Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

katerinak είπε:
συμφωνω κι εγω με την αριαδνη Domenica,εχει φοβερα γυαλια η κουκλα βιτρινας :) πριν απ αυτο το αβαταρ ειχες ενα μενταγιον :)

ΥΓ: ξεχασα να πω γιατι διαλεξα το δικο μου αβαταρ : γιατι μου αρεσε το κινουμενο σχεδιο,μεχρι και ντοσιε ειχα για τα "σκεφτομαι και γραφω" :flower:
κατερινα πολυ τρυφερο το αβαταρ σου! λες να αλλαξω και το δικο μου, να βαλω τον μικρο πρίγκηπα, αλλο αγαπημενο παιδικο της εποχής :cool: αυτη τη στιγμη εχω την Καντυ να ρεμβάζει..

οντως ντομενικα το πρωτο αβαταρ με το μενταγιον ηταν πολυ, πολυ ρετρο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σ ευχαριστω Αριαδνη κι εσυ εχεις τη γλυκεια καντυ στο αβαταρ σου :) (την εχω κι εγω στο προφιλ μου σε μια αλλη φωτογραφια μαζι με τον Κλυνν)
 
Εγω εχω το pacman γιατι απλα ειμαι αιθισμενος με το συγκεκριμενο παιχνιδι.
 
Ό,τι θα δείτε σε αβατάρ μου, θα έχει κατά κανόνα ένα πιγκουϊνάκι! :)

Για όσους δε γνωρίζουν, ο πιγκουΐνος είναι η μασκώτ του λειτουργικού συστήματος Linux! Από τα πιο σταθερά, πιο όμορφα και πιο .....τζάμπα! λειτουργικά συστήματα που υπάρχουν! ;)

Το συγκεκριμένο είναι ένα διαολάκι!... Ε, δείτε και το nick μου και βγάλτε το από τα συμφραζόμενα! :D
 
Όπως έχω ξαναπεί, αλλάζω avatar όπως τα πουκάμισα...

Μέχρι σήμερα είχα τον Ozwald "OZ" Harmounian, τον συλλέκτη από το πιο θεότρελλο καρτούν (CGI) της τελευταίας δεκαετίας, το Fanboy & Chum Chum!!!

Απόψε έφτιαξα αυτό που βλέπετε και φυσικά δε χρειάζεται συστάσεις... :D
 
Η γνωστή σε όλους μας, παιχνιδιάρα, γλυκιά σαν μέλι, Μάγια! Ένα από τα πρώτα κινούμενα σχέδια που θυμάμαι μικρή :flower: .
 
Το επικότερο metal συγκρότημα ever, το απόλυτο number 1 για μένα. Σαν δεύτεροι έρχονται οι Iron Maiden και τρίτοι οι Blind Guardian. Στο νέο χώρο που στήνω με υπολογιστές και κονσόλες banners από Hammerfall και Blind Guardian κοσμούν το χώρο, τα έψαχνα πολύ καιρό και χαίρομαι που τα βρήκα επιτέλους.

Και όπως λένε και οι ίδιοι σε άλμπουμ τους: Rebels with a cause: Unruly, Unrestrained, Uninhibited, τι παραπάνω να χαρακτηρίσει ένα 43άχρονο ρεμάλι που δεν δίνει μία, τα έχει γραμμένα όλα, δεν ενδιαφέρεται για συμβατική εργασία, όπως οι περισσότεροι την αντιλαμβάνονται, (άσχετα αν η εργασία έχει να κάνει με σκυλιά, πίστες και αμανέδες) και προσπαθεί να ζει και όχι να επιβιώνει.

Αφιερωμένο εξαιρετικά λοιπόν:

index=9&feature=plpp_video
 
O ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ήταν και παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι, αυτο το παιχνιδι που θυμάμαι πιο εντονα απ όλα ,απο τα παιδικά μου χρόνια..!!!

