Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

bambinella 100 είπε:
Απο ποια εποχη περιπου, ειναι η φωτογραφια της πλατειας Ομονοιας, prisma;
Δεκαετία του 60. Η ομόνοια δέχτηκε πολλές μεταμορφώσεις από τις αρχές του 20ου αι. αλλά αυτή η εικόνα θα συνοδεύει για πάντα την πλατεία και την Αθήνα του "τότε".
 
Και αν κρινω απο τις αυτοκινηταρες που βλεπω, τοτε μιλαμε για το πρωτο ημισυ της δεκαετιας εκεινης.

Υπεροχη η Ομονοια τοτε, υπεροχη επιλογη και το αβαταρ σου!!
 
bambinella 100 είπε:
Και αν κρινω απο τις αυτοκινηταρες που βλεπω, τοτε μιλαμε για το πρωτο ημισυ της δεκαετιας εκεινης.Υπεροχη η Ομονοια τοτε, υπεροχη επιλογη και το αβαταρ σου!!
Τhank you!! :)
 
Το avatar μου είναι ο Κατσουλίνο, ίσως το πρώτο παιδικό πρόγραμμα που θυμάμαι, γύρω στο 1974. Η φωτογραφία είναι από το εξώφυλλο ενός παιδικού δίσκου με παραμύθια και τραγούδια.

katsoulino.jpg

DSCF3648.jpg

DSCF3632.jpg
 
To δικό μου είναι ο αγαπημένος μου δίσκος των Megadeth, Rust in peace. Ήθελα τον αυθεντικό δίσκο απ' όταν πρωτοπήρα την κασσέτα όταν πρωτοβγήκε, το '91 νομίζω, πολύ πριν αποκτήσω κανονικό στερεοφωνικό. Ο δίσκος είναι καινούριας κοπής, φαντάζομαι από την αυθεντική μαγνητοταινία.
 
To avatar μου είναι ο Retro που είναι πρωταγωνιστής στο cult anime Dead Leaves από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη του Gurren Lagann και του Panty&Stocking with Garterbelt.

http://www.animeplanet.gr/1238_dead_leaves.html

O λόγος που το επέλεξα πέρα τ' ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου anime (κι από τα πιο υποτιμημένα) είναι λόγω του ονόματός του που ταιριάζει στο site αυτό.
 
giannislarisa είπε:
knight rider.....δεν θέλει και ερώτημα.
Εμ!... Βρε Γιάννη μου, μάλλον τη φωτογραφία του προφίλ σου εννοείς! :)

Το avatar είναι αυτό που φαίνεται κάτω από το nickname σου και τον τίτλο, όταν ποστάρεις (π.χ. εμένα είναι ένα κόκκινο πιγκουϊνο-διαβολάκι! :) ). Η φωτογραφία του προφίλ μου όμως είναι το εξώφυλλο Nevermind των Nirvana με ένα πιγκουϊνάκι! :) )
 
Ο Ρασπούτιν (απλή συνωνυμία με τον διάσημο Ρώσο μοναχό), ρώσικης καταγωγής δευτεραγωνιστής στη σειρά κόμικς του Ούγκο Πρατ με ήρωα τον Κόρτο Μαλτέζε αν και ξεκίνησε σαν ο "κακός" της ιστορίας τελικά έχουν με τον Κόρτο μια σχέση αγάπης μίσους
 
Ο Βίνσεντ από το "Beauty and the Beast".

Το επέλεξα γιατί από τη μια είναι από τις αγαπημένες μου σειρές και από την άλλη ταυτίζομαι απόλυτα τους τελευταίους μήνες (για να μην πω παραπάνω), που έχω γίνει ερημίτης και δεν έρχομαι σε επαφή με τον "έξω κόσμο". :p
 
Παιδια θα χρειαστω λιγη βοηθεια προκειμενου να μπορεσω να βαλω και εγω ενα avatar στο προφιλ μου εχει κανεις καμια απαντηση,με εδωσαν αυτο εδω το link στην σελιδα για να μπορεσω να βρω μια ακρη.
 
houndead είπε:
Παιδια θα χρειαστω λιγη βοηθεια προκειμενου να μπορεσω να βαλω και εγω ενα avatar στο προφιλ μου εχει κανεις καμια απαντηση,με εδωσαν αυτο εδω το link στην σελιδα για να μπορεσω να βρω μια ακρη.
Καλώς τον!

Διάβασε αυτό και ό,τι απορία έχεις, είμαι / -μαστε στη διάθεσή σου! ;)
 
Πρόσθεσα κι εγώ εικόνα-avatar, είναι o γνωστός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, η Betty Boop, σύμφωνα με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ. Η επλογή ήταν αυθόρμητη οταν έκανα εγγραφή και μπήκα στο θαυμαστό κόσμο του Retromaniax και των αναμνήσεων...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και ποτε δεν ημουν φιλη των καρτουν, η Betty Boop ως φιγουρα, μου αρεσει αφανταστα!

Ειναι πολυ ομορφη, περιποιημενη, τσαχπινα και ελκυστικη. Αληθινη κουκλα! Οπως ηταν δηλαδη οι γυναικες μεχρι τη δεκαετια του '60...

Οποτε, τι καλυτερο αβαταρ απο αυτο θα μπορουσες να βρεις, BETTY BOOP; Αλλωστε, το επιβαλλει και το ονομα σου! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απλα το εκανα "συνολακι" με τον τιτλο... :D :d@redevil:d@redevil:d@redevil:D

Αβαταρ πατεντα κατα το κοινως λεγομενο... :D
 
Απλή αγάπη του Southpark!!!
 
Πίσω
Μπλουζα