282
Ρε παιδια τι λεει η Telegraph εδω?

Εννοει bluetooth keyboard σε κασα γομολαστιχα για τον εορτασμο των 30 ετων απο την αρχικη κυκλοφορια του θρυλου?

Δεν εχω διαβασει κατι πιο ασαφες. Αν καποιος βγαλει ακρη, ας ριξει ποστ.

Μακαρι να εβγαζε ο Θειος κανα Speccy-in-a-chip (ευσεβεις ποθοι)
 
μήπως θα είναι ένα bluetooth keyboard που θα συνοδεύεται από κάποιο cd με emulator και παιχνίδια (της elite) ; (σαν τα πακέτα με χειριστήρια competition pro και cd με παιχνίδια c64 ή amiga)

το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι οι φήμες που ακούγονται για επανέκδοση του spectrum ίσως αφορούν τελικά μόνο ένα bluetooth keyboard καθώς σε αυτό το διάστημα των 30 χρόνων τα παιχνίδια έχουν αλλάξει πολύ οπότε η επανακυκλοφορία του είναι ρίσκο και ίσως ασύμφορη οικονομικά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περίεργο νέο και αυτό. Μετά την Commodore USA, μας βγήκε και ο speccy για remake. Δεν διευκρινίζει και πολλά πέρα απο το ότι θα διαθέτει bluetooth. Ποιός θα είναι ο κατασκευαστής;;

Αν κατάλαβα καλά πάντως θα είναι απλώς ένα terminal που θα στέλνει εντολές στον emulator μέσω bluetooth.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παρα πολυ καλο!

Αλλα θα προτιμούσα ενα καθαρόαιμο μηχάνημα spectrum παραγωγής οπως τότε και τπτ αλλο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενδιαφέρον σαν ιδέα, αλλά πόσο θα πιάσει και θα πουλήσει ρε παιδιά; Όλη η ιστορία είναι να ξανανιώσεις την αίσθηση ότι παίζεις σε γομολάστιχες. Αλλά ήδη έχουμε τόσα χρόνια τα emulators που πλέον ξέρουμε και έχουμε παίξει τα παιχνίδια του Spectrum περισσότερο και από τότε.

Η πρώτη φορά που έπαιξα παιχνίδι του Spectrum σε emulator ήταν το 2001 περίπου. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Δεν νομίζω να τη ξαναζήσω στην ίδια ένταση αν το ξαναπαίξω σε γομολάστιχες.

Μερικές φορές είναι καλύτερο να έχεις περιορισμένη πρόσβαση στις εμπειρίες της παιδικής σου ηλικίας. Για να μη γίνουν κι αυτές βαρετό κομμάτι της καθημερινότητάς σου.
 
Τελικα φαινεται οτι το ολο project ειναι (να το πω ευσχημα...) πολυ γκριζο.

Βγηκαν πολλοι developers (Costa Panayi, Mike Lewis, Steve Crow κτλ κτλ) οπου η Elite πουλα τα παιχνιδια τους στο AppleStore και δηλωσαν οτι δεν εχουν παρει φραγκο απο την Elite τοσα χρονια.

WOS thread

Kickstarter comments

[uPDATED]

Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα
 
Πίσω
Μπλουζα