Καλωσόρισμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Kαλω ηρθες φιλε η σειρες και μενα το παθος μου γενικοτερα οποτε θα τα λεμε στα διαφορα θεματα.
 
Νόμιζα ήταν νεκρό δεν υπήρχε κίνηση...
 
Καλώς όρισες στην παρεα!!!
 
Νόμιζα ήταν νεκρό δεν υπήρχε κίνηση...
Κατ' αρχάς, καλώς ήλθες!

Νόμιζες πως ήταν "νεκρό", φίλε μου, διότι το μήνυμά σου είναι κάπως άσχετο με τη θεματολογία και το περιεχόμενο του φόρουμ! Δεν είναι torrentάδικο για να λέμε "τι σειρές έχουμε" κ.λπ. Φυσικά, εν τη ροή της συζήτησης, μπορούμε να το αναφέρουμε, αλλά μέχρι εκεί.
 
Κατ' αρχάς, καλώς ήλθες!

Νόμιζες πως ήταν "νεκρό", φίλε μου, διότι το μήνυμά σου είναι κάπως άσχετο με τη θεματολογία και το περιεχόμενο του φόρουμ! Δεν είναι torrentάδικο για να λέμε " τι σειρές έχουμε" κ.λπ. Φυσικά, εν τη ροή της συζήτησης, μπορούμε να το αναφέρουμε, αλλά μέχρι εκεί.
Αν με πιάσεις ποτέ γράψε μου
 
Στον αριθμό τον σειρών που έχω δει 260 και με έχεις πιάσει θα σπάσω το ρεκόρ σου
Ωραία, μπράβο σου και συγχαρητήρια!

Τι μας αφορά αυτό, όμως; Ξέρεις τη θεματολογία του ιστοτόπου που έκανες εγγραφή; Αν ναι, τέλεια! Γράψε μας αν σου άρεσε η τάδε ή η δείνα σειρά, αν είναι μέχρι το 2000 το έτος παραγωγής της! Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όχι για να "σπάμε ρεκόρ" σε (ανύπαρκτους) "διαγωνισμούς θεάσεως περισσότερων σειρών".
 
Ωραία, μπράβο σου και συγχαρητήρια!

Τι μας αφορά αυτό, όμως; Ξέρεις τη θεματολογία του ιστοτόπου που έκανες εγγραφή; Αν ναι, τέλεια! Γράψε μας αν σου άρεσε η τάδε ή η δείνα σειρά! Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όχι για να "σπάμε ρεκόρ" σε (ανύπαρκτους) "διαγωνισμούς θεάσεως περισσότερων σειρών".
Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί μετα δεν σταματάω και θα με μπαναρετε
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα