Ρετρό καλλιστεία

Ναι ρε παιδί μου αλλά η περιγραφή λέει "Κορμί ψηλόλιγνο, λυγερό". Είναι αυτό σώμα κατάλληλο για Μις Μακαρονάδα? Πιο πολύ για Μις Μαρούλοσαλάτα μου κάνει.
Ψιλολιγνη και λυγερη σαν μακαρονι. Καπως ετσι. :D Και που να δειτε και το αλλο: Η νικητρια του εν λογω τιτλου κερδισε το βαρος της σε μακαρονια! Δηλαδη καμια 55αρια κιλα τα ειχε σιγουρα!

Στο τελευταιο τευχος βλεπουμε τη μετεπειτα ηθοποιο Καιτη Θεοχαρη.
 
Eν τω μεταξυ, ειναι καμποσα χρονια τωρα που η λεξη "νουμερο" εχει καταργηθει απο την καλλιστειακη ορολογια. Παλαιοτερα λεγανε ας πουμε, "το νουμερο 2" "το νουμερο 5". Τωρα λενε "ο αριθμος". Γιατι;....Ε, δε θελει και πολλη σκεψη. :D
 
Ειναι ζητημα αν εχω δει δεκα φορες στη ζωη μου γυναικα να ποζαρει με μαγιω, ιδιως μπικινι, και να μη ρουφαει την κοιλια της. Κατι σαν αυτοματο αντανακλαστικο θα το ελεγα και δεν μου αρεσει καθολου γιατι παντα, μα παντα, βγαζει ματι, αρα παει τσαμπα το ρουφηγμα.

Η Ζωζω στην ταινια Ξυπολητος Πριγκηψ κατεχει τα πρωτεια. Η Μαρθα Καραγιαννη απο την αλλη, δεν το καταδεχτηκε ποτε και της βγαζω το καπελο,
 
Δ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν καταλαβα γιατι εξελεγη Σταρ Ελλας η Τζουλακη. Οχι πως δεν ηταν ωραια κοπελα, αλλα εκεινη τη χρονια ειχα δει πολυ ωραιοτερα κοριτσια. Αυτο το 2000.

Το 2002 η Λενα Παπαρηγοπουλου πηρε τον πρωτο τιτλο ενω σπουδαζε θεολογος και πεσανε ολοι πανω της να τη φανε. "Τι δουλεια εχει μια θεολογος στα καλλιστεια και γιατι δε βγαλανε αλλη". Ετσι λεγανε τοτε.

Κατα τη γνωμη μου, αυτο που λεγοταν ηταν λαθος. Δικαιωμα της της Λενας να σπουδαζει ο,τι της αρεσε και στα καλλιστεια δεν πηγε για να γινει γνωστο μανεκεν οπως νομιζουν πολλοι οτι πρεπει να γινεται. Τα καλλιστεια ειναι διαγωνισμος ομορφιας για να εκλεγει η ωραιοτερη Ελληνιδα η οποια μπορει να γινει θεολογος, ηθοποιος, δασκαλα, γιατρος, οικιακη βοηθος και ο,τι τελος παντων επιθυμει. Δεν ειναι τα καλλιστεια διαγωνισμος μανεκεν - φωτομοντελων.

Για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν αλλοι, ειδικοι διαγωνισμοι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προφανώς αυτοί που τα λέγανε αυτά δε μπορούν να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ της Θεολογίας και της καλογηρικης...
 
Και η Ανθη εκανε το σαματα της που δεν της δωσανε τον πρωτο τιτλο, αλλα δεν το τραβηξε πολυ. Τελικα τον τιτλο που διακαως επιθυμουσε τον κατεκτησε 14 χρονια αργοτερα στα καλλιστεια για παντρεμενες.
 
Οπως την βλεπω, θα τις εδινα τον τιτλο με συνοπτικες διαδικασιες....:)

Πολυ "συγχρονη" ομορφια...εννοω οτι αν την εβλεπα ετσι σε σημερινο εξωφυλλο, δεν θα εβγαζε τιποτα το ντεμοντε
 
Οπως την βλεπω, θα τις εδινα τον τιτλο με συνοπτικες διαδικασιες....:)

Πολυ "συγχρονη" ομορφια...εννοω οτι αν την εβλεπα ετσι σε σημερινο εξωφυλλο, δεν θα εβγαζε τιποτα το ντεμοντε
Το 1982 τον τιτλο της Σταρ Ελλας ελαβε η Τινα Ρουσου. Ενα θεϊκο πλασμα που στα καλλιστεια για την ανδειξη της Μις Υφηλιος ηρθε Γ' αναπληρωματικη αναμεσα σε 77 κοπελες.

Eδω η Τινα στην παρελαση με μαγιω στο 4:44.

 
Πίσω
Μπλουζα