Και ο λόγος που ξεκινησα την συλλογή παιχνιδιών πριν λίγα χρόνια..!!!

attachment.php


Για ένα διάστημα είχα βάλει ως avatar και τον ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ , που ανήκει στην οικογένεια των Φωτεινούληδων κι αυτός..

attachment.php
 
αυτη τι φορα εχω μια εικονα απο τα παραξενο για τα παιδικα μου τοτε ματια Captain blood, το επαιζα με τον μεγαλο μου αδερφο τοτε στον πρωτο μου υπολογιστη commodore 64 το ετος 1986
 
Εγώ, αυτήν την εποχή, "φοράω" αυτό το avatar για να δείξω την δυσαρέσκιά μου για το OtherM και την επιθυμία μου να κάνει κάτι η Retro (μόνο αυτή μπορεί πλέον) ώστε να διορθωθεί κάπως η ζημιά που έκανε ο Sakamoto/Team Ninja στο αγαπημένο μου franchise.
 
το δικο μου Avatar νομιζω περιτευει να πω τι ειναι... ειναι ο Jumaru απο την γνωστη σειρα Plawress Sansiro.

"μαχητες με ολοκληρωμενο Extra LSI ......" τι σκεφτηκαν οι σεναριογραφοι..
 
Έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει διάφορα avatar. Για μεγάλο διάστημα είχα τη φάτσα μου, αλλά επειδή κανένας άλλος δεν κάνει κάτι τέτοιο, την έβγαλα. Χρησιμοποίησα ένα μοτίβο 80s για λίγο καιρό, καθώς επίσης και δύο ακόμα επιτηδευμένα, ώστε να περάσω μηνύματα. Το ένα το αφαίρεσα γιατί μου ζητήθηκε, κρίθηκε ενοχλητικό και το αφαίρεσα προκειμένου να μη φάω άλλο ένα ban... Τώρα χρησιμοποιώ αυτό, που δείχνει μία έκλειψη ηλίου του 2006, ορατή από την Ελλάδα, μάλιστα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν στο 100%.

Αυτά.
 
To avatar μου είναι το εξώφυλλο του παιχνιδιού King's Quest III.

Ήταν το πρώτο adventure game που έπαιξα, ένα από τα πρώτα παιχνίδια στα 10 μου χρόνια. Το έβλεπα σαν ένα παραμύθι - όπως το βλέπω και σήμερα, 23 χρόνια μετά. Παρά τα 'πρωτόγονα' γραφικά του, τα θεωρώ ομορφότερα από πολλά άλλα σημερινά παιχνίδια....
 
Και πάνω που έλεγα τί ωραίο θέμα για ν΄απαντήσω διαπίστωσα πως το έχω ήδη κάνει. ::)

 


Πάντως, το τωρινό άβαταρ, (αν και είναι εμφανέστατο) είναι το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του



περιοδικού της Μάχης που είχε κυκλοφορήσει στα ελληνικά...
:gdance:
 
Snoopy... Απλά λατρεμένος... Βρίσκεται μέσα στο σπίτι μου με μορφή πιτζάμας, κούπας, μολυβιών, μπλούζας, σε κάλτσες, στο mousepad, σε τετράδια, σε κορνίζα, γενικά παντού!!!
 
Η κουκλα τρομαζε καποιους οποταν εβαλα τον Κορτο Μαλτεζε χειροποιητο και ζωγραφισμενο!
 
Το avatar μου είναι χαρακτηριστικό μιας Αθήνας άλλων εποχών. Μιας Αθήνας κοσμοπολίτικης, που κοιτάει το μέλλον, περήφανης. Πολλά λάθη γίνανε τότε αλλά υπήρχε και ένα όραμα και το κέντρο ήταν κέντρο, ανοικτό και ασφαλές και όχι το σημερινό παρηκμασμένο γκέτο, μικρογραφία της παρηκμασμένης χώρας μας! Τα συντριβάνια της Ομόνοιας θα είναι πάντα ένα από τα σύμβολα μιας "άλλης" πόλης και μιας "άλλης" Ελλάδας.
 
Απο ποια εποχη περιπου, ειναι η φωτογραφια της πλατειας Ομονοιας, prisma;
 
Πίσω
Μπλουζα