Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Ο Χρίστος κι η Παναγία!!!!
Μου φαίνεται απίστευτο πως υπάρχουν άνθρωποι που φέρονται έτσι. Να μη σας πω τι θα έλεγε το στόμα μου αν ήμουν στη θέση της Δέσποινας.
*άσχετο με όλα αυτά... κάποιον άλλο γνωστό μου θυμίζει ο Μηλας κ δε μπορώ να θυμηθώ.
 
Νταξ' Απαράδεκτος ο τύπος, για κλωτσιές. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω ούτε εγώ γιατί θα με διαγράψουν από το φόρο.
 
Συγγνωμη, αλλα ετσι που βασταει τη νυφη ο Κωστοπουλος στα κατσαβραχα ειναι λες κι ετοιμαζεται να την πεταξει στο γκρεμο.
 
Δεν θα ήταν κακή ιδέα, ιδιαίτερα αν την ακολουθούσε κι αυτός.

Αυτή την εμετική περιγραφή - αποθέωση του lifestyle την έγραψε ο Κώστας Παύλου Παναγιωτόπουλος? Αυτός υπέγραφε ως Mr Bar Bar στον Ταχυδρόμο. Κρίμα, και είχα απολαύσει πολύ το βιβλίο του "Βαρβάρα Βίος και ξυπολητεία"
 
Αν κρίνω από τα δείγματα του επιπέδου του χιούμορ του γαμπρού που έχω δει στο Youtube (δεν αντέχω να δω περισσότερο από δείγμα), τις χρειαζόταν για να τις ρίξει στη μούρη της νύφης και διάφορων παρισταμένων.
 
Αφού ήταν ο δεύτερος γάμος του, δεν μπορεί να ήταν η γυναίκα της ζωής του. Της ημιζωής του, ίσως. Εκτός κι αν απόκτησε κι επόμενη γυναίκα της ζωής του και δεν σταμάτησε στην κ. Αλιμπέρτη.

Μιχαήλ-Άγγελος Βαθρακούρης? Α, το δύστυχο.

Έχουμε διαφορετική ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει "σεμνή και λιτή" τελετή. Εκτός αν τη χαρακτηρίζουν έτσι διότι η νύφη ήταν ξυπόλυτη κι ο γαμπρός αξούριστος και άλουστος με λιγδέ μαλλί.

Αααααχ, ζημιά που μου έχει κάνει ο Τζάρτζανος. Κάθε φορά που διαβάζω "Ο Πάτερ τάδε" σηκώνεται η τρίχα μου. Επικολλώ εδώ από τη δική μου βίβλο:
1601850788423.png
ο πατήρ Σπυρίδων, ω αμαθές δημοσιογράφε!

(Γιατί ξαφνικά αισθάνομαι την επιθυμία να συγγράψω πραγματεία για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο?)
 
Καλα, αυτο με το "πατερ" που το χρησιμοποιουν στην ονομαστικη ενω ειναι κλητικη, εχει παραγινει. Μπορει να ειναι και το πιο συχνο λαθος που γινεται στο θεμα της γλωσσας και με ενοχλει κι εμενα πολυ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έχω ακούσει επανειλημμένως ιερέα να αναφέρεται σε άλλον ιερέα με τη φράση "ήρθε ο πάτερ;" Που υποτίθεται ήταν και μορφωμένος και εξοικειωμένος με την αρχαία γλώσσα... Αλλά άμα σε φωνάζουν συνέχεια πάτερ πάτερ, σου κολλάει.

Έχουμε διαφορετική ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει "σεμνή και λιτή" τελετή. Εκτός αν τη χαρακτηρίζουν έτσι διότι η νύφη ήταν ξυπόλυτη κι ο γαμπρός αξούριστος και άλουστος με λιγδέ μαλλί.
Αλήθεια, ποιός είπε στον Πάριο ότι αυτή η λίγδα είναι ωραία και του πάει;
 
Ο Σεφερλής τσάμπα τα λεφτά για τόσες τούρτες αφού τελικά χώρισαν σύντομα. Η Βίκυ από πάνω πάλι αγνώριστη μου φαίνεται!
 
Η κόμμωση του γαμπρού είναι πολύ πιο επιμελημένη από της νύφης.
 
Πίσω
Μπλουζα