Τι απέγιναν αυτές οι τραγουδίστριες?

Ρε παιδια ακομα δεν εχω βρει ακρη. Το μονο που βρηκα ηταν στο retromaniax :)

Συμφωνα με τον Ηρακλεα η γυναικα εχει πεθανει.

Ξερει κανεις ποτε?
 
Πού είναι και η Στέλλα Γεωργιάδου? Επιτυχία της το Άλλο που δεν θέλω...
 
BETTY BOOP είπε:
Πού είναι και η Στέλλα Γεωργιάδου? Επιτυχία της το Άλλο που δεν θέλω...
H Λένα Παπαδοπούλου? Επιτυχίες της Θέλω τρέλα, Ζαλίζομαι, Αλεξίσφαιρο γιλέκο, Έγραψες...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν η Στέλλα Γεωργιάδου κάνει εμφανίσεις σε κέντρα δεύτερης κατηγορίας και δίνει συχνά συνεντεύξεις στο STAR όταν την ρωτάνε για γελοιότητες.

Η Λένα Παπαδοπούλου απέχει διότι πρόσφατα γέννησε και έκανε ένα σουξέ το καλοκαίρι που έπαιζε στα ραδιόφωνα.
 
H Φιόνα Τζαβάρα (κόρη της Σόφη Ζαννίνου), γνωστή με την επιτυχία ''Μη ρωτάς'' στα μέσα της δεκαετίας του 90, τι απέγινε? Ένα διάστημα είχε σχέση με το Στέφανο Κορκολή...
 
My Dear Betty, η Φιόνα είχε κάνει αρκετές προσπάθειες για δυναμικό comeback που δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία με το 1996. Το 2002 είχε ερμηνεύσει το official soundtrack για την ταινία "Η Φούσκα" το οποίο ήταν στην κυριολεξία "φούσκα!" . Το 2003 είχε βγάλει ένα CD με το κομμάτι Ώρες Ατέλειωτες που το ομώνυμο τραγούδι έκανε επιτυχία το καλοκαίρι του 2003. Έκανε επίσης φωνητικά σε ένα rap κομμάτι και στο κομμάτι του Γιάννη Πάριου με τον Λάκη Λαζόπουλο "Αλλού η Θάλασσα και Αλλού το Πλοίο" το 2008. Πρόσφατα συμμετείχε σε ένα παιδικό δίσκο μαζί με διάφορους καλλιτέχνες.
 
Τι απέγιναν η Άντζυ Σαμίου και η Λίτσα Γιαγκούση?
 
BETTY BOOP είπε:
Τι απέγιναν η Άντζυ Σαμίου και η Λίτσα Γιαγκούση?
Από τα λίγα που έχω ακούσει τυχαία, η Σαμίου, ετοιμαζόταν να παντρευτεί κι η άλλη πρέπει να διατηρεί πια ένα εστιατόριο.
 
Να προσθέσω ότι η Χριστίνα Φαρμάκη είχε κάνει ένα πέρασμα στην κωμική σειρά του Αντέννα ''cheek to cheek'' κατά τη δεκαετία του 90...

Τι απέγινε η Χριστίνα Μαραγκόζη (πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή)?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου αρεσε πολυ η Λιτσα Γιαγκουση η οποια ειχε δυο καριερες. Μια με πολυ σεμνα φορεματα και επιτυχιες λαικες και αλλη μια με υπερβολικα κοντα φορεματα, σχεδον προστυχα θα ελεγα, με πιο μοντερνα ακουσματα. Θυμαμαι μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση αυτη της η αλλαγη. Απο το ενα ακρο..στο αλλο!
 
Τι απέγιναν τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος ''Κακά κορίτσια'' (Ανθή Γιακουμέλου, Μαρία Σταρένιου και Άντζελα Μαυρωτά)?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
Τι απέγιναν τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος ''Κακά κορίτσια'' (Ανθή Γιακουμέλου, Μαρία Σταρένιου και Άντζελα Μαυρωτά)?
Κανένα νέο και από τη Σαμπρίνα?
 
Επεσα πανω σε ενα 70s κομματι με Tull φλαουτιες και γενικα πολυ καλη ενορχησρτωση, ελαφρως καλτ στιχους. Το εξωφυλλο ηταν ακομα πιο ενδιαφερον!

Η τραγουδιστρια λεγοταν Τζεσσικα και ο δισκος "Ελα τωρα που δε θες"


Ξερει κανεις τι απεγινε αυτη η ψυχη?
 
Απο τι θυμάμαι η Χριστίνα Μαραγκόζη ετοιμαζόταν για καινούργια επανεμφάνιση αλλά τίποτα τελικά...
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Η Αλεξάνδρα που έλεγε το Μέλι και Φωτιά το 2006 είχε κάνει comeback με ένα cd single με το τραγούδι Γλύκα Γλύκα Γλυκιά μου που το είχε πει πρώτη η Έφη Θώδη και το 2005 το επανεκτέλεσε η Κέλλυ Κελεκίδου με μεγάλη επιτυχία. Τα ίχνη της Αλεξάνδρας Λυκούδη από το 2006 ξαναχάθηκαν.
Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες...

H Αλεξάνδρα (Λυκούδη) ξεκίνησε το 1993-94 στη ΜΙΝΟS με τον πρώτο της δίσκο απ'όπου ξεχώρισε το λαϊκό κομμάτι "σιναναϊ"

http://www.youtube.com/watch?v=NqsXX4xyYwc&feature=related

και επειδή το κομμάτι πήγε σχετικά καλά, συμπεριλήφθηκε και στον δίσκο "χρυσό πακέτο 93" μαζί με άλλα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της έρχεται τη χρονιά 94-95 όταν της έγραψε ο- νεαρός τότε σύνθετης-Φοίβος στο ξεκίνημά του και τα ποπ τραγούδια "Μέλι και φωτιά"

.
Έχει όμως και προφίλ στο facebook ως "Alexandra Lykoudi" και μπορεί τελικά να μην έκανε καμία μεγάλη καριέρα,αλλά-όπως μπορείτε να διαπιστώσετε- παραμένει πανέμορφη !
 
Το "Μα το θεό" είναι της Κελεκίδου!Απλά η Αλεξάνδρα το τραγούδησε αποκλειστικά για τη συλλογή της Minos επειδή μέχρι το 2007 περίπου,οι δισκογραφικές εταιρείες στις συλλογές τους έβαζαν δικούς τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν κομμάτια που ανήκαν σε άλλες δισκογραφικές εταιρείες!!!!!!
 
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φίλε islandos!

Καλώς μας ήρθες, επί τη ευκαιρία! :)
 
Thanks για το καλοσώρισμα...το site είναι πολύ ενδιαφέρον ! Φίλε thebest20 πολύ σωστή η διευκρίνησή σου,όντως λογικά πρόκειται για το γνωστό " μα το θεό" της Κελεκίδου.
 
Πίσω
Μπλουζα