Τι ακούω απόψε ...

τώρα ακούω αυτό το cd των Jesus Lizard απ' το 1998 (στο χρονικό όριο του retromaniax σχεδόν είμαι, φαντάζομαι) με τίτλο "Blue",σε παραγωγή του Andy Gill των Gang Of Four.Ζόρικος δίσκος της σχολής Butthole Surfers, o πιο προσιτός τους σχετικά,αλλά και τελευταίος της πρώτης φάσης τους πριν διαλυθούν το 2000 (βέβαια μετά επανενώθηκαν):

R-545890-1129822538.jpeg.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το έτερον ήμισυ των Moden Talking Dieter Bohlen, σε σούπερ disco floor song αλλά ακόμα πιο σούπερ Intiana Jones like βίντεο, με μια BDSM αίρεση, τον Σάκα Ζούλου, την Κλεοπάτρα και τον Ντάνι ΝτεΒίτο ρε ρόλο έκπληξη. Υπέροχα ακατανόητο :p

Blue System - Under My Skin (1988)

 
Aerosmith - Dude looks like a lady
Δεν τρελαίνομαι για Aerosmith, αλλα οφείλω να ομολογήσω ότι εκείνη την εποχή, στα νοιάτα των...40, ο Τάιλερ ήταν τρελός περφόρμερ, παρόμοιο στύλ με τον άλλονα το μουρλόνανε τον πώς τονε λένε, τον Ντέιβιντ Λι Ροθ.

Και μιας και έβαλα τραγουδάκι με υπονοούμενο, μου΄ρθε μια φλασιά. Στα τέλη του 1989, πρώτη Λυκείου, με είχε πάει ο πατέρας μου να με ντύσει μοντέλο. Την ώρα που δοκίμαζα ρούχα, από τα ηχεία του καταστήματος παιζόταν το πιο κάτω λαϊκό ασθμα:

Tone Loc - Funky called Medina
Αλλο κομματάκι με...υπονοούμενο. Αν δεν υπήρχαν γυναικάκια στο φόρουμ, θα έβαζα το Me So Horny.....την unrated έκδοση. :fafoutis:


Τότε ήμουν ντροπαλό παιδί, πολύ δύσκολος στα ρούχα. Τζιν δεν είχα φορέσει ακόμα, φόρεσα μερικούς μετά, τον Αυγουστο του 90 τη μέρα της κηδείας του πατέρα μου, και δεν το ξανάβγαλα, και μαλιστα το είχα αναγάγει και σε επιστήμη με περίεργα σκισίματα στα μπούτια και στα μπατζάκια κλπ κλπ. Ορισμένοι χρειαζόμαστε γερό χαστούκι για να πάμε μπρος.
 
Και τελευταίο γι'απόψε. Αν κάποιος μου ζητούσε μια λίστα με τα, κατά την άποπσή μου, πιο θανατηφόρα σόλα, δε θα μπορούσα να παραλείψω τo Hellrider των Priest:


Και ίσως μια από τις ωραιότερες εισαγωγές σε μέταλ τραγούδι.
 
ο Τάιλερ ήταν τρελός περφόρμερ, παρόμοιο στύλ με τον άλλονα το μουρλόνανε τον πώς τονε λένε, τον Ντέιβιντ Λι Ροθ.
Μοναδικός περφόμερ και πολύ αγαπημένη φιγούρα ο David Lee Roth. Να βάλω ένα track μια που τον ανέφερες που πάντα μου φτιάχνει την διάθεση.

David Lee Roth - Just Like Paradise (1988)



Ένα hit από το όγδοο θαύμα.

Eighth Wonder - Cross My Heart (1988)

 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
και θα κλείσω τον μαραθώνιο ακροάσεων δίσκων για απόψε με αυτή εδώ την συλλογή με τα πρώτα singles των Mission,που κυκλοφόρησε το 1987:

R-618786-1618013058-3182.jpeg.jpg

καλό βράδυ σε όλους!
 
Samantha Fox - I Surrender (to the Spirit of the Night)

Rygar - I surrender too!

Ένα hit από το όγδοο θαύμα.

Eighth Wonder - Cross My Heart (1988)

Η Πατσι Κένζιτ στα νοιάτα της ήταν κορίτσαρος. Οσοι έχετε δει το Φονικό Οπλο Νο2, ειναι η ξανθούλα γκομενίτσα του Μελ Γκιμπσον. Οταν είχα πρωτοδεί την ταινία, είχα σκάσει που τη σκοτώσανε.
 
Ντέρεκ Μοντ - Τίποτα
Το τραγούδι εχει πολύ πιασάρικο ρυθμό, αλλά είναι κάπως βαρετή η ερμηνεία του ΓκάΧαν. Ισως γι'αυτό το ονόμασαν Τίποτα. :fafoutis:
 
Καλημέρα.

Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Ήταν ένα μικρό καράβι
Το απόλυτο τραγούδι - θρίλερ! Τι ακούγανε τα παιδικά μας αυτιά! (Αλλά δεν πάθαμε και τίποτα).

Και μια που λέμε για ....αποδεκατισμούς λέω να ξαναδώ για χιλιοστή εξακοσιοστή πεντηκοστή φορά το Κιλλ Μπιλ 1 &2 σερί και ανάμεσα στα υπόλοιπα φοβερά κομμάτια που παίζουν να ακούσω κι αυτό.

Shivaree - Goodnight Moon (1999)

 
Και μια που λέμε για ....αποδεκατισμούς λέω να ξαναδώ για χιλιοστή εξακοσιοστή πεντηκοστή φορά το Κιλλ Μπιλ 1 &2 σερί και ανάμεσα στα υπόλοιπα φοβερά κομμάτια που παίζουν να ακούσω κι αυτό.
Εγώ θα πω την αμαρτία μου. Εχω δει τις ταινίες αυτές ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά έκαστη. Μου ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν, που δεν κατάφερα να τις ξαναδώ.
 
Πίσω
Μπλουζα